- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #6247 üzenetére
Ja ja de SSD-m nem volt csak kipróbálásra. Watt mérésre kölcsön.
Így érdemileg a kollégának nem tudok segíteni,játékok meg nem érdeklicannibal Silentfrog
E-350-et cseréltem Llano A6-3500-re majd később A8-3820-ra upgrade.Multimédiában szinte semmi különbség ,picit gyorsabb a net rajta (a film szerencsére nem gyorsult
)
Viszont egyszerre nem szarik be 2 kijelzőn böngészés +torrent a másikon film kilőve projektorra,sajnos a brazost megfogta.
Állandóan játszani kelletett a prioritással,mi a fontos filmre rá keletett tekerni,mert akadt a böngészés mellett viszont ha filmre rátettem High prioritást(feladatkezelő-folyamatok- kiválaszt a megfelelőt pl: Splash pro-jobb egér-prioritás-normál-normál feletti-vagy valós idejű)Na ez a Lanónál nem kell Idle+8-10W-al eszik többet,viszont gördülékeny,bár nekem mini ITX laposban van a Llanóm.
És ne életszerű összehasonlítani mert ha azért meg zingelem eszi 80W-is!
X4-2.5Ghz 2x2Giga DDR3-1600 HD6550D-vel 400sp 600Mhz ellen nehéz a Brazosnak versenyezni 2x1.6Ghz 1db 4Giga DDR3+1333-al HD6310 80sp 500Mhz.Viszont nagyon szeretnék egy SSD-t kicsit lökne a tempón.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6207 üzenetére
Valóban! Bocsesz fiuk.
-
troszti
aktív tag
válasz
Silentfrog #6197 üzenetére
Eddig azt hittem hogy a BIOS nem ott van.... De így már értem miért nem tudtam semmit állítani
-
zetecR
addikt
válasz
Silentfrog #6189 üzenetére
Tuti jól van rajta a hűtés?
-
alias_bobo
tag
válasz
Silentfrog #6187 üzenetére
Szerintem APU, ide került az INT frafika...
-
válasz
Silentfrog #6184 üzenetére
gariztatás?
-
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #6184 üzenetére
-
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #6182 üzenetére
Ram+Táp hiba ami lehet.
kék-halál lehet proci hiba Fix 30x szorzó alapfeszen teszteld a ,ramokat vedd vissza 1600Mhz-re min 1.55V-on.
Az alulfeszelés szokott még ilyet csinálni,ha hosszútávon használod,hiába emeled vissza ,szarakodik,néha megjavul.Az első hetes folyamatos tesztemnél mikor összeállt a rendszer 1.375V-ról 1.2V-on toltam az A8-3820-asom hiba nélkül lementek a tesztek,a gond egy jó hónap után kezdődött, most fix 1.3V-on használom rendben van.
GPU általában a hibázik ritkán kék halállal teszi azt ,annak más hibával kell jelentkeznie.
-
válasz
Silentfrog #6157 üzenetére
rakd fel, a changelog sose teljes (2 asrock lapom van, mindkettő uefis, mindkettőben jöttek az idővel olyan featurek amiket a 2 soros changelog meg se említ)
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6155 üzenetére
A francba, akkor feladom, a legújabb bios van fent?
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6153 üzenetére
1.2volton biosba beállitva a gpu-z és az AIDA szeint is csak 1.15 voltom megy.
De miért?
De könyörgöm mit ír az alaplap Hardware Health Event Monitoring Screen menüpontnál , már negyedjére nem kérdem meg, ott fel kellene legyenek sorolva a feszültségek.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6151 üzenetére
Nem ez egyszerű csak a lapod nem áll a helyzet magaslatán, így meddig tudod húzni az IGP-t?
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6149 üzenetére
És ha 1,250V teszel akkor hogy változik? És a Biosba nézd ahol írtam ne ezeket a szoftvereket.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6147 üzenetére
GFX engine-t emeld, és a Hardware Health Event Monitoring Screen menüpontnál nézd meg az értékeket.
-
zetecR
addikt
válasz
Silentfrog #6137 üzenetére
GPU volts:
CPU VCORE NB VID Control, this is the main GPU voltage but it only requires a slight bump. Ideally, it should be tested gradually in +0.05 increments. This voltage can be pushed to 1.45v if there is sufficient cooling and if the GPU scales with volts. I've found with this particular A8-3850 CPU that it does not like going past +0.05 hence why I stress the importance of testing in small increments
.
CPU VDDP Voltage Control, helps stabilise GPU, memory and base clock at high frequency. This voltage in most cases can be left at 1.2v (stock) which is what was used in most of our test. We did see some gains when testing big memory clocks and used up to 1.28v to stabilise clocks. Raising higher to 1.3 can negatively affect main GPU voltage control. For max clocks a delicate balance is required between VDDP and core. Every APU will act differently with volts so generally look to increase VDDP only slightly (in +0.02 jumps).
CPU VCORE Control is the main CPU voltage and as you increase the frequency voltage needs to be adjusted accordingly. We've found that you will gain generally 100Mhz with every 0.05v increase in VCORE but heat and silicone frequency limit may affect max clocks.
-
hyperman25
tag
válasz
Silentfrog #6143 üzenetére
Lehet, hogy visszaveszi a feszültséget, ha üresjáratban van.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6141 üzenetére
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6139 üzenetére
Hagyd a fenébe az Aidat néha abszolút hülyeséget ír, állítsd be a Biost és annak kell hinni, amúgy a bios is kell mutassa.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6137 üzenetére
GPU-nak GFX voltage kellene legyen és adhatsz neki 0,15V-ot úgy első körben.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6135 üzenetére
1,35V kell annak a procinak alapból, 1,45 -ig el mehetsz vele.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6133 üzenetére
CPU voltage kellene legyen csak szimplán, de a fene tudja ezzel a sok UEFI Biosal, 1,45V-ig mehet.
-
hammertron1
tag
válasz
Silentfrog #5783 üzenetére
dual adta lehetőségeket szeretném kihasználni mert ezért vettem meg a 6670net. ezzel viszont az a gond hogy a monitor nem akar életre kelleni csak villog magányába. viszont mindjárt ki próbálom hogy ha a tv-re kötöm akkor mi a helyzet.
-
El Kebir
őstag
válasz
Silentfrog #5780 üzenetére
"a memoriák különböző sebességen futnak"
nem futhatnak a memóriák különböző sebességen...
vagy futnak valamilyen azonos sebességen (esetleg hibázva a gyengébb modul), vagy el se indul a gép...
hammertron1
jó lenne az is, ha leírnád, hogy pontosan milyen memóriáid vannak, mert annyi nem elég, hogy az egyik 1866 másik 1333, mert minden időzítésfüggő, egy nagyobb időzitésű magasabb órajelű modul is lehet rosszabb, egy alacsony időzítésű alacsonyabb órajelűnél.
-
hammertron1
tag
válasz
Silentfrog #5778 üzenetére
kitöltöttem
-
galaxy07
tag
válasz
Silentfrog #5769 üzenetére
-
petty1024
csendes tag
válasz
Silentfrog #5733 üzenetére
30-35 °C között mozog
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Silentfrog #5741 üzenetére
Legalább tudjuk ebből, hogy az Aida megbízhatóan mér
-
Tomix24
addikt
válasz
Silentfrog #5712 üzenetére
7950 szintre felhúzott 7850-el, de játék függő nagyon. Dirt3-ban semmi különbség(jól megírt játék), és a cikkbe is berakták a Trinity-vel. Dirt Showdown-nál meg előjött némileg már az előny. Sniper V2-nél meg egyenesen proci függő a játék. Talán a most megjelenő játékoknál már a videókari fog 99%-ban számítani, nem a proci. Remélem legalábbis, mert az A6 meg kell egy darabig maradjon még nálam.
1080p alatt ilyen is kialakulhat, sőt
-
TomiLi
addikt
válasz
Silentfrog #5712 üzenetére
Na pont erre lennék én kíváncsi! A PH-s Trinity tesztben jött ki elég szépen, hogy végül is teljesen mindegy, hogy milyen cpu van FHD-ban a 7970 alatt. (ennek külön nagyon örültem, hogy volt vga-val is tesztelve a Trinity)
Ezért dilemmázom....Ráadásul én ITX-et szeretnék, de ennek ellenére jelenleg nagyon olcsón össze lehet rakni egy Llano rendszert. Szinte annyiba van az egész, mint egy i5/i7-es cpu.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Silentfrog #5698 üzenetére
Köszi szépen a hosszú és részletes választ. Bár szeretnék AMD-n belül maradni, ezért (egyelőre) intelen nem gondolkozok, mert jobb lenne a valós 4 mag, mint a +2 logikai szál.
Viszont ha edigiből majdnem 30k lejönne a configból és 55 lenne egy bulldozer lap+proci+vga, de ha hd7770-el számolok akkor is 60 körül, lehet hogy jobban megérné hosszabb távon... Viszont azzal valszeg a csendes gépről le is mondhatnék. Meg nemtom a legkisebb bulldozer mennyire számít jónak.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Silentfrog #5696 üzenetére
Köszi szépen a választ!
Amúgy bonyolódik a helyzet, mert pont most lett edigitalnál 20ezrenként 10ezer kedvezmény master card mobil fizetéssel, és ha külön kártyára vennék egy AM3+-os lapot, bulldozer procit és egy 7750-et, akkor is 55ből kijönne ez a három. Llanoval is majdnem ugyanitt vagyok (levonások nélkül).
Viszont nem vagyok benne biztos, hogy kell egy plusz zajforrás, ami nagyobb procival/vga-val esélyes... Eddig se voltam biztos, hogy mi lesz pontosan a végeredmény, de ezek után...
Vagy esetleg FM1 lap+3870K+7750? Biztos, hogy kihajtaná a Llano, viszont akkor fölösleges az IGP. Nehéz ügy...
Bocsi, hogy itt "hangosan" elmélkedek, de eléggé elbizonytalanodtam. Remélem nem voltam túl off.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Silentfrog #5693 üzenetére
Csak érdekelne, hogy milyen : )
Amúgy EZ a ram jobb lenne, mint az 1600-as Kingston HyperX? Tapasztalat esetleg? Melyik húzható jobban? Esetleg van olyan szitu, amikor egy adott ram nem kompatibilis FM1-es lappal?
Köszi!
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Silentfrog #5617 üzenetére
Ja, K jelzésű, így már érthető.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Silentfrog #5615 üzenetére
Az már jó kis vas
Ezektől már igen szép eredmény 3.7 GHz. Mondom, az előbb az AMD Overdrive el akarta hitetni velem, hogy most éppen stabilan használom 4 GHz-en
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Silentfrog #5612 üzenetére
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Silentfrog #5610 üzenetére
Igen, és elég hihetően, arányosan magasabb pontszámot. Most volt egy stabil 2990 MHz-es beállításom (előtte Windows 7 alatt 3450 MHz körül is ment stabilan, most Windows 8 Pro alatt inkább a 2133 MHz-es ramokhoz lövöm be a 115-ös fsb-t, és ez csak 3 GHz környéke az APU-nak), erre nekiállok K10Stat-ozni meg AMD Overdrive-ozni, de mi a fenének...Az Overdrive azt mondja, 4 GHz-nél
vagyok, miközben a CPU-Z az alap 2600 MHz-et mutatja.
Hagyom a fenébe, teszem vissza biosban a stabil 2990 MHz-et.
Most lövök egy CPU Queen-t, míg alapon van minden, utána beállítom a tuningot, és lövök megint egy pontszámot. A két képet majd együtt rakom be ide. -
alias_bobo
tag
válasz
Silentfrog #5601 üzenetére
Nahát, pont azért írtam le, hogy én saját tapasztalatomból kiindulva 24 fokot hozzáadok az AIDA által mért hőfokhoz.
A minusz 270 foknál nem fagyott le?Szerk: Esetleg más progi ami a helyes adatokat írja ki? Bár szerintem nincs, mert mindegyik ugyanazt a szenzort használja...
-
alias_bobo
tag
válasz
Silentfrog #5599 üzenetére
Azért azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ezeknek az FM1 APU-k hőmérsékletmérő szenzorai igen csak sokat tévednek.
Abból, kiindulva, hogy a környezeti hőmérséklete a gépemnek jelenleg kb 25C fok és az AIDA64 mind a CPU mind a GPU hőmérsékletére nekem 6C fokot ír ki, a tévedés 19C fok, de inkább több, mivel egyik alkatrész sem lehet hidegebb mint a környezeti hőmérséklet. IDLE állapotban +5 fok elfogadható a környezeti hőmérséklettől, így máris 24C fok differenciával mér a szenzor, tehát ennyit kell hozzáadni ahhoz, amit az AIDA64 nekem jelent.
Az imént állítottam le 40 perc után a prime-ot, ahol a max hőmérséklet nem érte el a 45C fokot. Ehhez, ha hozzáadom a 24C fokot, akkor 68C foknál tartunk, ami nem sokkal kevesebb, mint a 72C fok max hőmérséklet.
Egyébként én is megnézném azt a hűtés rögzítését és pasztázását a kolléga helyében.
Szerk: Mire befejeztem a mondandómat, már csak 3-4 fok között ingadozik a hőmérséklet...
-
stipesman
csendes tag
válasz
Silentfrog #5596 üzenetére
# kjani18
(itt válaszolok mindkettőtöknek, ha nem gond.)
két régebbi játékkal próbáltam eddig: hl2 és stalker.
csak a gyári, asus által előre megadott profilt (asus optimal) állítottam át a biosban, ami így inkább a performance felé tolta az értékeket.
resetet még nem próbáltam.
cpu hőfok jelenleg 40 fok körül van és a max sem volt több 71-nél.
2*2gb van, szóval igen, van rá lehetőségem. -
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5568 üzenetére
Néggyel fentebb
-
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5549 üzenetére
Köszi mind a kettőtöknek, ezt nem találtam én meg
A sima kártyák között, meg nem voltak -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Silentfrog #5540 üzenetére
sokan nem gondolkoznak elore
cekkk: azt nem mondtam hogy nem szabad megvenni, csak azt, hogy en a budos eletbe nem vennek mar Llanot
a trinity azert tetszetos, mert az FM2 tuti kiszolgalja meg a kaverit is, sot, talan korlatozasokkal az utodjat is (bar erre mar nem vennek merget). -
Tomix24
addikt
válasz
Silentfrog #5532 üzenetére
Jaja. És hozzá a lapok magas árai kezdésnek. Kicsit sok a lenti teljesítmény tükrében(szerintem)
Új tudás nincs, a Llano is tudja pl a BluRay3D-t, HD hangokat 24p-t, lehet vele játszani, filmet konvertálni a GPU-val. Szóval csak max a 65w-os fogyasztás lehet csábító ennél a modellnél:
A10 5700 3.4GHZ SKT FM2 L2 4MB 65W PIB -
Tomix24
addikt
válasz
Silentfrog #5528 üzenetére
Itt a PH-n vettem nemrég 22-ért A8-3780K-t és 14-ért A6-3670K. Ehhez képest pl
AMD AD580KWOHJBOX
A10 5800K 3.8GHZ BLACK SKT FM2 L2 4MB 100W PIB
Nettó 28 körül lesz + a bolti árrés.Mini Itx-es lapokról meg ne is álmodjatok , egy darab nincs bejelentve importra.
-
zetecR
addikt
válasz
Silentfrog #5526 üzenetére
Csupán árazás kérdése.
-
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #5523 üzenetére
Tinitry! (nálam ez kis kompakt HTPC-be,vagy mobil fronton nyerő lehet)
2modul/4szál versenyzik 4maggal/4szál.
Bull modul=1.6-1.7 Phenom2 maggal. az az gyengébb .
Lliano mag majdnem =Phenom2 mag.
Bizonyos számításoknál kijön az előny,de átlag szerintem nem.
Ha még valamit javítottak rajta az valamit gyorsíthat,elképzelhető Win8-ra már jobb megoldás.Emlékezz!
[link]Pl:
és ez a 4modulos 8szálas legnagyobb BULL volt!
De hát ki tudja ha mag/órajel gyorsul 25-30% akkor már nem lesz rossz!
De maradjunk I3-2100 as teljesítményénél maximum,ami 2 mag 4szál
Ez is 2 modul 4 szál!Tehát sokat ne várj a Tinitry-től,kapott egy újabb steppinget a bull mag,ami az előző szériában le volt tiltva+320sp GPU-t.Ennyi.
Lesz a Turbo cor javítva,némi fogyasztáscsökkenés valahogy úgy mint a HD7xxx-es családban a "zéró core" -
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #5521 üzenetére
10-15% max GPU-ban CPU-ban meg
-10% erre mérget veszek.
-
HeavyToys
senior tag
válasz
Silentfrog #5424 üzenetére
A Giga olcsóbb szóval az lesz! Még annyit akarok kérdezni, hogy D-vga nélkül egy 120w- teljesítményű kockatappal amit az adapter.hu-n lehet venni biztonsággal lehet hajtani a rendszert? Van ettől jobb hatásfokú megoldás?
-
Tomix24
addikt
válasz
Silentfrog #5438 üzenetére
Hát ja. De ahogy látom 3.7-en vagy az már pedig a vége lesz. Az aida OSD menüpontban kitehető az asztalra az összes hőfok meg minden.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #5432 üzenetére
Szerintem azon a feszültségen már nem stabil az alaplap mert nálam ilyen nincs, ha 1,55 adok neki akkor annyi is marad.
-
Tomix24
addikt
válasz
Silentfrog #5434 üzenetére
Milyen a hűtőd? A házad? Illetve Aida64 mellett Prime95-el mértél?
Mert az nagyon jó érték, -
Tomix24
addikt
válasz
Silentfrog #5432 üzenetére
Sok feszt adsz neki szerintem.
AMD A8-3870? - Itt 3600Mhz a vége, e felett Benchmarkokban is jól láthatóan csak stagnál illetve rosszabb is volt néhol. 1.470V-on elmegy elvileg, csak megfőzöd szegényt.
Vagy vízzel mehetsz feljebb, de ha prime95-el megterheled, szerintem 90C-ig felmegy a jelenlegi beállítással
-
Tomix24
addikt
válasz
Silentfrog #5430 üzenetére
1.4V körül is már olyan hő keletkezik, hogy nem mertem feljebb lépni 3670K-nál pl, mindegy melyik procinál próbálkozol a tunningal.
1.42V- 3.4Ghz-nél már levettem a házam tetejét, ventit cseréltem Hyper TX3-re és így is orkán hanggal járt.. Pár Benchmark, és inkább visszatoltam gyárira mindent..
Ez a tunning dolog veszett fejsze , főleg HTPC méretben a hő miatt.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #5430 üzenetére
1,6V-ot nem tanácsos túllépni, de már ott is fújkálni kell rendesen.
-
Tomix24
addikt
válasz
Silentfrog #5427 üzenetére
Mert nem az órajelet kell emelni, hanem az FSB-t.. Az emel mindent, tehát jó ram lap kell és ide módú install.
Pl Amd A8-3850-es húzva FBS-el. Valós sebesség növekedéssel:
[link] -
Tomix24
addikt
válasz
Silentfrog #5424 üzenetére
Fsb-vel lehet, igen. 30-40% kihozható, de Ide módban kell feltenni a Windows-t és Giga lap kell hozzá hogy stabil legyen valamennyire.
-
Tomix24
addikt
válasz
Silentfrog #5409 üzenetére
Hát ja, a film nem ram függő, hanem szoftver ..
Nincs az a film ami nem fut Llano-n.
-
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5379 üzenetére
XMP az intelhez való
-
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5379 üzenetére
Nem baj az
De több szem többet lát -
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5377 üzenetére
Ok. köszi!
Mindjárt megkérdem a ramos topikban is :d
-
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5375 üzenetére
Én legelésztem, és amit először linkeltem az benne volt
Na majd mindjárt nézem a gigás alaplapotEz a memória típusa: KHX1600C9D3B1K2
A támogatottak között ilyen van:
DDR3 1600 2GB Kingston KHX1600C9D3K2/4GXAkkor?
-
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5372 üzenetére
Köszi ezt be is tettem a kosárba
Amit kinéztem lap hirtelen 500zal drágább lett
Milyen algoritmus működik az iponnál hétvégén is? -
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5372 üzenetére
Végül is nem halok bele abba a kis pénzbe
Meg ma le is kéne adni a rendelést, mert ismerős elhozná holnap nekem -
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5370 üzenetére
7.5 k a max szerintem , így is ha egy modult vennék 2.5el olcsóbb lenne
-
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5368 üzenetére
Nekem eléggé kezelhetetlen az ipon oldala
Túlzsúfolt, ezt a szűrést sem látomAkkor mi az , hogy dual kit?
HSZekbnen azt írják 2*2
-
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5366 üzenetére
Akkor most hol az igazság?
-
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5363 üzenetére
Hát most vagy én vagyok hülye vagy az iponosok
KINGSTON 4096MB HyperX XMP Grey DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3X2K2/4GX
A leírásban meg az hogy nem kit -
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5361 üzenetére
-
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5350 üzenetére
A4eset,de minek a drágább?
A videó része ugyan azt mindnek, csak a 3D's shaederekben különbözikSzóval akkor lenne érdemes, ha játszanék is , de nem akarok
Akkor inkább egy konzol
-
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5348 üzenetére
Köszi a válaszod!
Végül a ez a lap lesz szerintem, eza 3 ezer forintos különbség lehet megéri
Bár máshol 20 felett van az ára
Erősödik a forint, lehet még esni fog az ára
Erről valami véleményed?
K végűt, meg csak A8ban láttam, de az meg nekem felesleges, mivel csak videóra lesz használna -
El Kebir
őstag
válasz
Silentfrog #5328 üzenetére
gondolom azon betonbiztos a memória, elvégre, ha kapásból nem indul el a gép, akkor nehezen tudsz bármit is átállítani a biosban, hogy "jó" órajelen, időzítéssel menjen...
-
El Kebir
őstag
válasz
Silentfrog #5323 üzenetére
igen, de ha a szorzót (1866MHz-es órajelet, 1866-os ramnál) beállítottad, akkor már az időzítéssel nem kell bajlódni, az maradhat auto-n (így értettem az "auto"-t), míg 1600-as ramnál (1866MHz-re beállítva) nem biztos hogy alapból maradhat auto-n az időzítés, mert lehet el se indul úgy a gép.
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
Silentfrog #5302 üzenetére
Te nem én vagy ?
Nálam egy LCPOWER Cosmo Cool LC-CC-95 megy 800-on.
Valami olcsó cucc, de nekem tetszik, egy ezrest megért -
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #5304 üzenetére
LG FLATRON 1953 TR.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #5302 üzenetére
Én is azért tartottam meg, gyakorlatilag 3 év alatt elértéktelenedett pedig jófajta 2ms -os.
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
Silentfrog #5293 üzenetére
Szerintem is ezek az átlagos értékek.
Nálam 3650 és 3670K pöccre ugyanezeket produkálja alulfeszelve és normál feszültséggel is.
Persze ha megpörgetném jobban a procihűtőt, valószínűleg csökkenne.
De kinek hiányzik a szélvihar finom 30-35 fok körül -
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #5299 üzenetére
Van egy nekem is, de ott porosodik a sarokban már egy fél éve, most igy a 26 " -os TV után nem nagyon jön hogy azon játsszak.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #5286 üzenetére
Az szép érték, én a BF3-ban olyan 60 FPS körül kaptam és mikor felhúztam 3400Mhz-re akkor egyből 100 FPS felett volt (1280x1024), de sajnos többet nem megy még feszeléssel sem, na úgyis akarok egy Trinityt majd azt megrántom vagy 4000 Mhz-re.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #5286 üzenetére
Van persze, a Biosos mindig stabilabb.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #5235 üzenetére
Speciel az A8-3870-rol csak jókat mondanak.
-
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5214 üzenetére
Nekem nem , bekerült a raktárukba és vagy 4 nap volt mire kiment a boltba a rendelésem
-
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5212 üzenetére
Azt néztem, de oda meg olyan nehezen jut el minden
Hétfőn eleve nem visznek oda semmit, volt hogy 4-5 nap alatt kerül a központjukból a boltjukba az áru, szívtam is a fogam miatta
-
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5210 üzenetére
Nem tudom még
Ahol úgy mindent jó áron megkapok
Miért? -
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5208 üzenetére
Köszi
-
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5206 üzenetére
Látod ezt nem is tudtam, így már minden rendben, olvastam, hogy melyik részébe kellene, de a képet, és a használatit össze nézve teljesen nem tudtam volna eldönteni melyik oldalába kell
-
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5203 üzenetére
Még egy kérdésem lenne, hogy nézem 8pines az atx csatlakozó, a tápokon meg 4es szokott lenni ez nem okoz gondot, ilyenkor mi van?
-
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5199 üzenetére
Okés ezt mentem is
Azt hittem a procira gondoltál, hogy 12,5 volt
-
Tomix24
addikt
válasz
Silentfrog #5197 üzenetére
Sajna Elírták, 20K felett van az A8-3780K az egész világon.
-
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5197 üzenetére
Okés köszi a tippet :d
Annyiért ajándék volt az a proci
Biztos, hogy 12 volt?
több mint a duplájára emelték volna?
-
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5195 üzenetére
Köszi, akkor szerintem nekem is ez a lap lesz majd ,és milyen proci van benne neked ?
-
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5193 üzenetére
Milyen memóriát használsz az alaplapban?
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
Silentfrog #5179 üzenetére
Igen SSD-vel. Amikor megjelenik a windows boot képernyő onnan kb 7-8 másodperc és készen áll a rendszer, de addig baromi lassú és itt szerintem nem az ssd-vel van a gond, mert addig a vezérlést meg sem kapja.
-
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #5150 üzenetére
indításkor azért lök valamennyit,ha nem is használom akkor is eszik. Ha nincs bekötve 5W-al kevesebbet kér a rendszer.
-
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #5147 üzenetére
Az nagyon jó! 105W
Nálam a teljes rendszer fogyaszt játék közben 65-68W-ot .Néha beleugrált a 75-be.
idle 35-38W körül megáll. sokat eszik DVDRW 8W-ot.1db 3.5"HDD+DVDRW
APU 3820 2.5Ghz@1.25V 1.36V-helyett.
-
zetecR
addikt
válasz
Silentfrog #5145 üzenetére
K10stattal tetszőleges P-statet tudsz lockolni, az nem boldogítana?
-
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #5145 üzenetére
Ez jó kérdés,ezt én sem értem.
Az igazság az ,hogy lefelé állítanám szívesen,felfelé semmilyen úton módon nem mivel a hűtésem elégtelen.
-
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #5143 üzenetére
persze próbáltam,de kiírja hogy mi van csak nem valós az érték.
Csak a venti fordulatszámot és a APU feszt lehet állítani sajnos,csak a K-s procikat etet rendesen.
-
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #5136 üzenetére
Egy próbát megér,csak úgy tudom nem lehet semmilyen szinten állítani A8-3820-nak az órajelét.
Valamit kiír,de nem veszi le a valóságban,így nem tudom.Próbát megér.
A6-3500 procinál írta CPU-z 1.6Ghz-en megy,de az kamu volt ,nem tudtam sem felfelé sem lefelé állítani,pedig csináltam mentést 4Ghz-ről CPU-Z-ben ,de valójában az csak 2.1Ghz volt.
Vinibli
TDP azt tudom ,de azt hogy TPD azt nem
-
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5136 üzenetére
Hát itt krumplifalván, Őrhalomban nem igen van ilyen, a legközelebbi pick-pack pont Salgótarjánban van.
-
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5134 üzenetére
Futár hozta, ~90 kilométert azért nem fogok buszozni.
Így még nekem rájött 2540 Ft költség, így 36k-ból jött ki ez a vásárlás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged