Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Vladi #47060 üzenetére

    Azért majd nézd meg, hogy pontosan milyen teljesítményt hoz már egy Ivy Bridge-alapú desktop Celeron proci, kb. az E8400-E8600 szintjét hozza. Azóta meg persze a Cerkákra is igaz a generációnkénti nem túl nagy, de mérhető teljesítménynövekedés. A 771-es Xeon-ok előnye legfeljebb a több fizikai mag (C2Q ekvivalensek esetén), mert 1-2 szálon már az Ivy Cerka elhúzott mellettük teljesítményben. Tényleg hagyjuk már ezt a "Cerka szar, mert Cerka" nézetet, régen meghaladta az idő.

    #47063: Nem érdekel az 1szálas teljesítménye, mert nem 1 szálas egyik proc sem. - "Játszd újra, Sam", ha utánanézel, még mindig mennyire lényeges az 1 szálas teljesítmény, érdekelni fog.

    Btw, én irodai, multimédiás, netezős budget gépet még mindig építenék 771/775-ös Xeon-ra (legalább 4 GB RAM-mal, DXVA/flash képes videókártyával és rendszernek SSD-vel), ahogy AM2+/AM3-ra is.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák