- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Laci
csendes tag
Szia. Én is ránéztem. 1. A DG: auto-ra kell állítani, 2 PCIE 1 -be tedjem be a karit, 3. VGA kábelt dugjam a alaplapi vga-ba majd a biosnál állítsam only onboard vgra, 4. Indítsam el a gépet és uninstaáljam az összes vga drivert, 5. installáljam az alaplapi vga-t, 6. kész. Hát sajna így sem ment.
-
konci79
őstag
Én csak megnéznék egy driverfrissítő progit,,mint írta is valaki,meg látszik is lejjebb,a kártyát látja a gép.
Nekem is talált frissítést a slimdriver(friss win7 64 & catalist) ,addig vacakolt az usb és egyebek is,azért írtam külön a chipset drivert,vagy ezt próbáld ki ,hátha...
-
-
atti_2010
nagyúr
-
konci79
őstag
Ezt is nézted(gugli fordítós):
Hogy kihasználják az AMD Radeon ™ Dual Graphics, akkor kell egy kompatibilis AMD A-sorozatú APU párosítani a támogatott AMD Radeon ™ HD 6000 sorozatú kártyát. A telepítés után a grafikus kártya, telepítse a legújabb AMD grafikus vezérlő. Után illesztőprogram telepítése, a lehetőséget, hogy az AMD Radeon ™ Dual Graphics váljon elérhetővé az AMD VISION Engine Control Center.
A telepítés után, menj be a "Teljesítmény" részben az AMD VISION Engine Control Center, és jelölje be, hogy azt mondja, "Enable Crossfire ™ '- ez lehetővé teszi, hogy az AMD A-sorozatú APU grafikus dolgozni párhuzamosan a select AMD Radeon ™ HD 6000 sorozatú GPU telepíteni a nagyobb grafikus teljesítmény.
-
atti_2010
nagyúr
Drivert leveszed mindenestől és restart.
Kártya be monitor bedug a kártyába és Biosba beállítod a FORCED opciót majd adsz az IGP-nek 500-1GB memóriát és lemented.
Újraindítod a rendszert és feltelepíted a Drivereket, újraindítod és a ccc -ben bejelölöd a dual grapics opciót majd megint újraindít, a monitor végig a dVGA -ban marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 9 9900X 2,5 év garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest