Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Askformore
senior tag
válasz
Plasticbomb #69598 üzenetére
Star Wars Battlefront, és Rise of the Tomb Raider DX12-ben.. A Star Wars még 4k-ban is játszható maxon, kb 40 fps, a Tomb Raidert csak full HD-ban próbáltam, ott a mélységéllességet és a mozgáselmosást kikapcsolva,minden mást bekapcsolva és maxra tolva, kis élsimítás (azt hiszem FXAA), magas textúraminőség mellett fix 60fps-t ad V-Sync-kel. Anélkül 80 körül van a max.
Régebbi játékoknál már furcsa a helyzet, pl a Blurnál vagy a Rocket League-nél a proci kb 30%-on megy, a VGA meg 60-on, néha 0-át is kiír (?), és úgy 57-60fps, szintén FullHD.
-
rantotthusi
tag
Sziasztok! a napokban Én voltam bekaksizva mert uj gépházba kerültek a cuccok és elfelejtettem a beállitásokat de a segitségetekkel sikerült ujra 4,4 ghzen járatnom a prockot a kis fx 6300 at sőt olyan jol sikerült valami hogy a másik házban valamiért bár tudom nem a ház az oka szal 1,388-1,392 voltot kért a 4,4ghz hez és most viszont 1,35 el megy a 4,4ghz!!! szal örülök nagyon mert ez az érték és a hömérséklet érték is javult nyilván a volt csökkenése miatt is és azért az Alpenföhn Brocken 2 és az 5x12 centis házventi is teszi a dolgát!!!
köszönöm nektek még egyszer a segitséget és a deepcoolnak a házat!
Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!!
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Askformore #69597 üzenetére
Na de nála ez egy már ideje működő gépnél jött elő...
Milyen játékkal tesztelted, s milyen beállításokkal?
-
Askformore
senior tag
Csak egy kis infó.. saját tapasztalatból, egy FX8350 pici tuninggal (4,3GHZ) teljesen jól "kihajcsa" az RX480 4GB-ot, a vga nagyrészt 100-on megy, a proci pedig 50-80% közt (80-on egyszer láttam). Persze sokat nem teszteltem még, kb másfél órát, de jónak tűnik ez a párosítás.
propetya85: nekem ugyanez volt a bajom betűre alaplapcsere után. Majd kiderült, hogy az egyik házventit rossz helyre dugtam be.. kihúztam és elindult a gép
-
Pro!Petya
addikt
válasz
pipo112 #69593 üzenetére
Én is valami ilyesmire gondolok, féltem is ettől a választol, de logikus is mert szinte minden más ki lett zárva mi lehet a hibás, és az sem valószínű h az összes ramom egyszerre ment haza, még a tartalékok is a fiókban
Pár konfit már osszeraktam de így prockot behallni még nem láttam.. Semmi előjel nélkül.ezt így jól meghozta a jézuska
Thx
-
Pro!Petya
addikt
Hali, pls help
Tegnap reggel kapcsolnam be a gépet és se kép se hang, a biosig se jutok el úgy hogy eddig semmi gond nem volt vele , cserébe szép pirosan világít a dram LED, memok gombnyomásra meg semmi változás csak akkor már villog is,..
Van itthon tartalék ram kitem azt is bele próbáltam és ugyanez a felállás, kipróbáltam 4 mem modult az összes variációban és semmi, alaplap csere után is ugyanez, vga is cserélve lett de semmi..
Egyedül a proci és a táp nem volt még cserével megnézve tápom van még egy tartalék de ez szerintem nem táp lesz... A proci lábak szépen állnak mint ha dobozból lenne kivéve, és mind megvan.
Egy kis segítség jól jönne h kB mi lehet mert már kifogytam az ötletekbőljah és természetesen az összes általam ismert káromkodás ritmikus kántálása sem segített
Boldog karácsonyt mindenkinek! -
Kuter
senior tag
válasz
erer1000 #69585 üzenetére
Szia
Proci ugyanaz
COOLERMASTER Hyper 212 EVO
Nekem ilyen van 4.4 meghúzva 1.416 fesz
Csak ibt alatt ment fel 70 fokra.De ekkora terhelést soha nem fog kapni a proci.
Játék alatt bf4 pl 50 fokos és halk
Alap netezés, film 35 fok kupak maxÉs rendesen elfér a ram,, hátrafelé áll. mint a táp ventije
-
erer1000
őstag
http://www.arukereso.hu/szamitogep-huto-c3094/cooler-master/hyper-103-rr-h103-22pb-r1-p186817119/#velemenyek
http://www.arukereso.hu/szamitogep-huto-c3094/cooler-master/hyper-tx3-evo-rr-tx3e-22pk-r1-p62230558/
http://www.arukereso.hu/szamitogep-huto-c3094/cooler-master/hyper-t4-rr-t4-18pk-r1-p138150282/#velemenyek
ezekhez mit szóltok?
sajnos nem tudok egy huszast mellé rakni, 10ből kell karázdálkodnom
-
erer1000
őstag
az összefoglalóban felsorolt hűtők közül melyiket ajánljátok? semmi tuning, csak sima használat, 10 alatt jó lenne. minél olcsóbb, meg halk legyen mert elviselhetetlen a gyári a 8350hez. indulás után nemsokkal 4000RPM en zúg .
Phenom II X4 925 ki volt szolgálva egy alpine 64 gt-vel halk suhogást csinál ez csak, de az fx gyárija kegyetlen
kellemes ünnepeket
-
Toxee03
csendes tag
Sziasztok!
Gép specifikációja:
Alaplap: Asus m5a97 evo r2.0
Proci: AMD fx8320
RAM: 2*4gb corsair cl9 1866
Hűtés: 5 db venti + zalman reserator 3A probléma:
A fenti spec. megvan kb. 2 éve, eddig semmi baj nem volt vele. Ma viszont akárhányszor bekapcsolom a gépet, pillanatokon belül felmegy a proci hőmérséklete, és a gép kikapcsol. Bios resizve, alaplap, proci nyáktisztítóval tisztítva, pasztának még jónak kell lennie.
Valami ötlet megoldásra?Előre is köszi
-
Jakuskacsa
senior tag
-
ViZion
félisten
válasz
Nordekk #69574 üzenetére
Szia!
Alaplapok terén sem vagy jártas ezek szerint... Asrock nem nagyon gyártot ajánlható AM3+ lapot...
Összefoglalót olvasd el. SW tuning felejtős, ezek az auto OC marhaságok sem mindig jók. Manuálisan állítás, tesztelés, ismét. Gyári hűtő max tartaléknak, mindegy milyen házhűtésed van, ha nincs felülete. Táp sem egy tigris (bár VGA-t nem írtál), de alaplap fog korlátozni. -
Nordekk
tag
Sziasztok!
Nem rég cseréltem le a jó régi i5-2320 procimat egy FX8300-ra. Hozzá egy Asrock 980DE/U3S3 R2.0 lapot választottam. Az lenne a kérdésem ,hogy egy Chieftech CTG 400 80P táp társaságában érdemes-e húzni (még gyári hűtő, de házhűtés van). 4-4.2 Ghz gondoltam max.
Valamint, az alaplap tud egy bizonyos x-boost technológiát, ti biztos jobban ismeritek mint én (ez az első ASRock termékem) és ha ezt bekapcsolom, vagy kékhalál win boot közben, vagy újraindul a gép valami windows sérült fájl szöveggel. Ha csak biosba szeretném húzni, akkor is ugyan ez. Nos ezek után már nem mertem piszkálni AMD over drive-ba, viszont olvastam ,hogy néhány alaplap nem kezeli jól a cpu overclockot biosból. Mi a véleményetek? Miven intelem volt eddig, nem vagyok annyira jártas CPU OC terén.
Köszönöm előre is, és kellemes ünnepeket! -
lolal
senior tag
Attól hogy te így vélekedsz ez nagyon sajnálatos. Rengetegen ilyenkor tényleg örülünk hogy együtt a család és egymásnak vagyunk. Sajnálom hogy egyes emberek önhibájukból vagy azon kívül nem tudják ezt megtapasztalni. De majd eljön talán az az idő akárhány éves is leszel amikor értékelni fogod. Akár a gyereked akár az unokád miatt.
-
macy
addikt
válasz
Plasticbomb #69568 üzenetére
Én ha nem végzek ma éjfélig, akkor holnap is meló. A kari a szeretet ünnepe. Utálom mint a ... Nem normálisak az emberek.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Plasticbomb #69568 üzenetére
Ki kell kapcsolni a céges telót! Én 1 hete kilőttem
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Omli85 #69567 üzenetére
Túl korai. Drága lengyel lányaink a nappalos műszakban visszarángattak, mert annyira be van sózva a seggük, hogy mehessenek polandba karácsonyozni, szóval ahelyett, hogy egyszer ők sz**nának, megint én füstölgök bent egyedül dupla emberes munkára... És akkor ne akarja az ember útálni a nőket, amikor már rég tele a bakancsa velük...
De azért neked is, és a többieknek is: MERRY CHRISTMAS!
-
Omli85
őstag
Így kicsit előre de mivel sűrű lesz a hétvége nehogy elmaradjon
.
Kellemes ünnepeket minden kedves márkatársnak no meg egye fene a kékeknek és zöldeknek is
.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
bivalyolo #69560 üzenetére
]NA megprobáltam fps limit nélkül , ott már elérte a 61% -ot is
De én nem értem ezt a játékot a konfig adott , kb semmin nem változtattam egy honapja. Mult héten volt fps "drop" (nézésre nem volt érezhető) csak az indicator szerint ami villog jobb oldalt bár nem értem h mikor 95ről le esik 80 ra akkor miért kell villogni a low fps-nek /ezért is raktam be a limitet mert engem kiidegel dara közben ha villog valami ott jobb oldalt/
Most kiszedtem a limitet és nincs fps esés és indicator se, 95-75 között tartja úgy h gyakorlatilag semmit nem változtattam XD
+1 az megvan hogy vsync-el nyomom és mindeközben kivan kapcsolva mert a monitor max60at bír?! NV-be sincs bekapcsolva azaz a 3D alkalmazás vezérli ami ugye offon van , és nincs képcsúszás behalok ezen a gamen
Közben rájöttem h az advanced options pontnál ki lehet kapcsolni az indicatorokat
Sorry a sok offért -
Plasticbomb
addikt
válasz
rantotthusi #69561 üzenetére
Nyisd meg az ott hivatkozott txt fájlt, és lesd meg, mit ír benne. Én inkább prime95el szoktam tesztelni, ott látom, ha csak egy egy mag hasal meg, olyankor egy két lépcső plusz feszen, és megoldja a problémát.
-
lolal
senior tag
Mai napi tesztelgetés után eredménnyel zártam a napot. Jó ez a 6300. Habár amikor alul feszeltem kicsit az órajelhez képest akkor elkapott 2x a kékhalál , de helyre hoztam utána jó volt. Hőmérséklettel nem volt gond.
-
rantotthusi
tag
válasz
ViZion #69559 üzenetére
köszi sok hasznos van benne most olyan problémába estem hogy beállitottam az energisa részt minden egyes disable után ujrainditottam nem mentem windowsig csak az alaplap logojáig és ujra biosba be addig amig azt amit irnak ki nem kapcsoltam! aztán szépen felhuztam 4,2 ig (nem olyan rég 4,4 ment az a cél!!!) és indulna a rendszer de a windows hibát észlelt ujraindul képernyő fogadott vagy 5 ször aztán adtam egy kis feszt akkor már bejutottam asztalig egy kis teszt is majdnem volt amig ezt ki nem dobta :
ez a kevés fesz miatt lenne? előbb irni akartam ide és megint beadta a windows hibát észlelt és ujra ndult! most megint emeltem a feszkon és most 20 perce bírja igaz ahogy átpakoltam a gépet az ujházba nyilván az is visszaállt alapra igy gondolom nyomnom kell felfele mig stabil nem lesz! így van??
-
ViZion
félisten
válasz
rantotthusi #69558 üzenetére
Fent, összefoglaló. Ha nem megy, kérdezz újra, bios képekkel.
-
rantotthusi
tag
sziasztok! van nekem egy fx 6300 as cpu m és egy asrock 970 extreme 3 as lapom meg volt már huzva a proci csak uj gépházat vettem minden átpakoltam és visszaállt gyári órajelekre a cucc Én meg elfelejtettem a beállításokat! Tudnátok nekem abban segiteni hogy ehhez a procihoz az:
oc fül alatt:
spread spectrum-----auto
amd application power management------autoadvanced fül alatt:
cool n quiet------enabled
enhanced half state (C1E)------disabled
secure virtual machine-------enabled
core C6 mode------enable
cpu thermal throttle-------autoigy vannak jelenleg a beállitások és ha meg akarom huzni tudom másképp kell belőni őket! Kérem aki érti ezt irja már meg legyen szives melyik beállitást mire állitsam a húzás előtt! Nagyon Szépen köszönöm a választ!
u.i.: azt tudom hogy a turbo modot ki kell kapcsolni!
-
Pro!Petya
addikt
Valaki probálgatta már a renderdevice.renderaheadlimit állítását bf1 alatt,melyik beállításban lenne a legoptimálisabb? A proci az kihajtja a gput ez okés , de a game miért nem kér többet a procibol??
Személyszerint örülnék neki ha pl olyan 80% körül pörögne legalább és akkor lehet fps limitet is feljebb tolhatnám (vagy nem de ezt kb nem tudom) Azért van benne basszus h dolgozzon és jobb esetben csak közelít az 50%-hoz de szinte mindig alatta... csak map töltésnél ugrik fölé
itt is úgy kellet keresnem hogy ilyen magas kihasználatban löjjem a képet
örülök neki hogy csak fél lábon lóbicál a hűvösben , de szívesen elviselném azt a pluszt amit adna nagyobb teljesitmény mellet! Persze nem az optimalizálatlanságra vágyom - gondolok h minden pörög 100on és mellete egy romhalmaz a game -
Pro!Petya
addikt
Melőtt game-re viszed a vasat előtte legalább prime,meg IBT, superpi,CR15,kéne tesztelni h ott stabil e mert ha már ott ki offol valamelyik akkor gamebe lesznek bajok és ha már fixen futnak a fentiek akkor utána érdemes bevetni
persze így sem garancia h game közbe nem lesz e gubanc
Azon a lapon meg folyamat nézzed a vrm tempet mert ha rángatva van a proci és nincs rá spec hűtésed akkor lehet haza megy ...
A drop meg pl a bf1 ben az elég érdekes mert a saját forumán is kivannak tőle mindenkinél másképp jelentkezik, nálam pl az lett a megoldás h maxfpst 65re limiteltem így , nincs drop se és a low fps indicator jobb oldalt, ez mind FHD - all ultra dx11, scale res 105, -
Pro!Petya
addikt
válasz
Lendova #69552 üzenetére
Sorry, nem tudtam h van rá kereslet , tényleg csak itt van fent a szekrény tetején
Ejjjjj de jo hogy beszélünk róla gyorsba meg is néztem és én b@romálattja jol elnéztem ez nem is evo hanem csak M5A97 R2.0Tudtam hogy este bf1 maraton után feküdni kellet volna nem pedig hülyeségeket irkálnom ide a forumra XD
-
lolal
senior tag
FX - 6300 hoz tudnátok nekem egy 4,0 GHz hoz igazított feszültséget mondani
?
Mint pl 4300 on 4,2 Ghz hez kelett 1,4v. -
vyce21
tag
Köszönöm szépen rendes vagy
Egyébként angol fórumokon, oldalakon kutakodva jókat lehet olvasni róla. Úgy néz ki, fx 8350 4,6-7ghzen stabilan müködik. Meg az FX 8370, 9590-es vadállatokat is kezeli. Viszont amit nem sikerült kibogarásznom, hogy dupla 4+1 vrm vagy 8+2 van rajta.
-
ViZion
félisten
Jogos amit írsz, ezért is jó az AMD, mert lehetett lépésenként fejleszteni. Nekem az AM3+ lapban egy ideig még az AM3 procim volt, utána jobb proci, jobb deszka, megint proci. Igaz én dolgoztam is a gépen, kitermelte az árát rendesen. Amúgy szvsz nem is ez a sok, hanem a VGA, ami kb. annyi, mint ezek összesen. Játéktól és felbontástól/VGA-tól függően a 6300 is jó már, igaz ezzel nem szoktak tesztelni, de legtöbb címnél nem sokkal maradhat el clock to clock a 8350-től (szerintem).
-
Pro!Petya
addikt
Meg ha nem olyan egetrengetően sűrgős a proci vásárlás, akkor a Zen - Ryzen ig várnék vele a helyedben akkor fx-es procik már joval olcsobbak lesznek...
De amugy fasza lapot sem nehéz találni csak körbe kell nézni /akár használtan is/ ,Lehet jobban jársz vele és akkor már nem kérdés a proci választás sem
Én is a Saberem kevesebb mint a bolti ár feléért vettem meg , használt igaz de teszi a dolgát azota itt porosodik az ASUS M5A97 EVO R2.0 lapom -
bivalyolo
őstag
Senki nem akar a pénztárcádban turkálni, vagy megszabni neked, hogy mennyit költs a gépre. Mi, akik próbálunk lebeszélni arról, hogy abba a lapba szuszakold bele akár a 6 szálas, vagy 8 szálas fx-et csak nem szeretnénk ha proci vásárlás után úgy jönnél vissza, hogy miért esik le az fps, és miért szaggat az egész cucc.
pl. egy olyan lap, ami nekem van 25k most, +mellé egy 10-12k körüli hűtő, és rendben is lennél.
Az is igaz, ha még azelőtt jöttél volna, hogy eladod a procit, biztos lehetsz benne, hogy az lett volna az első javaslat, hogy lapostól add el a procit, és vegyél új lapot, amibe jól mennek a nagyobb fx-ek is.
-
lolal
senior tag
válasz
leviske #69531 üzenetére
Sokan sajnos azt hiszik az ember fossa a pénzt . Aztán van 50-60K egy alaplapra meg 30 - 40 - 50K egy vízhűtésre. Azért nem csak erre dolgozik a casual gamer. Nyílván , ha 400.000 forintot a markomba nyomnának én is össze raknék olyan gépet , hogy BF1 ultrán röccenés nélkül megy , úgy hogy a vas hangját hallani se lehet. Közben Razer füles világít a fejemen. De a magyar valóságban ezt így nem lehet. Vagy akkor , ha papríkás krumplit eszek , mirelittel jó pár hónapig , de hülye én se vagyok.
-
leviske
veterán
válasz
Jakuskacsa #69533 üzenetére
Ezeknél a teszteknél az APM rendre be van kapcsolva. Nálad gondolom nincs.
(#69532) MK VII:
-
leviske
veterán
-
MK VII
veterán
válasz
leviske #69529 üzenetére
Ez most, hogy jön ide?
Nem ezért írtam amit írtam, hanem köztudott, hogy az FX-eket bűn nem húzni...
Én csak reagáltam, hogy ugye Te sem hiszed el, hogy nem ördögtől való a nem huzás, hiszen Te is AMD vagy..
Csak furán hangzott az a kijelentésed ebben a topikban, ilyen emberek közt, egy húzott 8320E-vel a gépedben..
Ennyi.. -
leviske
veterán
válasz
MK VII #69525 üzenetére
Az úriember nem jövőhónapig tervezi használni és ebbe a rendszerbe szeretne egy RX480 vagy ekvivalens videokártyát venni. Persze válthat Intelre, csak alsó hangon ~30ezer plusz költség a csere egy olyan konfigra, ami DX12/Vulkan alatt is abszolút lenyel egy FX8-at. Ráadásul még DX11 alatt sem egyértelmű az Intel előny az említett játékokban:
Mindez alap órajeleken (kivéve a BF4 teszt, ahol van OC is).
(#69523) lolal:
-
lolal
senior tag
válasz
ViZion #69526 üzenetére
Köszönöm a segítséget
. Nem vagyok egy nagy tuning betyár , elég nekem az alap órajel is , csak egy kis pluszt szeretnék . Nem voltam túl nagyravágyó se igazából 6300 ra gondoltam csak mondták páran a 8300-t is. De akkor megrendelem a 6 magost. még 1x köszönöm
A Papizásért meg bocsánat , csak flusztráló hogy mindeki fikázza a lapomat. Tudom hogy nem a legjobb de nekem erre volt pénzem és ennek is örülök.
-
MK VII
veterán
válasz
ViZion #69522 üzenetére
A lap megvan neki... Itt most a procin volt a hangsúly, hogy milyet vegyen bele.
(#69521) leviske
"Nem ördögtől való gyári órajeleken és esetleg csökkentett feszültségekkel járatni a processzort."
Ezt ugye te sem hiszed el.
Ráadásul mi értelme egy 6300-nak is, ha alul van feszelve meg le van korlátozva, hogy ne droppoljon a lapban.. Ennyi erővel akkor ne upgradeljen, mert tök felesleges..
De már ezt is leírtuk neki.. Illetve én.(#69524) lolal
Szerintem ne papizd ormányos kollégát, mert neki köszönheted, hogy olvashatsz ebben a topikban összefoglalót ami alapján beállíthatod a kis kockádat.. -
ViZion
félisten
Kérlek vedd meg az Asrockot. Mindig jól esik leírni, hogy: NA UGYE MI MEGMONDTUK.
Bakker, megy ezen a varia már x hozzászólásban. Keresőt használd itt és látod, h mennyi baj volt Asrockkal. Még asusból is az első széria beteges volt. De nem kell elhinni, vedd meg, légy boldog, csak ne kelljen ezt 100 hsz-ben leírnunk ismét, h NEM jó. -
leviske
veterán
válasz
hundai #69505 üzenetére
Akkor azt hagyd ultárn. Ha meg lesz a stabil órajel/fesz páros, lehet próbálkozni a csökkentésével.
A gond az, hogy egyelőre nem állnak rendelkezésre normál értékek, amikből ki lehetne szűrni, hogy mi a gond. Pl. amennyiben a gyári órajeleken és feszültségen is túlmelegszik IBT/Prime alatt, akkor a hűtéssel van tuti gond.
Esetleg kérdés az is, hogy a lap OC módjával játszottál-e. Mert az belenyúlhat több kis nüansz beállításba, amik végeredményben melegedéshez vezetnek.
(#69517) lolal: A 4+1 VRM-nek elég komoly terhelés egy tuningolt FX. Ráadásul a hűtőnek se tetszene. Én a helyedben meglesnék pár tesztet/YT review-t, hogy 4GHz alatt melyikkel járnál jobban az említett játékokban.
Amúgy BF4-ben nekem az alap beállításokon (3,2GHz base, 4GHz turbo) a 8320E lazán hozta a 90-100+ fps-eket BF4 multiban, 280X mellett (persze ahol a kártya elvérzik, ott nem). Ha a FX4-essel 60fps a max, akkor lehet, hogy a FX6 egy köztes állomás volna. Less utána szerintem. Nem ördögtől való gyári órajeleken és esetleg csökkentett feszültségekkel járatni a processzort.
-
bivalyolo
őstag
Már ránézésre sem egy kategória a kettő..
M5A97 EVO R2.0 vs 970 Extreme3 R2.0jah, utána visszaolvastam akkor láttam, hogy extreme de javítva. Igazából édes mind1 a lényeget tekintve. Ha majd a 4+1-es vrm elkezd köhögni akkor jön majd a csalódás. De ne legyen igazam és használd elégedettséggel a procit.
-
lolal
senior tag
de még mindig nem értem mi baj van a lappal. Paraméterei szerint még a 8 magosat is röhögve kellene vinnie. Vagy az extrém hőterhelés a gond ?
-
-
lolal
senior tag
válasz
bivalyolo #69512 üzenetére
Nekem is Zalman házam van Z1 neo
.
Nem értem mi bajotok a lappal , mások direkt mondták hogy az Asus "kisöccse" kvázi olcsóbbik változata. Én már láttam ugyan ilyen lapban 6300-t. Nem volt gond vele. Igazság szerint a 4300-t eladtam már. Szóval nem fogom ugyanazt újra megvenni. De akkor marad a 6 magos.
-
bivalyolo
őstag
-
bivalyolo
őstag
Mindeképpen a 8300, jól megrángatva 4.0+ ghz-re egy stabil lapban, megfelelő hűtővel megtámogatva. A 6300 sajnos már kezd kevés lenni.
Mindhármat próbáltam a 6300-asommal és játszhatónak játszható de nem igazán ajánlanám ha ezekkel szeretnél játszani.
Ja, hogy már van lap és hűtő is. Az a lap nem igazán tuninghoz lett kitalálva, a hűtőt nem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest