Új hozzászólás Aktív témák
-
05Steve
tag
szia
neked már írtam korábban, akkor az ac jobb lenne mint a alpenföhn?
régi codegenházam nem hiszem hogy nagyon szellős lenne,oldalt van rajta egy 8 cm es hűtő meg hátul de szerintem nagyon közel vannak így kb amit benyom az oldalsó a hátsó már fújja is ki ezért gondoltam hogy veszek egy "modern" házat ami elől hátul 12cm ventivel van szerelve és úgymond az egész házat át szellőzteti
-
matepalfi
aktív tag
ohh, igen így van, de írtam hogy BOLTBAN/ WEBSHOPBAN nem OEM kiszerelésben.
lehet venni, de sokan vannak akik nem vesznek OEM-ben és inkább boltban akarják megvenni a 2-3 év garival.Mondjuk ha megbízható/ leinformálható az a valaki, akitől megvehető OEM-ben akkor onnan én is biztatom a vásárlást a proci vásárlóknak, de vannak sokan akiknek valamiért fontos a 3év garancia
-
-
matepalfi
aktív tag
bocsi en nem uyg ertettem, csak a kerdest roviden fogalmaztam meg
de pl. egy 65tdp-s proci plusz egy 50-60 tdp-s vga az kb ott van mint egy Llano, igaz annyi penzert nem kapsz 4 magos procit.
meg persze azert egy llano igp-je megfelelo rammal nagyon jol futtatja a jatekokat (realis beallitas mellett). -
El Kebir
őstag
Az auto tuningbeállításokat általában hanyagolni kell, mert bénák, tehát a lap oc beállításait hanyagold, kézi beállításokat használj, akkor a ramtuning mellett visszaveheted a cpu szorzót, úgy a processzor nem lesz túlhajtva. (auto tuningnál sokszor előfordul, hogy durván túlfeszeli a lap a cpu-t... ami sokszor felesleges)
ha átláthatatlan a bios, akkor olvasd el a kézikönyvet, abban általában pontról pontra végigveszik a bios beállításokat is.
-
BlueAthlon
senior tag
IGP memória méret:
NB configuration->UMA frame buffer size.
2000-es ramra egy jó példa:
125-ös host clock és 8x-os memóriaszorzó (DDR3-1600). Időzítésekkel és fesszel lehet, hogy játszanod kell, mert ő 1600-hoz próbálja állítani őket, mert csak a szorzót figyeli, a host clock emelést nem veszi figyelembe.
-
x_o_n
veterán
helyesbítek
az IGP mennyi ramot használjon-ezt hol lehet beállitani?
illetve a ramot hogy 2000mhz-en ketyegjen,mert most 1333mhz-n megy
csak ugy megy 2000mhz ha az asus lapon bekapcsolom a tunning funkciót de akkor a cpu is felugrik 3000mhz-re ami nekem felesleges.a8-3850/asusf1a75m/2x2 2000mhz gamer adata
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Autós kamerák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Autóhifi
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest