Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- VR topik
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Kezdem úgy érezni, hogy az expedited delivery egy ordas nagy kamu, ami kvázi csaliként működik.
Két terméket vettem egy héten belül és hiába a magasabb szállítási díj, egyik esetben sem tudják tartani az eredeti dátumot.
A gond az, hogy még csak azt sem tudom ki a felelős érte, az eladó vagy a szállítást végző cég, bár úgy gondolom előbbi az aki megtéveszti a vásárlókat.
A tegnap vásárolt terméknél az volt a kiindulási információ, hogy ha 35bpercen belül megvásárolom, akkor pénteken kézbesítik.
Én ezt készséggel el is hiszem, de azóta eltelt egy nap és még nincs feladva, nem hogy úton lenne a britektől.
Nagyjából helyre is raktam magamban az expedited deliveryt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest