- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
vitezlejszlo #2764 üzenetére
Nem lehet, hogy egyszerűen sz*rul mér a lap?
-
Mercutio_
félisten
válasz
Francia91 #2498 üzenetére
D-subon analóg jel megy az összeszedhet egy csomó zajt, de valszeg ez a rendszer már digi kepkimenetre lett tervezve a d-sub csak szükségmegoldás, illetve piacszélesítés olyan helyeken való alkalmazásra ahol nem lényeg a kép minőség csak legyen valami megjelenítő a drót végén.
-
Mercutio_
félisten
válasz
szabieable #2490 üzenetére
Biosban fix (max adható) memória van a vga-nak foglalva?
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
Skacok, valakinél esetleg elfekvőben egy felesleges Chieftec IX-03B ház?
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz
tatararpad #2226 üzenetére
SSD-vel is érezni a hiányzó szuflát?
-
Mercutio_
félisten
Tudom szentségtörés, de most annyira olcsó ez a kifutó integrált tápos ThinITX 1155-ös lap, hogy még ebben is elgondolkoznék anyukádnak, bele G1620 proci, és apróról egy Dell PA-10 notitáp. Notiramok árban egy szinten vannak az asztalival. Amikor egy ilyet összeraktam az konnektorból 45W-ot evett terhelve.
-
Mercutio_
félisten
válasz
MasterDeeJay #2201 üzenetére
2 oldalas ragasztó is jó lehet.
-
Mercutio_
félisten
válasz
MasterDeeJay #2197 üzenetére
Ahogy korábban írtam a házról: arra figyelj, hogy a keresztmerevítő lemez amire a hdd/ssd rögzíthető pont a hűtőventi fölött van (ezért a 2 fizikai rögzítési lehetőség közül csak az egyik használható) és blokolja a hőleadást.
-
Mercutio_
félisten
válasz
szabieable #2119 üzenetére
USB3 csak a win7/oprendszer alatt felrakott driver esetén működik.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Mulderpapa #1997 üzenetére
Próbáld ki állítva, nálam úgy a kéményhatás miatt hűvösebb (és csendesebb) volt a cucc.
Hőfokokat nem néztem, mert csak egy W7+update-ekig jutottam, aztán eladtam a cuccot, előtte meg XBMC futott CF-kártyáról. -
Mercutio_
félisten
válasz
flashpointer #1930 üzenetére
Az oldalt esetleg linkelhetnéd
Amúgy a penya dupla tdp-re méretezett, így nem annyira meglepő, és kérdés, hogy solidworksben van-e hw-szintű feature kihasználás vagy sem? -
Mercutio_
félisten
válasz
potyka2 #1883 üzenetére
A "nagy gép"-be a leggyengébb 2 magos procit tetted, ha cél erősebb gép, akkor keress valami 4 magos procit a mostani lapodba, ha a kisebb fogyasztás akkor elvileg nem lesz gond a váltással, 1 szálon gyengébb valamivel az 5150 több szálon már lenyomja a 3400-at, az 5350 meg egyértelműen erősebb is.
-
Mercutio_
félisten
Van aki használ a gépen avastot, lassít, vagy eroforras terén nemlehet eérzékelni, hogy fut?
Ha nem ezt, akkor milyen ingyenes viruskergetot ajánlott felrakni? -
Mercutio_
félisten
válasz
radi8tor #1825 üzenetére
Nah a lényeg lemaradt: Tehát ha jól értettem az általad megosztott drivert kell először felrakni egyéni telepítéssel AMD AHCI-driver kivételével mindent bepipálva, majd az ASRock honlapjáról a többi dirvert, kivéve az All-in-1 és a VGA-t?
Az ASMedia driverek is jók, mehetnek fel? (Valami rémlik, hogy valamit nem ajánlott a sata3 csatikra kötni
csak 1 SSD lesz a gépben)
[ Módosította: radi8tor ]
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #1762 üzenetére
Biztos allergiás a macskaszőrre
-
Mercutio_
félisten
Attól függ mit és mennyi cuccot tennél bele, beépített tápos alaplapnál jó lehet a Chieftec IX01B OP is.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Freddy TNT #1714 üzenetére
dVGA mellett írta a G3220-at, ha azzal lepkefing az intel, akkor az AM1 bármilyen dVGA-t rakunk mellé méginkább az lesz.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Freddy TNT #1607 üzenetére
És a d-sub kábel jó minőségű, normális ferritgyűrűs, vagy valami fapad kínai cucc?
D-sub csak azért van, hogy ha valaki régi teszter programokat futtató ipari jellegű felhasználásra veszi legyen mire kötni a crt monitort... szerintem.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Freddy TNT #1593 üzenetére
ATX táp nál ugye nincs a notitáp is bedugva?
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
canniball #1342 üzenetére
Belső faltól mérve előlap felől nézve bal oldalt 7,4 cm, jobb oldalt 6,6cm
radi8tor1: A felső rögzítő keretre egy 2,5"-os HDD/SSD rakható fel. Elvileg 2 mehetne rá, de a másikba belelóg a hűtő. A nagyobb gondom, hogy nincs az elején USB csati csak hátul, persze meg lehet usb-s hosszabbító kábellel oldani, de...
Amúgy meglepően csendes a cucc, lényegében nem hallok semmit és a rácsozott oldalaknak hála jól szellőzik
Még azt kell kiderítenem hogy tudom a wi-fi kártya mac-címét kiszedni a rendszerből, mert a routeren mac-szűrés van
-
Mercutio_
félisten
Választások előtt csak összeraktam végül a motyót
(az más kérdés, hogy rájöttem ez nekem most túl pici
)
-
Mercutio_
félisten
válasz
keegangerike #1331 üzenetére
Leírhatnád a megoldást, mások okulására.
-
Mercutio_
félisten
válasz
keegangerike #1328 üzenetére
Nem a lejátszó/frontend keveri le, vagy maga a hangrendszer?
Forrás biztos, hogy 5.1-es? -
Mercutio_
félisten
Skacok, van aki a linuxos XBMC verziót rakta fel?
Milyen verziót, minden ment?Sata-to-CF adapterrel egy 4GB - s CF-re raknám, esetleg érdemes (és lehet-e) 2 részre osztani, ha igen milyen arányban és filerendszerrel? (filmek/zenék ntfs-en vannak tárolva)
Ja, linuxhoz nem értek, anno volt 1/2 év unix alapok, de alap parancsok meg telbet/puty ami rémlik így 10 év távlatából
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest