- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Predator.3 csendes tag Hello! Régóta olvasgatom a fórumot, de sajnos nem boldogulok a saját gépemmel. 
 Gondoltam, megkérdezem, hátha valakinek van ötlete.
 Adott a következő konfig. hieftec 500W táp, ASUS M4A88T-M lap Phenom II x2 555BE, Scythe Katana4 hűtő, 2x 2gb Kingston 1333 ddr3 ram. hieftec 500W táp, ASUS M4A88T-M lap Phenom II x2 555BE, Scythe Katana4 hűtő, 2x 2gb Kingston 1333 ddr3 ram.Magfeloldás után (BIOS-ban minden auto-n) a Win7 64-bit betöltésekor kék képernyő automatikusan újraindul a gép. Másodszorra hiba nélkül boot. 
 Majd prime95 1 test 2óra 6 p 4mag hibátlan,
 2 test 2óra 46 perc 4 mag hibátlan.
 Intel Test 4 mag hibátlan.
 aida64 test 4 mag hibátlan.
 Crysis 3 40 perc játék 4 mag hibátlan.
 Start menü újraindítás boot hibátlan.
 Leállítás minden ok.Következő bekapcs win7 betöltése kékhalál ato reset köv. win7 szokásos indítása megint kékhalál auto reset, és 3.-ra boot semmi gond a testek stabilan lefutnak látszólag minden stabilan működik. 
 Eddig csak a bekapcsoláskor ütköztem kékhalálba a win betöltésekor. Újraindításkor hibátlanul betölt.Csak CPU fest emeltem eddig( ha emeltem) mert mivel minden auto-n van ezért csak arra támaszkodtam amit az aida64 kiírt, viszont ha a BIOS ban beállítok egy értéket az aida nem azt olvassa ki. A lényeg az eredmény ugyan az, bekapcs és csak 2.-ra v3.-ra indul a Win. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Animal Crossing: New Horizons
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

hieftec 500W táp, ASUS M4A88T-M lap Phenom II x2 555BE, Scythe Katana4 hűtő, 2x 2gb Kingston 1333 ddr3 ram.
hieftec 500W táp, ASUS M4A88T-M lap Phenom II x2 555BE, Scythe Katana4 hűtő, 2x 2gb Kingston 1333 ddr3 ram.