Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fernet
senior tag
Sziasztok!
Most rendeltem először amazon.de-ről (egy xbox kontrollert). Hétfőn rendeltem meg, azt írták, hogy standard szállítással júli 24-27 között, expedited-el pedig már most csütörtökön, azaz 19-én megkapom a csomagot. Ez utóbbit választottam, mivel 20-án elutazunk egy hétre.
A pénzt ma vonták le, de a rendelés státusza még mindig Dispatching soon, van esély arra, hogy holnap megérkezik? Várható érkezésre azt írja holnap, de mivel még fel sem adták ennek egyre kisebb esélyét látom.
Illetve mi van, ha akkor hozza a futár/posta amikor nem vagyunk otthon és nem is leszünk egy hétig?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest