- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
05Steve
tag
szia
neked már írtam korábban, akkor az ac jobb lenne mint a alpenföhn?
régi codegenházam nem hiszem hogy nagyon szellős lenne,oldalt van rajta egy 8 cm es hűtő meg hátul de szerintem nagyon közel vannak így kb amit benyom az oldalsó a hátsó már fújja is ki ezért gondoltam hogy veszek egy "modern" házat ami elől hátul 12cm ventivel van szerelve és úgymond az egész házat át szellőzteti
-
matepalfi
aktív tag
ohh, igen így van, de írtam hogy BOLTBAN/ WEBSHOPBAN nem OEM kiszerelésben.
lehet venni, de sokan vannak akik nem vesznek OEM-ben és inkább boltban akarják megvenni a 2-3 év garival.Mondjuk ha megbízható/ leinformálható az a valaki, akitől megvehető OEM-ben akkor onnan én is biztatom a vásárlást a proci vásárlóknak, de vannak sokan akiknek valamiért fontos a 3év garancia
-
-
matepalfi
aktív tag
bocsi en nem uyg ertettem, csak a kerdest roviden fogalmaztam meg
de pl. egy 65tdp-s proci plusz egy 50-60 tdp-s vga az kb ott van mint egy Llano, igaz annyi penzert nem kapsz 4 magos procit.
meg persze azert egy llano igp-je megfelelo rammal nagyon jol futtatja a jatekokat (realis beallitas mellett). -
El Kebir
őstag
Az auto tuningbeállításokat általában hanyagolni kell, mert bénák, tehát a lap oc beállításait hanyagold, kézi beállításokat használj, akkor a ramtuning mellett visszaveheted a cpu szorzót, úgy a processzor nem lesz túlhajtva. (auto tuningnál sokszor előfordul, hogy durván túlfeszeli a lap a cpu-t... ami sokszor felesleges)
ha átláthatatlan a bios, akkor olvasd el a kézikönyvet, abban általában pontról pontra végigveszik a bios beállításokat is.
-
BlueAthlon
senior tag
IGP memória méret:
NB configuration->UMA frame buffer size.
2000-es ramra egy jó példa:
125-ös host clock és 8x-os memóriaszorzó (DDR3-1600). Időzítésekkel és fesszel lehet, hogy játszanod kell, mert ő 1600-hoz próbálja állítani őket, mert csak a szorzót figyeli, a host clock emelést nem veszi figyelembe.
-
x_o_n
veterán
helyesbítek
az IGP mennyi ramot használjon-ezt hol lehet beállitani?
illetve a ramot hogy 2000mhz-en ketyegjen,mert most 1333mhz-n megy
csak ugy megy 2000mhz ha az asus lapon bekapcsolom a tunning funkciót de akkor a cpu is felugrik 3000mhz-re ami nekem felesleges.a8-3850/asusf1a75m/2x2 2000mhz gamer adata
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motoros topic
- Temu
- BestBuy topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest