- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fox_mulder
tag
Ezt nem kétlem. Nekem többsször is megcsinálta, hogy újraindítás után vagy felébresztés visszaállt alapra. Ja és nem új driver telepítés után csak úgy egyet gondolt. Ja és csak kérdezem én, miért nem lehet hogy az Adrenalin telepítés közben streaming és egyéb komponenseket ki is lehessen venni a telepítésből. Pl. sosem voltam kíváncsi arra, hogy mennyi volt az átlag fps vagy mennyit játszottam egy játékkal meg ilyenek. Főleg nem egy videókártya kezelő programba. De mindenki tudja, hogy ez már divat az adatgyűjtés korszakát éljük. Azt ne mondja már nekem valaki, hogy ezek értem vannak. Kb. sosem telepíteném ezeket a nagyszerű lehetőségeket az Adrenalin Software-ba. Mondjuk lennének még páran szerintem! Lehet ezért nem is lehet kivenni a telepítésből?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest