Hirdetés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Gaming notebook topik
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Milyen videókártyát?
 - Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Steam Deck

- 

PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

KROK640

üzenetére
						szóval nem hiszem, hogy a szerencsésebb példányok rosszak lennének : ez alapján úgy tippelem, hogy talán a nem szerencsés példányok is elég jól mehetnek.
perverzió : igen, az utóbbi években jellemző az elvetemültség, és a fordított verziótól sem kímélem a kollégákat, hiszen pakoltam már Villamette1.9GHz mellé Voodoo1- et is, valamint 800MHz Athlon mellé GUSClassic- ot pld.
A Win98 meg az abszolút kedvenc, annak kellett keresni egy overkill gépet, először 4GHz- en Prescottal, majd az E6600- al pörgettem meg. Sztem brutál jó kis gép lett. És Win98 alatt is elég jól teker.
Felpakolnám én akár a Xeonra is a 98- at, de nincs driver..., sok értelme nem lenne, hogy a 16 szálból csak egyet lásson, de feelingben ott lenne.
Persze majd visszatérek a nagyjából korhű gépekhez is, van pár összerakva, ellenőrizni kell majd ezeket, ha egyáltalán működnek még
Jobban tetted hogy a lap+CPU- t cserélted, a VGA majd talán jobb árban lesz, bár a helyzet egyelőre nem túl bíztató.

Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Kuponkunyeráló
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Gaming notebook topik
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - 2. és 3. generációs processzorok.
 - Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
 - Eladó i7 7700
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel

- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
 - IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
 - AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

DarthSun