Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
--=Zolee=--
csendes tag
Hát nem nagyon értek hozzá..
AIDA32 szerint Athlon XP és 1244Hz-en megy. De nemigazán értem miért. 1,7-es a proci az tuti.
Ha tudnál segíteni azt megköszönném.
Így jobban be tudnánk határolni az árát
ezeket írja róla (ami nekem semmit nem mond):
CPU típusa AMD Athlon XP, 1244 MHz (6.25 x 199)
CPU alias Thoroughbred-B
CPU stepping B0
L1 kód gyorsítótár 64 KB
L1 adat gyorsítótár 64 KB
L2 gyorsítótár 256 KB (On-Die, Full-Speed)
CPU fizikai információk
Tokozás típusa 453 Pin PGA
Tokozás mérete 4.95 cm x 4.95 cm
Tranzisztorok száma 37.6 millió
Gyártási technológia 6Mi, 0.13 um, CMOS, Cu
Processzormag mérete 84 mm2
Processzormag feszültsége 1.50 - 1.65 V
Processzor I/O feszültség 1.6 V
Tipikus teljesítmény felvétel 44.0 - 64.0 W (órajeltől függően)
Maximális teljesítmény felvétel 48.5 - 74.3 W (órajeltől függően)
Cégnév Advanced Micro Devices, Inc.
Termék információ http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118,00.html -
Solad
addikt
válasz
--=Zolee=-- #398 üzenetére
hat az nagyban fugg attol, hogy milyen magos, milyen stepping, tuning teren mit bir.
5K-tol akar 13-14K-ig
[Szerkesztve] -
--=Zolee=--
csendes tag
Sziasztok!
Mennyiért lehet eladni (max) egy 1700-as Athlon procit? Kábé?
[Szerkesztve] -
-
donpe
aktív tag
Az igazság az, hogy most vettem 3 napja a lapot, de ezek szerint átba**tak vele. Úgyhogy ha valaki tud egy olcsó kipróbálható socket A lapot az szóljon. Lehetőleg Szegedi legyen.
-
donpe
aktív tag
Úgy néz ki azért nem ment a procim, mert a lapom szar. Beleraktunk egy 1200+ -os tuti jó athlont, és a venti beindulásán kívül semmi életjelet nem adott. Még a speaker se nyikkant meg.Asrock k7s41. Valakinek van vmi tippje, hogy mi baja lehet? Semmi külsérelmi nyoma nincs, a kondik sem púposak.
-
Savage5
senior tag
válasz
Comanche #388 üzenetére
Az L1 Cache tudtommal is több AMD-ben, mint az Intelnél (64 Kb + 64 Kb), de az L2-esnél már lehet vitatkozni. A Cache a gyorsításra szolgál, sokkal gyorsabban tudja elérni/lekérni az adatokat a Cache-ből, tehát minél nagyobb, annál jobb
.
Vannak olyan alkalmazások (pl. videódigizés/kódolás), amik szinte egyáltalán nem használják ki a plussz Cache értékeket, de a játékok és más alkalmazások többsége igen.
Természetesen itt is ordítani, ha valami hülyeséget írtam! -
donpe
aktív tag
Köszönöm a tanácsokat. A helyzet azonban nem javult. Megpróbálok szerezni vhonnan egy új prockót.
-
Savage5
senior tag
Sztem minden lehetséges. Ha pl. egy CPU valami túlfesz, vagy zárlat miatt halt meg, és u.úgy zárlatot okoz a lapban, akkor nem sok esély van arra, hogy a lap is megússza. De lehet, hogy nagyon mellélövök ezen kijelentésemmel, e téren nem vagyok nagy szaki. Mindenesetre nem nagyon kockáztatnék a rossz hardverekkel. Olyan lapban próbálgatnám a CPU-t, aminek már úgyis tök8
...
-
FefeeX
veterán
kérdés: 1 rossz proci tönkretehet egy alaplapot, ami jó?
-
Savage5
senior tag
Tudtommal az Athlon 850-es 200-as FSB-jű (100 Mhz), tehát a deszkádnak vinnie kellene (RAM: 133 -> 266 Mhz). És sajnos igen, attól a parányi lesarkazástól is gallyravágódhat egy CPU, ezért nagyon vigyázni kell a hűtő felrakásakor.
Reseteld a CMOS-t, frissítsd a BIOS-t ([link]), és ha van rá módod, cserélj alaplapot/CPU-t és nézd meg másik konfiggal őket... -
donpe
aktív tag
Vagy az nem a valós fsb?
-
donpe
aktív tag
De épp ez a baj, hogy a lap 200,266,333, meg 400-as fsbt tud.
-
donpe
aktív tag
Az nem tudom, hogy számít e valamit, de annak ellenére, hogy a hűtő felpörgésén kívül mást nem csinál a gép, a proci melegszik.
-
donpe
aktív tag
Nincs valaki szegedi, akinek van egy socket 462-es lapja és tudna segíteni?
-
donpe
aktív tag
Az az igazság, hogy kisütöttem meg próbáltam jumperelni is a 200fsb-t, meg a legkisebb 5* szorzót, de ez sem segített.
-
donpe
aktív tag
SEGíTSÉG!
Van egy 850-es Athlonom(socket 462), meg egy Asrock k7s41 alaplapom. Igazából nem tudom, hogy jó e a proci, mindenesetre nics lesarkazva, és a lapot is most vettem. A lényeg, hogy nem megy a lapban a proci, nem kapcsolja a moncsit, meg a vinyót sem pörgeti fel. Lehet, hogy azért mert a lap nem kezel el ilyen kicsi procit? Vagy ez hülyeség. Mindenesetre az Asrock honlapon csak az 1000feletti procik tűnnek supportednek.Azt hiszem a lap legkisebb fsb-je 200mhz és a legkisebb szorzó talán 5. Lehet ez? Azaz 5*200=1000, és ezért nem megy.
Illetve ha egy prociból épphogy, csak nagyítóval látható darabka van letörve, az már biztos rossz.(Ez egy másik proci.)
Segítségeteket előre is köszönöm.
Illetve keresek 1000 körüli procit 3-4k ért. -
mr_ricsi
veterán
''Pasztázást nem lehet elbaxni mivel alapból a hütön van egy négyzet alakban.''
Az előre kent coolereken szokott lenni valami védőfólia szerűség.
Aztán fordítva is fel lehet tenni a coolert, hogy a válla a másik irányba legyen.
Aztán el lehet felejteni a venti drótjának alaplapra dugását is. -
Lacixx
tag
Sziasztok!
Videodigitalizálás közben a procim hőm-e felmegy 98-98 fokra is...
Tudom az amd-k magasabb hőfokon tevékenykednek, de ez már borzasztó szerintem.
Glacialtech Igloo 2470 hütö van rajta, zsir uj. Pasztázást nem lehet elbaxni mivel alapból a hütön van egy négyzet alakban.
De srácok, akkor mi ez a hőmérséklet?! -
Comanche
tag
válasz
mr_ricsi #354 üzenetére
''Aludtam rá egyet: Sempronokat csak végszükségben vegyél.''
Picit furcsa is volt Sempron dolog, csak nem mertem megkérdőjelezni!
Na nem értek hozzá csak olvasgattam róla, mert elösször az olcsóbbsága miatt figyeltem fel rá,de sok ''jót'' nem találtam a vélemények között! -
Comanche
tag
válasz
mr_ricsi #351 üzenetére
''Ezt fordítsd le nekem, mert képtelen vagyok dekódolni.''
Az elgondolásom talán jó, csak hülyeséget írhattam! Most 133FSB-n megy a processzor MHz-e után ott van, a BIOS-ban zárójelben,hogy (266) Na meg is van, jó hülye vagyok, bocsánat! Akkor ez a névleges vagy a valós FSB!? Na ezt sem tudom még egyenlőre sorba rendezni magamban, talán majd sikerül! De semmi köze a MHz-hez!
Valamiért belekevertem a 400-as memóriáknál érvényes dolgokat!
Hiába olvastam el jópárszor eddíg a dolgokat, nem könnyű!Eddyíg fogalmam sem volt semmiről, túl sokat akartam egyszerre...
-
AtiGef
senior tag
Val szeg a Tápom meghal mert ha felemelem a prockót de a VGA magját alapra teszem nem fagy ki.
-
pg012345
senior tag
hali kipróbáltam az alkatrészeket a ramom halt be valószínüleg a proci videókari táp müködik majd hétfön kipróbálom új rammal
-
FefeeX
veterán
hogy lehet a szorzólockot semlegesiteni a 2400+on?
mert akkor jobban birná a húzást, nem? -
mr_ricsi
veterán
''Én úgy hallottam, hogy a sempronok egyáltalán nem tuningbarátok!?''
A Sempronok kiérlelt gyártástechnológiájú TBredB procik, szuperlockkal és 333FSB-vel. Pont. (Kivéve a 3000+, mert az Barton magos.)
A 2600+-nak 11x166 a gyári órajele, ezt nagy valószínűséggel fel lehet húzni 11x200-ra, azaz 2200MHz-re. Nekem 2400+-om van, alapfeszen megy 10x200-on.
(A barton magból pedig nem profitál minden alkalmazás. Én pl. videokódolásra használom, gyakorlatilag nem nyernék semmit a +256kB L2-vel.) -
mr_ricsi
veterán
válasz
Comanche #346 üzenetére
''Én is azt szedtem le, de akkor valószínű,nekem sem támogatja, elindítom és bármit kapcsolok rajta kifagy az egész!''
Az alaplapodon meg kell keresni a PLL IC-t, és csak akkor megy, ha támogatott. (Ha nem, akkor a netet kell túrni, hátha találsz hozzá egy project fájlt.) -
mr_ricsi
veterán
''Régen rádásúl meg tuningal nem csinálta.''
Ha régen ekkora tuninggal nem csinálta, és közben nem változott a konfigod, akkor vagy az alaplapon a kondenzátorok kezdik megadni magukat, vagy a tápod kezdi feladni a harcot.
(Egyébként még a RAM-od is lehetne, ha DDR266-os, és nem bír DDR292-n működni.) -
AtiGef
senior tag
Hy!
Lenne olyan kérdésem hozzátok mert sajna nem vagyok nagy proci tuner, hogy mi a manó van a gépemmel ha FSB felemelem 133-146-ra egy kis feszt és utánna a játékok EXE hibával kilépnek. Alapon nem csinálja. Régen rádásúl meg tuningal nem csinálta.
Lécci segítsetek.
Epox 8KHAL+
512MB ram
1.8AMD Athlon xp T-bred-es a prockó.
Help!
Válaszotokat előre is köszönöm.
San Andreas
Cod 1
Cod 2
mindeggyik exe hiba.
[Szerkesztve] -
HIJ
őstag
válasz
mr_ricsi #339 üzenetére
''Elsősorban 2500+os barton.
De lehet lockmentes TBredB-s XP is, vagy Sempron 2600+, 2500+, 2400+.''
Ezek a sempronok is jól húzhatóak talán?csak kérdezem, mert énis tervezek procit venni.Eddig a Barton volt a favorit, csak az ilyet sokan keresik és így nehéz találni egy alapfeszen ketyegő 3200+ost.Én úgy hallottam, hogy a sempronok egyáltalán nem tuningbarátok!? -
Comanche
tag
Ha lenne akármennyi pénzem is a fejlesztésre, Nemrég sikerült lakástvenni, stb)vennék egy teljesen új gépet!
De nincs, így meg ingyen van, tele a fiók ventillátorral, meg kacattal, ráadásul érdekelnek az ilyen dolgok! Ha kitalálsz valamit, téged is kíváncsi vagy,hogy mi sül ki belőle?!Vagy nem?? -
FefeeX
veterán
meddig lehez emelni a feszkót a TBredB magos procikon?
amíg még egészséges... -
Comanche
tag
Hát ez nem ide való, ilyenkor szokták az OFF-ot?!
Még tanulok!!
Amúgy nem javaslom senkinek, szakértő még nem látta, semmi tudományos alapja a dolognak!!
Majd a jövőhéten csinálok képet,ha akarod! Elösször is, a procihűtőn a ventillátor fordítva van felrakva, szívásra! Van kicsit eltolva mellette felszerelve a házr egy 12cm-es az befelé fúj, az oldallapra fúrtam lukakat,szellőzőnek,ott szívja be a levegőt! Az elméletem alapjáúl az szolgált,hogy így a hűtőbordáknál befelé szívja a levegőt, ami meg az oldalán van, az befelé fújja a kindi levegőt, ebből szív be a procihűtő bordák közé a fordított ventillátor!!(Majd még tovább lesz fejlesztve,légterelőkkel,stb!)
Az alaplap hátulját is hűtőm,szétflexeltem a házat, így a proci és azthiszem az északi híd között hűti egy 12cm-es ventillátor(mindegy, megnéztem, ahol ott is a legmelegebb! Azon az oldalon a burkolaton vágtam egy akkor lukt,hogy kilóghasson a ventilláto, így teljesen össze is tudom rakni a házat! Jelenleg 8 ventillátor dolgozik a gép hűtésén!És a vinyóhűtő sem a házba fogja fújni majd a meleg levegőt, ha teljesen készen lesz! Most nem taglalnám részletesebben!
Remélem ezért nem leszek kivágva!sorry
[Szerkesztve] -
Comanche
tag
-
Comanche
tag
válasz
pg012345 #326 üzenetére
A ramot csak azért írtam,mert sokszor CMOS meg ilyenek után csak egy modullal hajlandó elindulni nekm is, de akkor mindegy!! Vizsgáld meg a videókártyát, nem látsz e rajta valami sérülést(csatlakozók, chippek stb)
A procit is megnézheted, ha ránézére nincs semmi,mindegyiket ki kéne próbálni másik gépben! Csak akkor derül ki, lett e bajuk! Aztán csak jön ''valaki'' aki ért is hozzáés mond rá valami!
-
Comanche
tag
Nézd meg itt, hogy szerepel e a listán (az alján van ha jól értelmeztem) az alaplapod, meg a programot is leszedheted![link] bár nem tudom,hogy ezt szabad e így!
Hogy érdemes e, majd kiderül,arra majd válaszol egy hozzáértő, szerintm mr_ricsi is tud róla mondani valamit, meg utána is kerehetsz!
Amúgy olvastam róla én is, fél napig kersetem,nem volt,most meg 1 perc alatt megtaláltam! Meg is nézem, de még utánaolvasok mit is kell és hogyan! Javaslom neked is!
[Szerkesztve] -
pg012345
senior tag
-
BUSHMAN
csendes tag
Sziasztok
Mit tudtok a clockgenn progirol, egy haverom szerint nagy hatékony de én nem találtam az nforse-os set-es alaplapomhoz, honnan töltsem le és érdemes? -
Comanche
tag
válasz
pg012345 #322 üzenetére
Azt jó! Húzd ki a tápkábelt, vedd ki az elemet, várj 5 percet és vissza, úgy próbáld meg!
Amúgy nem csinál semmit, se sípolás, semmi? Kerregni kerreg?Elkezdene betölteni?
(nem akarlak félrevezetni, nem vagyok szakember!)
Ha több memóriád van benne, próbáld meg csak egyel!
[Szerkesztve] -
pg012345
senior tag
a biost már kisütöttem de úhy se ment
-
pg012345
senior tag
hali behalt a gépem szerintetek mi halt meg benne éppen a videókarimat húztam és túlhúztam ujraindult ugye ekkor alapon indul de gyorsan beléptem a biosba gondoltam meghúzom a procit adtam neki 1.7 feszt meg 235fsb-t réggebben ezen ment most meg se kép se hang a videókarit kiszedtem egy másik gépből de azzal se ment szerintem a proci halt be
de még mindent megnézek
-
Comanche
tag
válasz
mr_ricsi #313 üzenetére
''Miért, mennyit raksz rá? (Ezüstszürkét, vagy fehéret használsz?)''
Ezüstszürkét:TITAN TTG - S104
Kb minr egy bors, ja fehér, az kissebb, mert már ezért kaptam valakitől!(azthiszem Solad volt) De nem nagyon folyik ki alóla!
Kiszedtem az L5:2 ből az ezüstlakkot, aztán megnéztem, úgy sem megy a Crysta, utána kiszedtem az L5:3 ból is, kipróbáltam, megy e rendesen, működik, majd újra beezüstöztem az L5:3-at, de a Crystal így sem megy!
Összeraktam, 4-és fél órát ment a prime 95 hiba nélkül, majd még megnézem, de rendesen működik! Azthiszem már ígyhagyom, mert a végén kinyírom szegényt!
Alapon : CPU 33 SYS 36
prime alatt : CPU 35 SYS 43
Talán megpróbálom elcserélni egy jobbra (ráfizetés stb)! csak még nem tudom milyen legyen!? Azért is kérdeztem azt a 200FSB-s dolgot!
[Szerkesztve] -
mr_ricsi
veterán
''a 70 fok szvsz már nem valami egészséges egy procinak.''
A procidnak a gyár 85-öt enged, tehát a 70 még egészséges. (Ha nincs tuning és nincs fesz emelés.) Még 100fokon is elmegy jó darabig.
''A fehérnek vagy az ezüstnek ''jobb'' az alkalmazása, ill. a hővezetése?''
A fehérből és ezüstből is többféle kapható, jobb-rosszabb tulajdonságokkal.
A ''jó'' ezüstnek jobb a hővezetése, mint a ''jó'' fehérnek. 1-2°C-ot lehet vele nyerni.
Viszont a (gyenge minőségű) ezüst vezetheti az áramot, ami működési zavarokat okozhat a procinál.
Ezenkívül az ezüstnek lehet kapacitív tulajdonsága, ami szintén zavart okozhat, ha kondenzátorra kerül, vagy olyan lyukba jut belőle, ami nem egyenáramot szakít meg.
De a legrosszabb tulajdonsága, hogy baromi nehéz eltávolítani. -
Savage5
senior tag
válasz
mr_ricsi #271 üzenetére
Értem, de akkor mégis a hőfokon van a hangsúly. Természetesen az 1.85V-ot én is normális hűtéssel gondoltam, a 70 fok szvsz már nem valami egészséges egy procinak.
Apropó, és ha már paszta... A fehérnek vagy az ezüstnek ''jobb'' az alkalmazása, ill. a hővezetése? Mert most kicsit elbizonytalanodtam
[Szerkesztve] -
mr_ricsi
veterán
''el lehet ezzel erni a 166os fsb vagy ne is almodjak rola ?''
Igen. Ugord át a lépéseket, és azonnal rakd 166-ra. (Ratio: 5:2:1) A Corefeszt pedig emeld fel 1,75V-ra, és ellenőrizd, hogy a ram is 166-on legyen.
Ha működik, akkor a prime95-tel teszteld a stabilitást, csökkentsd a corefeszt, újra tesztelj, stb. Keresd meg azt a legkisebb corefeszt, amivel még stabil. -
Comanche
tag
válasz
mr_ricsi #306 üzenetére
''(Ugye, csak a lyukba ment az ezüst, az arany pöttyök szabadon vannak. És egymással sem ér össze a kettő.))''
Ez kimaradt!Persze,gondosan maszkolok ahogy mondtad,sehol máshol nincs rajta ezüst!
Kieszeltem,utána ráteszek a preparált részre egy vékony csövet,hogy lefedje épphogy csak a lakkozot részt és körbetörlöm enyhén acetonos fülpiszkálóva,hogy ne maradjon rajta semm! vagy ez már túlzás? -
Comanche
tag
Szia!
Hát engem sajnos még hiába kérdezel, talán egy fél év mulva jobban értek majd hozzá!
Az Everest [link] (hogy ez éppen jó e,majd megmondják,mert van másik is belőle) megmondja a nagyrészét az informácoóknak, meg van egy pár program, egy kis időt szánhatsz rá, nem árt ha te is tudod ezeket! (ha vennél valamit a gépedbe, vagy mint most a segítséghez)
[Szerkesztve] -
Comanche
tag
válasz
mr_ricsi #306 üzenetére
''Ez az alaplapod miatt lehet így.''
Igen, ez a fő gond,hogy még nem nagyon látom át egésszében a helyzetet!
Hát a lapom 400-as, akkor nem kellene használni a mondjuk egy 200 FSB-n járó processzort? Ha nem, akkor értem,biztos meg van az oka, de ha igen, evvel miért vacakol?
''Kipróbálhatod. (Ugye, csak a lyukba ment az ezüst, az arany pöttyök szabadon vannak. És egymással sem ér össze a kettő.))''
Ki is próbálom,mert eléggé zavar a dolog! Ha kiveszem az L5:2 ből az ezüstlakkot és
működik a crystal,akkor legalább tudni fogom,hogy a L5:3 jól be lett ezüstözve!Akkor nyilván hiába zaklatom a L5:2-t(mert úgygondolom kétszer nem ronthattam el,)úgysem történik semmi!
Már lassan elfogy a második tubus pasztám....
[Szerkesztve] -
mr_ricsi
veterán
válasz
Comanche #300 üzenetére
''Csak úgy simán próbálgattam tuningolni, az FSb állításával, de még az 1900MHz-t sem viszi hosszabb távon stabilan....''
Ez az alaplapod miatt lehet így.
''megpróbálom eltávolítani az L5:2-ből az anyagot,hátha visszajön az előző crystalkezelős állapot! ''
Kipróbálhatod. (Ugye, csak a lyukba ment az ezüst, az arany pöttyök szabadon vannak. És egymással sem ér össze a kettő.)) -
Nemind1
csendes tag
válasz
Comanche #303 üzenetére
Hali van egy 1800as athlon xpm tbred a es gyari 1533on fut el lehet ezzel erni a 166os fsb vagy ne is almodjak rola ? eddig max 140es fsb 12 es szorzoval igy 1700mhz stabilan megy 1.575v al kossz elore is ! vagy vmi hogy jobban lehessen alitani fsb szorzo otletek hali!
-
Comanche
tag
válasz
->Dzsony<- #302 üzenetére
És szükséged van mind a kettőre?
-
->Dzsony<-
tag
Nekem is van most két darab 2200+ os athlon xp-m. Az egyik lock-os a másik pedig nem. A lock osat teszeltem ma és 155*13.5 ön stabilan megy Prime95 szerint is. Terhelve 50 fokos a proci. Viszont mindezt csak 1.725 ös vcore-al tudja végrehajtani.
A másikat még nem volt idöm kezelésbe venni, de az 200*9.5 ön minden hiba nélkül ment 1.525 volton. Ez a 400 as ddr- ram miatt kicsit jobb mivel igy megvan a szinkron ellenben a nagyobb mhz- miatt a teszteken a másik proci gyorsabb mint ez.
Mindezt egy Epox 8rda+ ban és egy infineon 512/400 as ram mellet tesztelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest