- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fox_mulder
tag
Ezt nem kétlem. Nekem többsször is megcsinálta, hogy újraindítás után vagy felébresztés visszaállt alapra. Ja és nem új driver telepítés után csak úgy egyet gondolt. Ja és csak kérdezem én, miért nem lehet hogy az Adrenalin telepítés közben streaming és egyéb komponenseket ki is lehessen venni a telepítésből. Pl. sosem voltam kíváncsi arra, hogy mennyi volt az átlag fps vagy mennyit játszottam egy játékkal meg ilyenek. Főleg nem egy videókártya kezelő programba. De mindenki tudja, hogy ez már divat az adatgyűjtés korszakát éljük. Azt ne mondja már nekem valaki, hogy ezek értem vannak. Kb. sosem telepíteném ezeket a nagyszerű lehetőségeket az Adrenalin Software-ba. Mondjuk lennének még páran szerintem! Lehet ezért nem is lehet kivenni a telepítésből?
Az igazság odaát van.''Na meg a pitbul is''
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest