Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio
    addikt

Én inkább a játékmenet, irányítás modernizálására.

Volt szerencsém tavaly lenyomni a MGS első két részét, és huuuu... hát voltak bajok :D

Szerencsére az első rész elég kis kompakt volt ahhoz, hogy a mastered verzióval minimális idegbaj mellett tudjak végezni (és ledöbbenni azokon a funkciókon, ami akkor felrobbanthatta az ember agyát (SPOILER féleség?, csak persze miért lenne itt ilyen tag, úgyhogy off-ban): mint mikor Psycho Mantis gondolat olvas, azaz meg kell cserélni, konkrétan át kell dugni a controller portot az 1-ből a 2-be, és még előtte felolvassa neked az ssd kártyán talált mentésekből, mikkel szoktál játszani.. para lehetet; vagy amikor a titkos kód a lemez hátoldalán található.. mármint a tényleges fizikai játék lemezed hátoldalán; vagy az olyan jelenetek, mikor az álruhás ügynökcsajszit a segge riszálásából lehet felismerni a többi katona közül :B :C )

A második rész, belső nézetes lövöldözős jeleneteivel, na ott azzal meggyűlt PC-n a bajom. Ezt végül már csak youtube-on fejeztem be (igaz, ott is beletekerve, mert Konami agymenése elment már-már élvezhetetlenben).

A harmadik résszel azóta is várok, ebbe a remake-be bizok, aztán már csőre töltve ott az 5. rész is (a 4. és kieg részeken még agyalok, hogy youtube, vagy ráhagyom a Phantom Painre, hogy szintre hozzon).

4-et toltam PS4-en, irányításilag teljesen rendben van. Ahogy oriic írta, az emulátor is opció. Sőt manapság már multizni is csak PC-n lehet vele normálisan. Lássad.

• Timer
    veterán

Volt szerencsém tavaly lenyomni a MGS első két részét, és huuuu... hát voltak bajok :D

Szerencsére az első rész elég kis kompakt volt ahhoz, hogy a mastered verzióval minimális idegbaj mellett tudjak végezni (és ledöbbenni azokon a funkciókon, ami akkor felrobbanthatta az ember agyát (SPOILER féleség?, csak persze miért lenne itt ilyen tag, úgyhogy off-ban): mint mikor Psycho Mantis gondolat olvas, azaz meg kell cserélni, konkrétan át kell dugni a controller portot az 1-ből a 2-be, és még előtte felolvassa neked az ssd kártyán talált mentésekből, mikkel szoktál játszani.. para lehetet; vagy amikor a titkos kód a lemez hátoldalán található.. mármint a tényleges fizikai játék lemezed hátoldalán; vagy az olyan jelenetek, mikor az álruhás ügynökcsajszit a segge riszálásából lehet felismerni a többi katona közül :B :C )

A második rész, belső nézetes lövöldözős jeleneteivel, na ott azzal meggyűlt PC-n a bajom. Ezt végül már csak youtube-on fejeztem be (igaz, ott is beletekerve, mert Konami agymenése elment már-már élvezhetetlenben).

A harmadik résszel azóta is várok, ebbe a remake-be bizok, aztán már csőre töltve ott az 5. rész is (a 4. és kieg részeken még agyalok, hogy youtube, vagy ráhagyom a Phantom Painre, hogy szintre hozzon).

"mint mikor Psycho Mantis gondolat olvas, azaz meg kell cserélni, konkrétan át kell dugni a controller portot az 1-ből a 2-be, és még előtte felolvassa neked az ssd kártyán talált mentésekből, mikkel szoktál játszani.. para lehetet; vagy amikor a titkos kód a lemez hátoldalán található.. mármint a tényleges fizikai játék lemezed hátoldalán; vagy az olyan jelenetek, mikor az álruhás ügynökcsajszit a segge riszálásából lehet felismerni a többi katona közül :B :C )"

Óóó, de szép megoldások voltak ezek. És akkoriban nem volt internet, hogy egy kereséssel képbe kerülj, hogy mit is kell tenni a Mantis elleni kűzdelemnél, például. Vagy volt ismerősöd, aki tudta a trükköt, vagy ráhibáztál, vagy elolvastad valamelyik gamer magazinban. Plusz, tolták a dualshock rezgést is folyamatosan, az immerzió ki volt maxolva valóban, pedig a grafika már akkkor is tré volt, mondjuk egy Syphon Filter-hez képest...

• Kergeboci
    aktív tag

Új hozzászólás Aktív témák