Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Nyomtató topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
fölös vita szerintem
én csak azért kérdeztem mert láttam hogy valaki árult 1800+ lockmentest -
kovsol
titán
válasz
mr_ricsi #1891 üzenetére
erre anyit mondok hülye vagy
arra kell neki hogy kocsikkal mászkáljon a városba nem a kurvákat hajtja meg írtja a népet
aki meg egy játék miatt ilyet csinál ne menjen ki a házból és tv-t söt még rádiót se hallgasson ...
meg játszottál te a gta val ? nem vágom ez hogy ösztönözhet valakit büncselekményre
nézzél már hétvégén egy korhatál nélküli mesét szörnyek ölik egymást meg minden lószar
[Szerkesztve] -
mr_ricsi
veterán
''szerintetek van esély rá hogy lock mentes a proci ?''
Nincs.
''remélem nem okoz csalódást majd tuning terén se''
Pedig csalódni fogsz. A palomino nem jól tuningolható, talán 133MHz-cel meg tudod fejelni a jelenlegit. Emiatt a free szorzóra nincs is szükség: az a plusz 10-11MHz FSB emelést majd' minden lap el szokta bírni. -
pg012345
senior tag
válasz
elfelejtette #1883 üzenetére
a palomino magos jól tuningolható jó rammal meg lappal?
-
pg012345
senior tag
helló az amd athlon xp 1900+ procinak mennyi az alapfesz-e??? mert faternak felraktam egy everestet megnéztem és 1.75v és a proci meg 40-45 fok körül mozog netezés közben ez sok nem ,alapon fut a proc most gondoltam hogy meghúzom egy picit
[Szerkesztve] -
Ivan15
senior tag
-
Monya78
veterán
Srácok Gianni árul egy Abit Nf7-s -et stabil 250Fsb-vel, akik szeretnének A64-es teljesítményt kicsikarni a kis XP prociból azoknak jó vétel lehet... ez egy ritkaság
-
kovsol
titán
sziasztok
most lesz egy athlon XP gépem
abit nf7-s lap
meg egy Palomino 1900+
szerintetek van esély rá hogy lock mentes a proci ?
soha nem volt még K7 cuccom remélem nem okoz csalódást majd tuning terén se -
HIJ
őstag
Mert próbálom távba kideríteni, hogy lockos e egy 2500+os barton.És úgynéz ki, hogy visszavette 10re a szorzót és nemindul a gép.Ekkor felcsillant a szemem, hogy akkor elvileg lehet a szorzót állítani.Ezután megpróbálta 10,5en ekkor elis indult, de a win ugyanugy 2500+nak latta.Szal valszeg lockos, de akkor miért nemindult el 10,5en? Mert elvileg akkor mennie kellett volna azzal is, ha restartnál visszaáll.
HIJ -
HIJ
őstag
És a lockosoknak is lehet állítani, csak nem marad úgy restart után ugye?
HIJ -
HIJ
őstag
Aham! Oksa.Én azthittem, hogy már a 2600+oknál bevezették a lockot.Thx az infot
HIJ -
HIJ
őstag
Most hogyis van? A 2500+ s feletti bartonok már mind lockosak? (steppinget nemtudok még)
HIJ -
pg012345
senior tag
hali procit vennék nézzetek be[link]
-
Charle
csendes tag
Igen, az alaplap is cserélve lett. Már megvan és jól működik!
-
Monya78
veterán
válasz
pg012345 #1849 üzenetére
1600Mhz alatt főleg az számít hogy mekkora fsb-n járatod a procit, sokszor hagyom a procit 1400Mhz környékén 200Fsb-vel, kis feszen... néha lusta vagyok a biosig lemászni, és így inditok el komolyabb játékot, ami szemmel látható gyengeséget nem mutat, bár biztos egy fsp kiirató progi észrevenné a különbséget pl egy 10x200 hoz képest...
Régen csináltam timedemo tesztet, csomó beállítás között érdekesség hogy 8x250Fsb (2000Mhz) ill. 12x200Fsb (2400Mhz)-en ugyanazt az fps-t mutatta... -
Charle
csendes tag
Hali! Most várom, talán estére kész lesz az új gépem. Lecseréltették velem az AMD Athlon 1800+ procimat 3GHz-s Celeronra. Remélem nem követtem el nagy hibát?
Ha nem váll be, jön az X2-es.
[Szerkesztve] -
pg012345
senior tag
hali kinek volt már tapasztalata 1900+ procival? ami alapon 1600mhz-n fut mennyire tuningbarát a szorzóját lehet állítani??
-
HIJ
őstag
válasz
mr_ricsi #1841 üzenetére
Hát mostmár egyre kevesebb az esély rá... Úgyvolt, hogy a srác egy lockmentes 2500+os barcit és egy 2400+os mobilt árult, csak figyelmenkívül hagytam, hogy vagy - vagy.Tehát amelyikért többet ajánlana az megy.A sima barciért meg már ajánlottak 18K.Azt már nemakarom felül licitálni.Kb annyit ér a mobil sztem.
HIJ -
HIJ
őstag
mr_ricsi, ha megkérlek tudnál mondani valamit véleményt erről a prociól?
ADYHA0503XPMW
HIJ -
mr_ricsi
veterán
''Mi a maximum órajelű proci amit ez az alaplap elbír még? (úgy tudom 3200+ de nem biztos''
Biztosan nem. Az alaplapod a 200FSB-t nem támogatja, így ezt a procit sem.
A 333FSB-s XP3000+ a legnagyobb. (De nézd meg az Abit honlapján, az alaplapokhoz megadják a benne használható procikat.) -
HIJ
őstag
Szépen felvázoltad a helyzetet!Ha annyira nemszámit az a +pár forint és nemvagy tuningbarát akkor mindenképp a 3000+ost ajánlanám.
Viszont amit felsoroltál hátrányként a 2500+nál : alaplap? igen, ram? talán ,cooler?nemfeltétlen.
Viszont, ha most vásárolsz lapot is, akkor nem mondható hátránynak, mert gondolom ottsem számít a +1-2K egy kicsivel tuningbarátabb deszkáért.Ramnak bőven elég a 3200, mivel ha nem tuningolsz akkor többre nincs szükség (200fsb).Cooler meg ugyan az mind2nél.Term, ha trópusi hőmérsékletek uralkodnak a házban akkor nemárt lecserélni a gyári hűtőt, de erre a platformra már azis viszonylag olcsó.
HIJ -
-shaq-
csendes tag
máshogy kérdezek
ehát ha 3000+ nézek ki akkor:
előny stabilan megy 2200n húzás nélkül sima konfig géppel
hátrány pár forint
ha 2500+ pedig:
előny valszeg megy 2200+on odafigyelt alkatrészekkel, ocsóbb
hátrány csak valószínűitt jobban oda kell figyelni az alkatrészekre?
(alaplap,ram,cooler)
magyarán komplexen nézem nem csak procko felől hogy érné meg.
lap csere is kell, brand pc3200es memóim vannak.
nem egyszerű
u.i.: tudom prockó vásárlásra van külön totyik de ez tuning is szal ide is oda is mehet (szerintem) -
HIJ
őstag
Aztán a fenetudja... Szerencse kérdése az egész.Annyi, hogy a 3000+os biztos megy 2200at, de lehet, hogy ez a vége.Viszont a 2500+os is lehet megy ennyit sőt még többet is, de lehet hogy nem
De általában mind1ik 2500+os megyen 200x11 et ami 3200+osnak felel meg, ha máshogy nem feszemeléssel...
Csakhogy mégjobban megkavarjalak
HIJ -
-shaq-
csendes tag
sziasztok
egész éjaszaka olvastam de egyre jobban meg vagyok kavarodva
tehát tuning szempontból melyik barci a jó? ár/teljesítmény ?
3000+ (ez x + 3k pénz)
2800+ (ez x + 1,5k pénz)
2500+ (ez x pénz)
?
köszi előre is a felvilágosítást -
DZs
senior tag
HIJ!
Milyen feszültségen megy a processzorod 2138 mhz-et? -
Tóth
csendes tag
bios irja pc health ben cpu temperature 67C fan speed 4100 rpm a rendszerem meg átlag 36 fok de oblivionozás az egészet feldobja : a porszivó pedig gyorsan leszed 1-2 fokot
-
Tóth
csendes tag
bios irja bele nem nyulok .... 2éves fél éve tisztitatva reggel elinditom gépet és elszáll winfos inditása közben tulmelegedést szirénázva ...
-
Tóth
csendes tag
a 2400+-omnak gép oldala nélkül biosban 60-70 fok ez naon übergáz
-
Nuenue
csendes tag
Üdv minden Gurunak!
Van egy KD7-Raid-es alaplapom 462-es Socket chipkészlettel és a jelenlegi 2200+ os Athlon-omat szeretném kicserélni felfelé ameddig csak lehet.
Kérdés a következő: Mi a maximum órajelű proci amit ez az alaplap elbír még? (úgy tudom 3200+ de nem biztos)
Előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- Nyomtató topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest