- Milyen notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gamepad
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
atti_2010 #2694 üzenetére
Én most egy alap játékgépet akarok és APU-val, írtam anno, hogy ATI 4670-est és X2 250-t fog váltani és azt teljesíti nagy ívben is.
Én majd az A10-5700-ra hajazok, még Karácsony előtt. Csak hát majd ha nem lesz elég a teljesítmény alatt, akkor mi lesz, lehet beraknák egy HD 6670-et mellé de inkább nem, max majd akkor beszerzek egy A10-5800K-t még mindig energia hatékonyabbnak gondolom, mint az inteles megoldásokat + dVGA páros.De szerintem feleslegesen félek, gondolom még jönni fognak az amd driverek azok is dobhatnak plusz fps-eket. Meg ha összvissz közepes minőségben felbontásban adjuk meg a beállítást, akkor még élvezhető marad a játékok futattása. Bár öcsémék csak most panaszkodtak, de szeretnék mégis egy jó alapot összerakni.
Meg hátha jön majd egy A12 is ki
Bár szerintem van egy olyan érzésem, hogy az alaplapból lejjebb adok, egy A85-ös chipsettel rendelkező bőven elég lesz.
Az a GCN alapú a HD 77xx-esek lennének?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest