- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
válasz
sanyesz79
üzenetére
kicsi az esélye, de nálam ez történt: ugyanez a hiba volt, a régi hd4870-emet el is küldtem gariztatni, de mivel 3 hó az átfutása, vettem egy 5830-ast. azzal is ezt produkálta. haveromhoz elvittem, aki számítógép guru, finoman fogalmazva is olyanokat produkált nála, hogy nem hitte el. minden alkatrészt egyesével teszteltünk, még azt se tudtuk eldönteni, hogy melyik alkatrész a hibás. a végén már azzal poénkodtunk kínunkban, hogy a számítógépház lehet a szar (pcbontóba vettem ezeröté'
). A vége az lett, hogy elvittem szervizbe és beszarsz, hogy mi volt a hiba: a számítógépház. Ugyanis a bekapcsológomb kábele szétment (ennyit mondtak, nem is értettem hogy ez hogy lehetett ilyen hatással a gépre, de azóta frankón működik). Lehet, hogy a 4870-esem se ment szét
Mondjuk az én sztorim annyiban más, hogy reset-nél se adott képet, a végén már bios-ig se jutott el a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Cyberpunk 2077
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Windows 11
- Steam topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RX 6650XT OC 8GB Challenger
- CORSAIR K100 AIR
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

). A vége az lett, hogy elvittem szervizbe és beszarsz, hogy mi volt a hiba: a számítógépház. Ugyanis a bekapcsológomb kábele szétment (ennyit mondtak, nem is értettem hogy ez hogy lehetett ilyen hatással a gépre, de azóta frankón működik). Lehet, hogy a 4870-esem se ment szét
Mondjuk az én sztorim annyiban más, hogy reset-nél se adott képet, a végén már bios-ig se jutott el a gép.