Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Silenzio
üzenetére
Pedig ott van bal alul: [link]
Feszelni én se szoktam, 850/1150-en szépen elszalad alapfeszen, viszonylag hűvösen. Ha pedig ki kell hívni a dzsinnt a palackból, azért nem rossz tudni, hogy a 940/1200 sem akadály feltekert ventivel.
Nekem refi van, pár kattintás csak, hány volton menjen. 
Nálad viszont értelme se lenne, mert a ramod lenne úgyis a szűk keresztmetszet. -
Száni
tag
válasz
Silenzio
üzenetére
Igen, a kétventis OC verzió van nekem is, automata ventiszabályzással. A legalacsonyabb fordulatszám az 45% és ~2600rpm, fölfelé skálázódik 100%-ig. Ha lehúzom 45% alá, akkor ugyan azt írja ki, amit beállítok, de a fordulat 2600-nál nem megy lejjebb, és az zavaróan hangos, kellemetlen mély brummogó zaj.
Az eredeti F3-as BIOS-al 55% volt és szintén 2600rpm a min. A Gigabyte hivatalos álláspontja erre az volt, hogy a kártya védelme érdekében nem lehet lejjebb vinni a fordulatszámot.
Nem hinném, hogy szériahibás a kártyám, mert a neten számos topic foglalkozott a problémával, hogy hangos a kártya hűtése. Már keresem - az egyébként hatékony - gyári hűtés utódját...
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tőzsde és gazdaság
- Lexus, Toyota topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Metal topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Suzuki topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nekem refi van, pár kattintás csak, hány volton menjen.