- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz
kenyervagyok #4120 üzenetére
ez megint ár kérdése lesz
asrock fm2 extreme 4 lucid virtu-val, 4 ram foglalattal, hdmi csatlakozóval, 4+2 VRM-el, több PCI foglalattal, (ha kell, akkor mATX méretben is)
atx 22,5e
matx 20,5e
ezt nehéz lesz megverni -
Findzs
addikt
válasz
kenyervagyok #3967 üzenetére
ilyeneket jó olvasni:
"Az AMD ezzel együtt a játékfejlesztőkkel való szorosabb együttműködésre is nagy figyelmet fordít, így a Gaming Evolved program a videokártyák után az APU egységek szegmensébe is beszivárog."
viszont ez nem annyira szimpatikus:
"A Richland APU egységek hamarosan megjelenhetnek, de nem lesznek hosszú életűek, mert nem sokkal később, az idei év második felében utódaik, a Kaveri APU egységek is elrajtolnak, amelyekben ugyanarra a GCN architektúrára alapozó GPU lapul majd, mint amire a legfrissebb Radeonok is épülnek. A Richland még 32 nm-es csíkszélességgel készül, a Kaveri esetében azonban már megkezdik a 28 nm-es gyártástechnológia alkalmazását."
a richlandet ki fogom hagyni nem lesz sok értelme ha "rögtön" követi egy sokkal jobb megoldás
bár az árazáson is sok múlhat -
törölt tag
válasz
kenyervagyok #3520 üzenetére
Szvsz egy Trinity-s alaplap HDMI kimenet nélkül félkarú óriás... alig párszáz (max. 1-2 ezer) Ft különbséggel mindig találni olyan lapokat, amiken már van HDMI. Ez egy mai modern alaplapnál, ami APU-t fogad, szerintem ez alap.
-
törölt tag
válasz
kenyervagyok #3475 üzenetére
-
x_o_n
veterán
válasz
kenyervagyok #2545 üzenetére
CORSAIR 8192Mb XMS3 DDR3 2000MHz CL9 - 15.405 Ft
-
Vartanus
őstag
válasz
kenyervagyok #2545 üzenetére
Teljes mértékben...anno nekem egy HyperX Blu 1333MHz-es ram sem indult el 1,61V alatt
-
stratova
veterán
válasz
kenyervagyok #2261 üzenetére
Mert HD 4870 az akkori generáció csúcsa, HD 6670 pedig hiába újabb 2 generációval, csak egy alsó kategóriás kártya. Ez persze nem minden esetben ennyire egyszerű.
Akkor jön egy csavar amikor pl egy játékmotor erősen épít egy-egy újabb fejlesztésre (így lehet, hogy egyik kolléga a HD 7770-nel jobb eredményeket kapott, mint egy korábbi magasabb kategóriában induló VGA-val, mert jobban viselte az újabb de gyengébb kártya a tesszellációt).
Ehhez még hozzájön, hogy eltolódtak a kategóriák. Régebben az x870 volt a csúcs egylapkás, ma az x970 (ez a HD 6000-es szériánál alakult így először). -
csebi
tag
válasz
kenyervagyok #1882 üzenetére
nem én rakom, de majd meglesem!
-
x_o_n
veterán
válasz
kenyervagyok #1595 üzenetére
ha crossfire akkor kérdés milyen két vga? de ott jól jön egy 550-600w
de szerintem ha nem vagy nagy gamer akkor meglepöen jól el leszel az apu-val.
bár én jericho,hl2,cod 4-5-6,civ5,nfs shift,sw old republic al játszom azokkal teljesen jól megy -
El Kebir
őstag
válasz
kenyervagyok #1595 üzenetére
300-350W-os is elég, ha FSP vagy hasonlóan minőségi ... még egy közepes vga kártyával is elég annyi, ha nincs telepakolva hdd-vel...
szerk.:
elsiklottam felette... CF-et? Ehhez a cpu-hoz? Szerintem az felesleges, de ahhoz már tényleg kellhet a 450-500W.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest