- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fapados Lexar SSD indul a PCI Express 4.0-s vágányról
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Devid_81 #7576 üzenetére
"Erre radobok 80% es megszorzom a tellel es konkretan beledoglok a szamla fizetesbe hamarosan
"
Látod, ezért nem lesz tartható. Szerintem egy évet kell kibírni, és megoldódik az energia probléma. Ha nem, akkor nem lesz aki világítson és fűtsön.
7575Petykemano:
"Én úgy tudom, hogy az árampiacon hosszútávú szerződésekkel működik, de azt el tudom képzelni, hogy ha valakinek épp most többletre van szüksége, akkor azért ennyit kell kiperkálni, mert le vannak kötve a források."Ez részben igaz, lásd LNG, most volt cikk hogy az oroszok olyan feltételeket szabnak az LNG szerződésekben, hogy azokat ne írják alá. Ezek a hosszú távú szerződések. Ehelyett a szabad piacon adják el az LNG-t, magasabb áron. Most megtehetik. Az árammal ugyan ez a helyzet.
"Van ahhoz linked amit mondasz, hogy fél-egy éven belül kifut?"
Egyrészt arra alapozom, hogy nem fogják tudni az emberek kifizetni a rezsit, illetve hogy már csökkent az áram fogyasztás. [link] És ez nem csak nálunk van így, és a lakosságon kívül állami szinten is csökkentik a felhasználást, Európa szerte. Vagyis kevesebb kell, így csökkenni fog a kereslet is.
A másik dolog, amiről számtalan cikk volt, hogy Európa összes országa hatalmas erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy leszakadjanak az orosz gázról és máshonnan szerezzék be. Ez egy nehéz tél lesz, de jövőre már nem lesznek problémák, és szerintem jövő őszre nem lesznek ilyen árak, mint most. Nem fog egy éven belül visszatérni a régi kerékvágásba, de nem létezik hogy ilyen árak legyenek. És a gáz ár kb együtt jár az áram árával.
[link] [link] [link] [link] [link] és még rengeteg ilyen, amik természetesen külön külön nem mérvadó, de egyben kezelve megoldások a problémára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest