Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Apple MacBook
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz
PapaMaci #3255 üzenetére
Csak azok nem kaphatók magyarországon. De az arctic termékei igen. Íme: aktív hűtő, passív hűtő
-
-
MongolZ
addikt
válasz
PapaMaci #1079 üzenetére
Van rajta power SATA csatlakozó, gyárilag 2 SATA eszközt tudsz rá tenni. Többel én nem próbálkoztam (pedig kellene). Leírásban bölcsen csak annyit írnak, hogy ide kell kötni a HDD-ket (így, többes számban), de hogy pontosan mennyit, azt nem tudni. Külföldi fórumon olvastam, hogy valakinek a support annyit jelzett vissza, hogy max 2 komponenst bír el a csati.
A PCI-E viszont 19V-os működés mellett lekapcsol, tehát VGA-t nem tudsz vele meghajtani.Ja igen, SSD-t nehogy az ASMediás SATA portba rakjad!
-
sb
veterán
-
PuMbA
titán
válasz
PapaMaci #1016 üzenetére
Nem tudom, nekem nincs olyan netem
De utánaszámolva 200Mbit az 25MB/s és egy újabb 7200RPM-es merevlemez tud 40MB/s-mal írni
Ha 10mp-enként írja a torrent kliens az adatot a gépre, az akkor is csak 250MB memória foglaltság maximum
Elvileg simán benne vagyunk 2GB-ba, de ez az elmélet...
-
-
Ruszki
senior tag
válasz
PapaMaci #1005 üzenetére
5350 az kb 17k
Hozzá egy drágább Asrock AM1H-ITX deszka 16k.Utobbi azért drága mert működtethető laptop tápról(19V DC csatlakozós). -
Ruszki
senior tag
válasz
PapaMaci #1002 üzenetére
4db Kabini van!
Ez a jelenlegi állás!
Alaplapot meg Socket-AM1 néven!A kolléga is írt már!
Ha van pénz akkor ezt vedd meg!
AMD Athlon 5350Senior tagnak illene ilyet tudni!!
De azért vagyunk itt,hogy segítsük egymást!
-
stratova
veterán
válasz
PapaMaci #995 üzenetére
Üdv!
Az FT3 egy BGA (lapra forrasztott) kivitel. Ha cserélhető CPU-t akarsz neked az AM1 vagy FS1b névre hallgató kell. De az FT3 kínálatból amúgy sem lehet Dunát rekeszteni.
Szerk.: látom passzívot keresel, egyelőre a gyári pörgettyű jár az asztali Kabinihez remélhetőleg idővel érkeznek ezzel a foglalattal kompatibilis nagyobb bordák is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest