- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Canon MILC: EOS R és M topik
- ZIDOO médialejátszók
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fox_mulder
tag
Ezt nem kétlem. Nekem többsször is megcsinálta, hogy újraindítás után vagy felébresztés visszaállt alapra. Ja és nem új driver telepítés után csak úgy egyet gondolt. Ja és csak kérdezem én, miért nem lehet hogy az Adrenalin telepítés közben streaming és egyéb komponenseket ki is lehessen venni a telepítésből. Pl. sosem voltam kíváncsi arra, hogy mennyi volt az átlag fps vagy mennyit játszottam egy játékkal meg ilyenek. Főleg nem egy videókártya kezelő programba. De mindenki tudja, hogy ez már divat az adatgyűjtés korszakát éljük. Azt ne mondja már nekem valaki, hogy ezek értem vannak. Kb. sosem telepíteném ezeket a nagyszerű lehetőségeket az Adrenalin Software-ba. Mondjuk lennének még páran szerintem! Lehet ezért nem is lehet kivenni a telepítésből?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topik
- Kutya topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest