Új hozzászólás Aktív témák
-
hammertron1
tag
Sziasztok!
Fm1es (A6 3670k proci ) gépen hogy kell beüzemelni a dual cf-t (6670)?
Mert én így csináltam és nem igazán akkar jó lenni. Pedig GPU-Z .:ATI Crossfire Enabled (4 GPUs)
Biosba gondolom "Onboard" gép újra indít már a 6670 benne van de a monitor csati még az integráltba és így be kapcsoljuk acc-be dual-t. Van még egy Duallal kapcsolatos beállítás azt is be nyomtam (alaplap A75m-s2v)
memória most csak 1x4gb 1866mhz cl9 es Kingston van benne.
pls help mert már nincsen ötletem mit csináljak -
hammertron1
tag
sziasztok
a6 3670k apu-ba 6530D gpu van. milyen drivert töltsek le hozzá?(link ha tudtok pls) mert mondták hogy külön kell egy az integrálnak külön a 6670 gpu-nak és utána egy 0,5mb-os crossfire file-t kell letöltenem hogy szaladjon -
hammertron1
tag
-
hammertron1
tag
DE ha vga-t ki veszem úgy működik de csak képet ad és mikor be tölt a rendszer ezt a üzenetet kapom néhány villogás után. (jobb oldal alul)
Display driver stopped responding and has recovered
Display drive Amd driver stopped responding and has successfully recovered. -
hammertron1
tag
nagyon jó a TV-n sem megy
Apu csati ki lőve. ötletek
-
hammertron1
tag
válasz
Silentfrog #5783 üzenetére
dual adta lehetőségeket szeretném kihasználni mert ezért vettem meg a 6670net. ezzel viszont az a gond hogy a monitor nem akar életre kelleni csak villog magányába. viszont mindjárt ki próbálom hogy ha a tv-re kötöm akkor mi a helyzet.
-
hammertron1
tag
elméletileg 1600mhz-en megy mind2 bios-ba annyira állítottam,mert mikor be raktam a 1866osat akkor alap 1333mhz volt és ezt állítottam 1600-ra . sajnos erre nincs lehetőségem
akkor most amúgy a monitort a a vga-ra vagy az alaplapi csatiba kell rá kötnöm?
-
hammertron1
tag
válasz
Silentfrog #5778 üzenetére
kitöltöttem
-
hammertron1
tag
válasz
Tomix24 #5776 üzenetére
igen ez a másik problémám hogy ha rá dugom a monitort a Apu-ra már mint közvetlen akkor nem kapcsol be
memória külön külön tesztelve és akkor se :Smost bénázok de köv. a kérdéseim: biosba az a jó beállítás: Internal Graphics Mode : UMA
, PCIe Spread Spectrum : Enabled.
+ hol is tudom meg nézni hogy dualba mennek-e a memóriáim -
hammertron1
tag
Siker ! Biosba ki volt kapcsolva jee. viszont nem őszinte az örömöm
mivel a bf3 úgy fut mintha teli lenne mikro laggokal :S viszont a játék 40 fps-t mutat. Ez vajon miért lehet?
de ha külön megy a vga magába akkor nincs ilyen gond. akkor a apu-m a rossz? vagy a memóri? mert pla memóriám kingston, az egyik 1333mhz-s a másik 1866mhz és így a kettőt
sikerült 1600mhz-re állítani. De ez nem lehet gond ugye? -
hammertron1
tag
Szaisztok!
Valaki tudna abba segíteni hogy miért nem megy a a A6 3670 gpu integrált része? Ha pl el akarok indítani egy játékot és nincs bent a rendes vga akkor hiba üzenetet ír hogy gond van a dreiverrel ami nem lehet mert a legfrissebb van fent. Néztem a Gpu-z vel és amikor csak az integrált van jobbára adatott se ír róla. + nem tudok váltani HCF-t ha mellé rekom a 6670net.
Bármilyen ötletet meg hallgatok -
hammertron1
tag
sziasztok!
Van egy a6 3670k apu-m és azt szeretném kérdezni hogy a biosban lévő gpu órajelet meddig érdemes fel venni? /a75m-s2v a lap/ választhatok min300 max 2000. plusz dgpu 6670 ddr3 és ha érdemes ezt is meddig lehet úgy húzni hogy érezhető legyen teljesítmény növekedés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Melyik tápegységet vegyem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Chrome
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest