Hirdetés
- Nem csitul az Intel Foundry és a TSMC közös üzletének pletykája
- Megnyitotta a PhysX GPU-s részét az NVIDIA
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
- Pár közelgő ASUS ProArt monitor a Las Vegas-i NAB Show-ról
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bemutatkozott a Tenstorrent legújabb AI fejlesztői platformja
- Mini-ITX
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- DeepCool LQ360: Ötödik generáció
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Monya78 #1397 üzenetére
Hát igen! Nekem hűtő gondom nincs, az tuti...
1.8Voltal nekem sem megy fel 55fok fölé, úgy, hogy 1400-at pörög a venti...
Ha megforgatom a ventit 1900-ra, egyből lemegy 47-re..
Amúgy tesztelgettem továbbra is a gépet, és úgy néz ki, kezdem megtalálni a lehető legjobb beállítást! Most 11x223-on tartok 1.675Voltal, a memó fogja a rendszert....
Nem stabil 450-se, sajnos, mondjuk majd délután még lazítok az időzítésein.
Mindenesetre most a nálam lévő A64-re koncentrálok! -
-
Monya78
veterán
válasz
Litván Zongora #1394 üzenetére
Hali!
A procid egy XP2800+ tehát elvileg 13,5x166Fsb=2240Mhz a gyári adatt...
mivel unlockos és 200Fsb-t akarsz használni akkor első lépésben rakd 11x szorzóra...ugye ez már megközelíti a gyári értéket...ezt biztos bírnia kell...
Ez után rárakhatod 11,5x szorzóra...valszeg még ezt is tudja alapfeszen...ha nem egy minimális +0,05V-0,1V feszültséget adhatsz neki...
AGP frekit ne piszkáld, legyen a 66Mhz-es gyári értéken.. -
Sziasztok!
Egy olyan lámer kérdésem volna, hogy miképp érhető el, hogy a FSB állítás ne vigye magával az AGP frekit olyan tartományba, ahol már nem műxik a dolog?
ASUS A7N8X-E lapom van, a proci pedig T-Bread B 2800+. Megnéztem: a szorzó és az FSB is állítható (legalábbis a szorzót áttettem 13-ra 12.5-ről, és úgy maradt restart után - ez sikersztori, nem?). Az AGP freki is állítható 50 és 100 MHz között, de itt már megáll az a miniatűr tudományom. Mennyire tegyem, hogy ne zavarodjon meg egy 200-as FSB-től?
Tudom, hogy a szorzószabadság miatt akár azzal is játszhatnék, de a RAM-ok 400-asok... szeretném őket kihajtani úgy, amennyire specifikálva lettek.
Köszi a segítséget. -
Karrúzó
csendes tag
Sziasztok! Nekem 2000+ os thorton magos athlonom van,de sajna szorzózáras. Újságban olvastam az L1 híd kivezetéseinek összekötésével felehet oldani a lock-ot, de ez nem működött; most 12.5x150 -en megy így a mem-eket dualban 150x2-n hajtom, de szeretném kihasználni a 400mhz-t. Van link vagy tudomás működő módszerről ami segít a bánatomon?
THX!
-
bosco89
tag
ez a xar kápes akkor is megfagyni ha megmozgatom a házat!ako walxeg walami kontakt hiba lehet?!
-
DZs
senior tag
Nekem is hasonló ügyem lenne. Egy 2600+ Tbrednek hol lehet a teteje?
-
-
Az alapórajel az 1666MHz...
Mivel TBred-A, így nem nagyon függ szárnyalni. Ha tucc szorzót állítani, akkor vedd fel eggyel, és máris 2100+-od lesz. Ha nem, akkor emeld fel az FSB-t 170-re, majd 1MHz-enként tesztelgesd, hogy stabil-e... Ha mákod van menni fog 1800MHz-et. az már pedig 2200+ -
2000+-os TbredA meddig bírja a tuningot? (Hűtés, alaplap, RAM most nem kérdés - megoldott mind.)
-
Nem akarok kötözködni, de már megint szétoffoljátok a topicot!
Menjetek MSN-re, és ott beszélgessetek! Nincs értelme 1mondatos hozzászólásokkal terhelni a topicot! Én elérhető vok MSN-be, ott lehet kérdezni....
Ide inkább csak a témával kapcsolatban írjatok! Előre is KÖCCE! -
zso73
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- Politika
- Google Pixel topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bemutatkozott a Tenstorrent legújabb AI fejlesztői platformja
- Mini-ITX
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest