Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
satee76 #17727 üzenetére
Persze! de ha használsz fraps-ot amivel a videót rögzítettem, tudod, hogy kb 30% levesz a gép teljesítményéből miközben felvesz! ha kilövöm, 40fps el fut a játék. Bár nem szoktam a gépen játszani (Kivéve Mass Effect
csak gondoltam lenne akit érdekelne, hogy azért egy APU-val is el lehet játszogatni
-
-
patomi
őstag
válasz
satee76 #17430 üzenetére
Szerintem, ha nem látja az AIDA pl. akkor valami gond kell, hogy legyen a deriverekkel. No meg, ahogy írta a kolléga ennyire tudja(ezen a felbontáson) kihajtani a kis proci a GTX-et.
Ja ez igaz, csak nekem valahogy természetesebbnek érződik, hogy AMD proci mellé AMD vga. Nem mintha nem menne el nvidia kártyával is ugyan olyan jól.
-
patomi
őstag
válasz
satee76 #17420 üzenetére
"Az Aida és HW monitor sem látja GTX-et, csak az APU IGP-jét, ami persze nem elsődlegesnek van beállítva (teljesen nem tudtam kikapcsolni)"
Ez valami vicc? Hova kötötted a monitort? Nálad elég súlyos driver problémák lehetnek ezek szerint.
Mondjuk ezt sem értem:" 2004 óta vagyok AMD fan." mégis GTX karit teszel mellé AMD helyett.
-
varmi2
nagyúr
válasz
satee76 #17424 üzenetére
Mit vársz egy két magos 13000ft-s procitól? Amiben még igp is van. Ráadásul abban a kategóriában nem is rossz. Minél kisebb a felbontás, annál erősebb proci kell hozzá. Tekerdfel a felbontást nagyobbra. Akkor jobban fog dolgozni a kártya. Cseréld ki a procit egy 4 magosra. Mivel van vgád, egy igp nélküli athlonra, és meg fog táltosodni a géped.
-
hegegabi80
addikt
válasz
satee76 #15636 üzenetére
Alap dolgokra gondoltam, hogy bőven elég. Mondjuk játékok se lennének a legújabbak, meg olyan gépigényesek. A felbontás 1280x1024, és ez egy jó darabig marad is, nem lesz hd meg ilyesmi.
A6 6400K néztem ki, 2x2 gb 1600Mhz-es rammal. Munkatársamnak lenne, és elég költséghatékony megoldás lenne + kevés fogyasztás.
É milyen játékokkal próbáltad?A neten nézegettem teszt videókat, és azért elég szépen teljesített a kis APU.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest