-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomko78
őstag
Szerintem nem , itt látszik ebben a tesztben nincs azért olyan nagy difi egy 3600 illetve egy 3900x cpu közt [link] , én sose vettem észre hogy a cpu kevés lenne , inkább a játék hibája vagy driver , pl Cod WWII alatt vannak ilyenek ha célzok akkor van 160 fps de ha leveszem a célzást akkor 70-80 fps ez inkább driver hiba , de pl Cod mw ott is valami olyasmi van hogy pl normál textúrán vígan van 1080p 144 fps de highon is 144 fps lazán megvan , csak egy idő után elkezdi zabálni a memóriát high textúra mellett
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged