- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Megbuktatta az egyes Xeonok fizetős funkcióit az Intel
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenefan
aktív tag
Én csak egy mp3-at szeretnék vásárolni Amazon.de-ről mert sehol máshol nem volt az adott szám. Magyar bankkártyát tudtam csak hozzáadni a fiókhoz (meg egy régebbi ausztriai lakcímem). De hiba üzentet kaptam.
"We were unable to process your order with your current payment method. In order to successfully purchase your music please try the following and place your order again:
Check you have selected your default 1-Click payment method in Your Account settings.
Confirm that your default 1-Click payment method is registered to a German, Austrian or Swiss billing address.
Try a different payment method as your default 1-Click selection.
If you are still unable to complete your purchase, please visit our help pages."Gift card egyenleget tudtam feltenni, ami fedezi az mp3 árát, de mégse tudja onnan levonni a rendszer.
Rendelt már más mp3-az Amazon.de-ről? Hogy lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Sophos AP55C - Access point - Hozzáférési pont - 5Ghz
- i5-ös Kezdő Gamer/Multimédiás PC! Core i5 4590 / 16GB / Nvidia GTX 750 Ti 2GB OC / SSD+HDD /Dell ház
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- PlayStation 4 Pro 1TB (CUH-7216B) 1db gyári kar + Ajándék Mortal Kombat X game, összes kábel/5 HÓGAR
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest