Legfrissebb anyagok
- Konkrét irányba vinni a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Amazon Kindle
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fernet
senior tag
Sziasztok!
Most rendeltem először amazon.de-ről (egy xbox kontrollert). Hétfőn rendeltem meg, azt írták, hogy standard szállítással júli 24-27 között, expedited-el pedig már most csütörtökön, azaz 19-én megkapom a csomagot. Ez utóbbit választottam, mivel 20-án elutazunk egy hétre.
A pénzt ma vonták le, de a rendelés státusza még mindig Dispatching soon, van esély arra, hogy holnap megérkezik? Várható érkezésre azt írja holnap, de mivel még fel sem adták ennek egyre kisebb esélyét látom.
Illetve mi van, ha akkor hozza a futár/posta amikor nem vagyunk otthon és nem is leszünk egy hétig?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Nitro V17 AI ANV17-41 17.3" QHD IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B0) 33 hónap gyári GARANCIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest