Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• qqzs
    őstag

Sziasztok!
    Már többször rendeltem az amazon.de oldalról, de ilyen szállítással még nem találkoztam. Három dolgot rendeltem egyszerre expressz szállítással. Ebből kettőt már megkaptam, egyet a DHL szállított le, a másikat a Magyar Posta Budapesten.

A harmadik terméknél az áll, hogy aszállító: ATPOST Carrier
    Trackingnummer 15800262500000299
    Samstag, 9. November8:59 AM Das Paket hat einen Amazon-Standort verlassen.Eggolsheim, Forchheim DE
    Freitag, 8. November10:55 AM Das Paket ist an einem Amazon-Standort eingetroffen.Eggolsheim, Forchheim DE
    Donnerstag, 7. November Lieferung hat das Versandzentrum verlassen und ist unterwegs.Leipzig, DE

Az utolsó bejegyzés Amazon-n a fentiek szerint (november 09.): elhagyta az Amazon egy központját (Eggolsheim, Forchheim DE)
    Ma írta az Amazon, hogy elnézést kérnek, a csomag késik és írjak, ha keddig sem kapom meg. A furcsa az, hogy egy nyomkövető sem ad találatot a követési számra, nem isemeri fel. Volt már valakinek ilyen kézbesítése?
    Előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni, kicsit aggódom.

Atpost Austria post parcel.com biztos megtalalja. Nekem magyar posta hozta ki de uj szamot kapott viszont atvetel megjelent az eredetin is

Új hozzászólás Aktív témák