Új hozzászólás Aktív témák

• FingR86

őstag

na akkor leírom a teljes konfigot - mert sikerült megoldani a gondot "FÉLIG" :D

van egy Amlogic S905X2 boxom amin Coreelec 9.2.6 fut, annak az USB 3.0 csatiján van egy 2TB-os HDD és a qbittorrent fut a boxon 0/24. A box gigabites LAN-on keresztül csatlakozik a Tenda AC11 router gigabites portjába. A sebességgel nincs gond, mert PC-ről hálózaton keresztül 80-110Mbyte-al másolok oda vissza a boxra kötött HDD-re.

Az LG CX ennek a boxnak a merevlemezét éri el DLNA-n keresztül, amit a coreelec hoz létre.
    A TV wifin keresztül gond nélkül olvassa a 80-100GB filmeket a DLNA-n keresztül.

Na mármost a MAX Stick-en van egy Just player és egy Master + FireTV kodi (20)
    valamint raktam fel egy X-plore fájlkezelőt is.

A just player pufferelése megoldódott, mert én a Stick-ről úgy próbáltam elérni BOX merevlemezét, hogy X-ploren belül SSH fájl átvitel. Ott meg volt adva a box IP címe és már láttam is a merevlemez fájljait. És megnyitottam őket a just playerrel, de csak pufferelés.

Na reggel vettem észre, hogy az X-ploreben van olyan is, hogy DLNA. Azon keresztül elindítva a filmeket just playerrel már működik hibátlanul, nincs pufferelés. :DD

Most egy dolog maradt már csak, a KODI.
    Feltelepít, beállítások, file manager.
    Elérési útvonal megadása: Zeroconf böngésző / Coreelec (SAMBA) majd mentés.

na ha így adom meg az elérési útvonalat, akkor pufferelés van csak.

próbáltam még olyat, hogy az X-plore appon belül a DLNA könyvtárból nem just playerrel nyitom meg a filmeket, hanem Kodi-val. "Megnyitás mint...", aztán KODI. De így csak felugrik a kodi alkalmazás, de nem indítja a filmet.

szóval arra kellene már csak rájönnöm, hogy a stick kodiján hogy adjam meg az elérési útvonalat, hogy jó legyen. :F

Új hozzászólás Aktív témák