Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
Cybertrone #15877 üzenetére
Jobb is így, hogy semmi konkrétum. Így nem fogunk csalódni, mert nincs beígérve semmi....
Azért remélem, hogy nem csak egy ráncfelvarrott 5xxx lesz a 6-os széria....(#15878) M. Andris Te nem tudom mi van veled, te biztos az én hsz-emre akartál válaszolni...
ÉN semmi ilyesmiről nem beszéltem... Tőlem áll a legtávolabb ez a találgatósdi. Az előre jelzéseket, találgatásokat mindig fenntartással kezelem. Jobb szeretem megvárni, amikor megjelenik egy termék, akkor már aránylag valós képet kapunk róla. Ha lecseng a kezdeti őrület, és kezdenek szállingozni a már optimalizált drivrrel készült tesztek, a userek tapasztalatairól szoló írások, akkor lehet 90%-osan képben lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest