Hirdetés
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gozarak
csendes tag
No. Downloaderrel leszedtem a Linkeden található fájlt. Próbáltam felrakni de Parse Error. Próbáltam file Exploreren belül megnyitni de ugyan ez volt a gond. A rendszer verziószáma 5. . .
[ Szerkesztve ]
-
Gozarak
csendes tag
válasz lsebestyen #498 üzenetére
Köszi! Amúgy bocsi elírtam full hd-ra gondoltam
-
Gozarak
csendes tag
Sziasztok!
Ma jött meg a 2. generációs alexás fire stick (nem 4k! csak uhd) és sehogy se tudom beszerezni hozzá az HBO GO-t. A saját appok között van egy HBO de ott nem enged továbblépni addig amíg az Amazon prime videosnál nem fizetek elő 15 USD / hóért. Hogy tudom ráapplikálni az HBO GO-t? (Gyakorlatilag ezért vettem az eszközt) -
Sanyi.mTs
addikt
mivel még én is csak hetek óta használom, érdekelne, hogy távolról elérhető vagy menedzselhető a 4k stick? anyóséknak is beszereznék egyet, de ők nagyon műszaki analfabéták és ha gondjuk lenne, akkor jó lenne a távoli elérés lehetősége.
-
dizajn
csendes tag
A youtube-os küldést vágom. Köszi a választ!
-
azbest
félisten
Nem.
Youtube-ot lehet kiküldeni youtube tévés eszközökre. A fire tv stick -re is ki lehet küldeni youtube-ot, ha van rajta youtube app. A mi box topicban leírtam, hogy mi a különbség a chromecast és a youtube tv -re küldés között: [link]
Az is szerepel benne, hogyan kell beállítani, hogy a telefon youtube appjából a youtube tévés eszközre (például fire tv stick, a mi box helyett) küldhessünk tartalmat.Asztal megosztás megjelenítésére is képes lehet a firetv stick. Csak nem chromecast, hanem miracast módja van. Például a karikás gomb hosszú nyomására előjövő gyorsmenüben is szerepel display mirroring. Azt bekapcsolva, windows alatt vezeték nélküli kijelzőre keresve működhet a képernyőtükrözés. Win10 újabb változatainál kavartak ezzel, így nem biztos, hogy most is működik, annak ellenére, hogy megtalálja a firetv sticket, de nem biztos, hogy sikeres a kiküldés. Némelyik androidos telefon is támogat képernyőtükrözést, de újabban ezt a funkciót a gyártók le szokták tiltani sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
dizajn
csendes tag
Sziasztok!
Nem lehet valahogy mégis rábírni, hogy müködjön a Chromecast Built-in rendszerprogram?
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
válasz dbocskai #488 üzenetére
Én Horizon Go-t néha. Megy rendesen, de nem emlékszem, hogy kellett volna hozzá Google services frissítés. Viszont légegér kell hozzá, hogy normálisan tudd használni az androidra tervezett álló mód miatt.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
dbocskai
tag
Valaki használ aktívan Tv go-t vagy Horizon go-t a firesticken? Láttam volt róla szó.
Az első stickemen ment is, viszont az első újraindítás brickelte a sticket a google services miatt (ezt ugye fel kell tenni a Tv go-hoz). Elvileg pedig az ajánlott legfrisebb android tv-s servicest tettem fel rá. -
dh66e
veterán
ES File Explorer fizetős lett????
Valaki tud ajánlani hasonló tudásút. -
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Megkaptam a Fire Sticket...
Downloader fent van, Kodi.tv oldaláról melyik kodit kell letőltenem?
Keresővel itt nem találtam.
Köszönöm!Közben elvileg meglett, Android - ARMV7A
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
azok nálam is angolul voltak. csak a home képernyőn az (film és app) ajánlások és az app kategóriák voltak németül. de a #478-as hsz-ban leírtam a megoldást. (az enyémet német amazonról rendeltem)
+ #479 ttamas
köszi, ránézek, de valószínűleg nem fogok rootolni.[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
vpn fájlt be lehet betölteni 4k sticken? hol?
#476 és #477
1) + 2) régiót átállítottam (magyar cím és magyar kártya), így már tudtam appokat letölteni. Majd pár nappal később a főképernyőn az ajánlók is átváltottak angolra. -
Sanyi.mTs
addikt
rendeltem a német amazonról egy fire tv 4k sticket.
1) beállítottam angolra a nyelvet, de sok helyen német szöveg van. miért? Át lehet ezt is állítani angolra?
2) ha "get free to download" app-ot akarok letölteni, akkor miért írja ki, hogy "Purchase Failure, Please check that your billing address and payment method are from a supported country/region"? Mit és hogy kéne állítanom? Mailboxde.com címére rendeltem (németbe, majd ők postázták nekem) és revoult kártyával fizettem. -
vzozo
senior tag
Sziasztok, tud ezen bárki "normálisan" mozizni VLC-vel DLNA-n keresztül?
Fire 4k stickem van, amazon prime kontentfogyasztásra tökéletes, de néha jó lenne az itthoni NAS-on lévő anyagot is lejátszani. Egyetlen dolog miatt érdekel: a TV beépített DLNA playere nem enged hangsávot / feliratot váltani, miközben VLC-vel ez gyerekjáték.
Ellenben van két óriási probléma a fire-s VLC-vel:
1. A lejátszás elkezd szaggatni pár másodperc múlva. Ez lehet csak wifi jelerősség probléma, és most nem is tudok jobb elhelyezést / repeatert kitalálni. Amazon 1080p anyagokat viszont simán viszi akadás nélkül.
2. Képarány. Hát ez egy vicc, nem tudom milyen random algoritmussal próbálja kirakni a képet, próbáltam több filmmel is több aspect ratio-t, de egyszerűen sose adja vissza az "original" képet. Általában egy belenagyított szart ad vissza. Egyedül a 4:3-as aránynál látnám az eredeti képanyagot, mivel ott lekicsinyíti olyan picire, hogy tényleg mindent látni. Csak ugye sok értelme nincs, alul-felül-oldalt fekete sávok...
-
azbest
félisten
válasz Mezga Aladár #467 üzenetére
a távon megnyomva a mikrofon gombot, attól függően épp hol jársz a felületen előjöhet az alexsza hallgatózós csíkja felül vagy az épp nyitott app várja a parancsot, ha támogatja. Youtube-on van csomó review, amiben ez látszik.
Tudsz egy fotót csinálni a settingsben az about részen ahogy én csináltam? A serial numbert érdemes lehet kitakarni.
Ahogy neten néztem kanada speciális hely lehet, mert úgy tűnik, hogy már kapni náluk alexás eszközöket is, de régebben nekik is csak basic volt. Kíváncsi lennék rá, hogy neked milyen verziót ír, főleg a home-ra.
A check for update majd esetleg frissítést is telepíthet, ha régebbi, mint az aktuális.A hangerőszabályzó gombok működnek a távoddal? A régebben eladottakhoz még hangerő állítás nélkülit adtak és csak a megjelenítővel (tévé, projektor vagy külső hangrendszer) lehetett állítani a hangerőt, ami elég bosszantó időnként. Bár lehet most is csak cec-en át a tévét szabályozza. Nekem a hangerő nélküli távosnál például nem volt tévé típus választós lépés a beállításnál.
[ Szerkesztve ]
-
Mezga Aladár
veterán
válasz Mezga Aladár #467 üzenetére
A dobozon levő sorozatszám megegyezik a készülékben olvashatóval, a dobozon feltüntetve az Alexa funkció. Akkor most ennek hogyan kellene működnie?
-
Mezga Aladár
veterán
Köszönöm a válaszokat.
Teljesen rendben müxik. A keresés ami nagyon hiányzik, nem is értem ezt milyen indokból spórolták le. Az alexa funkciónak hogy kellene működnie? -
azbest
félisten
válasz Mezga Aladár #464 üzenetére
A hivatalos amazon által árultakból az alexásat nem szállítják ide. Ha nem magyarországon vagy vagy csak random embertől vettél használt sticket, akkor más lehet a helyzet.
Egyébként a basic edition stick is működik az alexás, hangerőszabályozós távirányítóval. Külön is meg lehet venni hozzá. Viszont tudtommal a basic rendszerrel nem működik az alexa.
Ha basic editionod van, szerintem itthon azzal egyáltalán nem vagy hátrányban. Sőt. Azzal az integrált felületen is működhet a prime videó előfizetésed, ha lesz. Minden másban meg kb ugyanazt tudja.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz Mezga Aladár #457 üzenetére
Milyen távirányító van hozzá?
Ha a legelső, akkor ez bizony basic edition, nem pedig alexás. Mondjuk ezt nem kell feltétlen bánni, mert itthon úgysem mennek a nem basic funkciók. Az egyébb appok meg ugyanúgy működnek rajta. A nem basic felületbe integált prime videós tartalma itthon nem működik, hanem alternatív módon lehet a magyar előfizetéssel használni. A basic meg itthon is megy alapból. A basic drágábban kapható, mint az alexás ráadásul. Hardverileg csak a távirányító különbözik a gen2 stick alexás és basic változat közt. Meg a szoftver.
Ha tényleg alexás és mégis basic felülettel megy, az igencsak érdekes, lehet hasznos is lenne nekünk itt kelet-európában. Nézd meg a settings környékén, hogy mit ír, milyen szoftver verzió van rajta.Ez a kép egy basic reviewból van
dh66e nem hinném, hogy a basicen kívül másnak ilyen szűkített listás feülete lenne.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz Mezga Aladár #459 üzenetére
Ez amerikai piacos ahogy nézem.....egy sw frissítést érdemes lenne keresned vagy gyári alapra visszaállítani.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz lsebestyen #458 üzenetére
-
lsebestyen
addikt
-
Mezga Aladár
veterán
Üdv Szaktársak.
Érdeklődnék normális hogy a főképernyőm csak a home, categories, settings lehetőség van? A doboza szerint fire tv stick gen 2 alexa.[ Szerkesztve ]
-
tomigonzo
aktív tag
megoldva
[ Szerkesztve ]
-
Gijon
senior tag
válasz Mezga Aladár #453 üzenetére
Nem.., 60Hz a max..., a 4K stick tudja a kadencia helyes lejátszást kodival.ás azokkal az appokkal, amik támogatják. HBO Go és Netflix nem..., de szerintem az HBO minden platformon egységes.
-
Mezga Aladár
veterán
Üdv Szaktársak.
Érdeklődnék egy hd fire tv stick az androidos hbogo, netflix app-al kadencia helyes-e? Ugyan ez a kérdés a kodival kapcsolatban is.
-
morzseya
csendes tag
Én is, bár karácsony van és érthető lenne ha nem.
Viszont már írtak vissza - hogy inkább chateljünk vagy hívjam fel őket. Chatre felmentem, ahol meg vagy nem beszélt angolul, vagy nem volt hozzáférése hogy ellenőrizze amit állítok.Ezért az lett a vége, hogy vissza a levelezéshez.... -
morzseya
csendes tag
Köszi szépen mindenkinek a segítséget! Most várom hogy mit válaszolnak. Remélem megértik mi a bajom és hogy szerintem mi lehet a megoldás.
-
azbest
félisten
válasz morzseya #443 üzenetére
Mindenképp keresd meg a tiédnek a sorozatszámát. A csomagoló dobozon rajta kell legyen. Az én második genes dobozom alján van egy matrica vonalkóddal, amit rajta van a dsn kód, ami az amazon fiók alatt is látszik a Serial Number részen.
A supportnak próbáld meg elmagyarázni egyszerű tömör mondatokban, hogy a te készülékednek mi a dsn-je ahelyett, ami ott szerepel. És hogy a rendelés körül volt kavarás, azért sikerült így.Én anno csak egy saturn polcáról leemeltem, nem volt előre regisztrálva a fiókomhoz a stick. Nem gondoltam, hogy online rendeléskor még külön szivatás kör is lehet.
szerk: áh közben te is leírtad kb ugyanezt
vpn-t csak a frissítés telepítéséig gondoltam használni, már ha egyáltalán továbbenged úgy
[ Szerkesztve ]
-
morzseya
csendes tag
Nálam is hasonló lehet a helyet, mint amit írtál. Pont az előbb találtam meg,h nem ennek a széria száma van hozzám rendelve. Hanem annak, amit utólag kiküldtek, viszont azt még szállítás közben lemondtam, így nem kézbesítették. Írtam az Amazonnak levelet erről. Remélem megoldják a gondot és akkor tovább lép a folyamatban.
VPN-t, meg sajna nem tudtam megoldani, mert az egész hálózatomat nem bírná el így, specifikusan csak azt az IP-t szeretném ráengedni, amit kap a fireTV.[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
Abban egyetértünk hogy nem korlátozhat eszközt geo-ra csak tartalmat.
Akkor mese nincs kell írnia a supportnak mert ha tényleg letiltották -ami nekem elég fura akció lenne az amazon részéről-akkor engedélyezni is kellene tudniuk valahogy.(#443) morzseya
Nem tudom hogy mi a helyzet ilyen esetben,de nem is értem hogy miért tiltanák le az eszközt ami vissza lett mondva vagy akármi.
Esetleg töröld azt az eszközt amit lemondtál vagy nem tudom.
Írj a supportnak mert ez így nem jó az biztos.[ Szerkesztve ]
-
morzseya
csendes tag
Van persze, hiszen azzal rendeltem.
Annyi van, hogy ha az Amazonon listázom a saját eszközeimet, akkor nem ennek a széria száma szerepel, hanem azé, amit lemondtam, mert ez időközben meglett.Okozhatja ez a gondot? Hogy tudom beregisztrálni magamhoz ezt az eszközt idő közben, ha a factory reset se segít?
-
azbest
félisten
mondjuk, ha az elő indítás varázslónál, még belépés előtt nem engedi a frissítést, akkor nem jut előrébb.
Úgy értem, a sticken kéne belépnie, hogy az accountjához kapcsolódjon.Neten hasonló panasznál azt írták megoldásnak, hogy az ügyfélszolgálat a sorozatszámot a fiókjához rendeli. Ha esetleg tényleg letiltották, mert elveszettnek jelentette, akkor el tudom képzelni, hogy megtagadja a működést.
Ha csak valami idióta új régió limitálás, akkor a vpn segíthet. De ha nem egyedi probléma lesz, akkor egy jó nagy eu-s fenékberúgást ideje lenne az amazon hátsójára helyezni. Eléggé necces ez, és valószínűleg sért pár eu-s szabályt a gyakorlatával.
[ Szerkesztve ]
-
morzseya
csendes tag
-
morzseya
csendes tag
Igen Mo-ról írok. Fire tv stick 4k HDR gen2- Ismerőshöz rendeltem (Németbe) és ő hozta haza.
Érdekes módon a reset után se volt semmi változás. Nem jut el oda, hogy mást lássak mint a #433-as posztomban írtam.
Így aztán se settings lehetősége, azaz login se.Most a routerben ügyködök,h a stick vpn-en menjen, ami egy német szerver - még nem jött össze sajna...
-
azbest
félisten
válasz morzseya #433 üzenetére
Belépés nélkül persze, hogy semmi sem működik.
A settings környékén kell legyen loginra lehetőség, ha valamiért alapból nem jött fel.(#436) morzseya
ha tényleg letiltották volna, akkor a sorozatszámára szükséged lehet, hogy azt megadd a supportnak. A sorozatszám is a settingsen belül van.
Az nem teljesen igaz válasz részükről, hogy csak németországban működne. Az eu szabályozás miatt minden eu gazdasági térség országban működnie kell és másoknál működik is. Persze a tartalomra akkor is régiókorlátoznak, de valószínűleg "roaming" alatt a basic-es prime video app előjön, hogy például a német accal itt is menjen a szolgáltatás. Ha amazon.de-n prime membership trialt nyomsz, lehet még németre is vált ideiglenesen. Nekem ezt tette anno, amikor kipróbáltam a membershipet.Egyébként egyáltalán magyarországról írsz? Mert ide nem szállít az amazon nem basic firetv sticket, csak kerülő úton lehet. Egyáltalán neked mid van?
[ Szerkesztve ]
-
morzseya
csendes tag
Amúgy az lehet,h napokig nem találták a csomagot ott ahova rendeltem - ezért megreklamáltam,h nincs meg, pedig be van jegyezve, hogy átvéve. Küldtek másikat - amit menet közben mondtam vissza mert a nyaralásból visszaérkező szomszéd vette át.
Tehát mondjuk ezt letiltották amikor megreklamáltam? A másik meg se érkezett, így két szék közé estem? (A szupportot kérdeztem erről, de erre nem reagáltak.) -
morzseya
csendes tag
Igen, onnan jött. Megpróbálom, köszönöm!
-
ttamas
tag
válasz morzseya #433 üzenetére
Amazon.de-rol jott ?
próbáld meg ezt a factory resetethttps://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=GBVZEZKT6A6LH4UP
-
morzseya
csendes tag
Bekapcsolást követően tőlem nem is kér logint.
- nyomok egy play-t.
- válaszok nyelvet
- wifi config
-> upgrade, majd hibaüzenet, h nem tudja elvégezni (kapcsolja ki ismét majd próbáljam újra, vagy vegyem fel a kapcsolatot a supporttal.) -
morzseya
csendes tag
Igen, lokálisan itt voltam amikor regisztráltam. De ez már nagyon rég volt és talán a co.uk-n vittem végig a folyamatot. Sztem onnan rendeltem elsőre Amazonról.
Sokadjára indítottam újra és mindig ugyanaz. Lehet az a gond,h a szállítási cím Németország volt és egy ismerősöm hozta haza? -
morzseya
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem Németből egy 2. gen 4K-t. Már ott megáll, hogy beállítottam neki a wifit és azt mondja lépjek kapcsolatban a supportal, mert nem tudja upgradelni magát.
A support azt mondja,h az eszköz csak Németországban működik. Van rá valami megoldás, hogy ezen változtatni lehessen? (VPN-t/Proxy-t mellőzném.) -
azbest
félisten
a beépített felületen nem megy itthonról az amazonos tartalom, de múltkor leírtam, hogy a gen2 stick-kemen hogyan aktiváltam a basic-on is lévő amazon appot, ami a stickemen gyárilag rajta van elrejtve. Esetleg kellhet hozzá egy német amazon prime trial indítás, hogyha nem mindegyiken van rajta alapból, utána rajta marad, csak elrejtőzik pár havonta.
Nem emlékszem, hogy bárki próbált-e hasonlót a 4k stickkel.
[ Szerkesztve ]
-
Link_
csendes tag
sziasztok, prime video-t akkor csak basic editionnel lehet lejátszani, vagy van erre is valami ügyeskedés, ami nem vpn?
-
őstag
Sziasztok!
2. generációs Fire TV stick-en próbálta valaki a PLEX új player-ét? Nálam ha a beállításokban engedélyezve van, hogy az új playert használja, akkor bármit indítok el PLEX-ben, újraindul az egész eszköz. (Xiaomi Mi Box-on nincs ilyen probléma.)
Az esetleges választ előre is köszönöm!
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
dizajn
csendes tag
Nem esik szét a kép, de olyankor kisebb mértékben szagatott, beakad olyankor. De kizárólag gyorsabb képváltós jeleneteknél
[ Szerkesztve ]
-
dizajn
csendes tag
Valakinek van vmi okossága firestick 2re a képfrissítésre, annak minél jobb beállítására?
Lan-on keresztül megy és mégis a gyorsabb képjeleneteknél nem frankó. Youtube, Hbo gonál is érzékeltem.[ Szerkesztve ]
-
dizajn
csendes tag
Neked köszönhetően és ezzel a video mankóval https://www.youtube.com/watch?time_continue=544&v=q-llRMH1nxE&feature=emb_logo felment! Nagy hála!
-
azbest
félisten
Én úgy szoktam, hogy pécéről, hálózaton át telepítek.
Az adb segédprogram kell. Az linux alatt csomagból felmegy. Windows alatt külön kell letölteni [link]
Ha a sticken be van kapcsolva a debug mód, akkor az adb-vel így lehet elérni:
adb connect ip-címe-a-sticknek
adb install alkalmazás.apkHa később újabb verziót akar törlés nélkül ráinstallálni, akkor kellhet a reinstall vagy a downgrade kapcsoló is
adb install -r -d masik.apkAz ip címet nem emlékszem, hogy a wifi beállításnál kiírja-e. A routerek is szokták írni, hogy milyen címeket használnak a rájuk kapcsolódó eszközök.
[ Szerkesztve ]
-
dizajn
csendes tag
Reseteltem . Azután is ezt írja: [kép]
Már csak arra gondolok telepítéskor valamit máshogy kéne csinálni. Downloder szépen letölti, aztán elkezdené telepíteni. is kiírja azt
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
már pedig a linkelt 5.9.0 működik. Itt fut előttem az alexás gen2 sticken.
Ha tippelnem kéne, akkor feltetted az újabbat, majd törlés nélkül a régebbit rá akarod pakolni, s valójában nem sikerül a telepítés, csak nem veszed észre vagy nem mutatja a hibát. A settings - applications - manage installed applications részen próbáld már meg, hogy a hbo go-ra clear data, clear cache majd uninstall. És utána feltenni a működő verziót, amit linkeltem én is.
Még reseteltem is próbaképp. Szolgáltatós előfizetéssel sikerült most is aktiválni. Esetleg, ha közvetlen regisztrációs, akkor talán ott változhatott valami, amit én nem tapasztalhatok.
[ Szerkesztve ]
-
dizajn
csendes tag
vki ezt írta : Kodi kiegészítőként telepíthető az HBOGO EU.
ez mit jelent pontosan? Kodi alatt fut, vagy a firestickre lehet azt felrakni?
[ Szerkesztve ]
-
dizajn
csendes tag
úgy gondolom kompatibilis vagy jogosultságot érintő probléma van. fentiekkel kezdtem mielőtt belekezdtem volna.
[ Szerkesztve ]
-
dizajn
csendes tag
Persze engedélyzve van. Nem fut az általad említett link alatt sem, az is próbálva lett már.Parse errora hivatkozik mint azt korábban említettem.
szerintem vagy 20-at kipróbáltam. Egy 4.8... verzió indult el egyedül rajta, de utána egyből alkalmazási figyelmeztetés jött, hogy váltsak új verzióra,alul google play ikon megjelenítés mellett és nem lehet használni. Ja és volt egy olyan verzió is amelyik pedig azt írta: olyan verziót akarok használni ami nem megfelelő, nyújtott lefagyott képpel.[ Szerkesztve ]
-
dizajn
csendes tag
2. generációs alexás stickre keresek hbo go appot. A fentebb említettekkel nem működik. Az Utolsónál pedig Parse errora hivatkozik és nem telepíti. Kodin keresztül nem szeretném használni!
szoftver verzióm 5.2.7.2Please vmi megoldás
-
dizajn
csendes tag
nálam tv usbről megy szépen.
-
Sanyi.mTs
addikt
4k sticknek mekkora táp kell? TV USB portja vajon elég neki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- Sennheiser CX 400BT True Wireless fülhallgató
- Sony XR-77A95L QD-OLED egy éves, magánszemélytől, bolti új árnál 700.000 Ft-al olcsóbban eladó
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest