Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Érdekes "problémával" fordulok hozzátok, nem tudom mennyire általános.
Nálam többször előfordult már, hogy megkaptam jóval előbb a rendelt terméket a kiírtakhoz képest, miközben a státusz nem változott.
Most vettem át egy terméket és a tracking alapján következő hét szerdáján fog érkezni.
Volt már ilyen beragadt dolog korábban is, kissé zavaró, miként tudnám ezt eltűntetni a rendelésekből? -
S e t h
nagyúr
Nem vagyok gyakorlott vásárló, sőt, mondhatni kezdő, ezért leírom hátha más is belefut hasonlóba és ezáltal elkerüli.
Egy ideje nézegettem egy terméket pro és kontra érvek, kissé ellentmondóak voltak a vásárlók tapasztalatai, ezért írtam a gyártónak, aki válaszolt is és elmondta, hogy az általam támasztott kritériumoknak melyik termékük felel meg a legjobban.
Az általuk bemásolt linkre lépve a terméknél találtam magam, meg is felelt, megvásároltam. Akkor tűnt fel, hogy milyen hosszú a szállítási idő, el is csodálkoztam, aztán rájöttem, hogy az amazon international oldaláról rendeltem.
Kíváncsiságból átléptem az angol felületre, ugyanaz a termék, ugyanaz a gyártó, és bamm, kedvezménnyel együtt 33%-kal olcsóbban vásárolhattam meg ezt a dolgot. Villámgyorsan töröltem a másik rendelést és megvettem az angol oldalról, nem csupán olcsóbban, de jóval gyorsabban is meg fog érkezni. -
S e t h
nagyúr
Kaptam ma egy csomagot.
Amazonos tracking szerint csütörtökön fogják kézbesíteni.
Szürreális. -
S e t h
nagyúr
Mostanában többször rendeltem az amazon.uk-ról, ott le is mondtam a prime előfizetést.
Ahogy olvasgattalak benneteket nem hagyott nyugodni a kisördög és kicsit meg is lepődtem, mert az amazon.de-n, és internationalon is ketyegett az óra a free prime lejáratáig, pedig itt nem vásároltam, csak termékeket néztem.
Nekem egy regisztrációm van, csak kereséskor váltok az másik amazonos felületre de ezek vonnák mindenhonnan a pénzt.
Most le van mondva mind a három helyen, kell még valamire figyelnem?
Vagy elkerülte vmi a figyelmem és/ vagy ez a lehúzás rafinált módja? -
S e t h
nagyúr
Helyi szállítás? Be van írva a magyarországi címem és ők meg lokális szállítással számolnak? Ez kb. semennyire sem lenne logikus részükről, de valószínű nincs is így különben nem kapnék ehhez hasonló üzeneteket.
Ja és külön örvendetes, hogy két rendelésből kétszer kell fél órát hallgatnom a UPS géphangját, mert minden kollégájuk elfoglalt, aztán elmagyarázni napszak szerinti bontásban, hogy hol leszek elérhető, hova hozzák a csomagot, mert az eredetileg megadott naphoz képest, amikor alkalmazkodtam a szállításhoz, nos ezt nem tudom minden egyes megrendelés esetén eljátszani, bármennyire is mókás.
Egy hete nagyjából ugyanez volt.

-
S e t h
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez rendben van, ezzel nincs is problémám, de ma megveszem a terméket, jön az email megrendelésről, benne a termék áráról, majd pár órával később terhelik meg a kártyát már alacsonyabb összeggel és egy újdonságnak ható névvel az amazon.co.uk helyett.
Ha pár óra alatt változott az árfolyam és ez már látható is, akkor oké, viszont a luxemburgos aláírással nem tudtam mit kezdeni azonos eladó esetében. -
S e t h
nagyúr
Szeretnék kérni egy kis segítséget!
Ugyanazon cégtől egy hét eltéréssel vásárolt ugyanazon termék esetében miképpen fordulhat ez elő?
Igazából azért figyeltem fel rá, mert utóbbi esetében nem stimmel az ár sem, az emailben is megküldött rendelési összegtől lefelé eltér kb 5-6%-ban az amit sms-ben kaptam.
A korábbi 2 megrendelés esetén( co-uk) teljesen megegyezett az emailban közölt összeg és az smsben látható terhelés nagysága, most viszont nem, sőt nem mutatja az egyenlegem nagyságát sem.
-
S e t h
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Köszi, akkor várok még!
-
S e t h
nagyúr
Kollégám megkért, hogy nem rendelném-e meg neki ugyanazt a terméket ami nekem jött, nincs regje, meg nagyjából fogalma sem az egészről.
Ami nekem fura, hogy ő standart szállítási opciót kért, ezt csak azért tartom fontosnak megjegyezni, mert nem jövök rá mi okozhatja azt, hogy
- leadtam a rendelést,
- de ennek ellenére nem terhelődött meg a számlám,
- sőt, még mindig módosíthatok, hogy melyik kártyámmal akarok fizetni, a szállítási címet is tudom módosítani, valamint még azt hogy standart legyen vagy gyors.Mitől függ az, hogy egy megrendelés esetén azonnal levonják a pénzt, vagy éppen nyitva marad ez az opció? Vagy itt el lett rontva vmi a rendelés során? A termék ordered státuszban van, dátuma is van kiszállításnak, ennek ellenére még nem fizettem érte, vagy legalább is ennek látható nyoma nincs a pénzintézetemnél.
-
S e t h
nagyúr
Kezdem úgy érezni, hogy az expedited delivery egy ordas nagy kamu, ami kvázi csaliként működik.
Két terméket vettem egy héten belül és hiába a magasabb szállítási díj, egyik esetben sem tudják tartani az eredeti dátumot.
A gond az, hogy még csak azt sem tudom ki a felelős érte, az eladó vagy a szállítást végző cég, bár úgy gondolom előbbi az aki megtéveszti a vásárlókat.
A tegnap vásárolt terméknél az volt a kiindulási információ, hogy ha 35bpercen belül megvásárolom, akkor pénteken kézbesítik.
Én ezt készséggel el is hiszem, de azóta eltelt egy nap és még nincs feladva, nem hogy úton lenne a britektől.
Nagyjából helyre is raktam magamban az expedited deliveryt. -
S e t h
nagyúr
válasz
S e t h
üzenetére
Most egy kicsit meg vagyok zavarodva. Többet fizettem az express szállításért, azért hogy holnapra ideérjen a cucc, aztán este jött egy tájékoztatás, hogy ma estére érkezik, most meg az fogad, hogy várhatóan jún21-júl3 között érkezik meg és elnézést kérnek, sajnálkoznak a késés miatt.
Könyörgöm, ha nem express szállítást kérek és ugye nem is fizetek érte, még a standard is hamarabb jött volna meg mint a most megadott határidő!
Lehet(érdemes?) ezért reklamálni? Így pont az express szállításnak nincs értelme, amit kifizet az ember. -
S e t h
nagyúr
Rendeltem egy dolgot, fizettem érte többet, hogy péntekre megjöjjön, érdekes módon a nyomkövetés szerint ma este nyolcra várhatom az ups-től.
Mindezt úgy hogy tegnap délben rendeltem, szóval ez a része lenyűgözött, de az már kevésbé, hogy sem a telefonos appban, sem telefonról böngészőben nem látom hogy rendeltem volna bármit, sőt, azt írja ki hogy semmi.
Ehhez képest számítógép böngészőben ez látható. Nem tudom mi okozza ezt, nincs letiltva semmi a telefonon, szinkron megy, szóval ez a része csalódást keltő.
Viszont az előtt emelni fogom a kalapom, ha tényleg 3 nap alatt megjön kettő, sőt másfél alatt, bár látom van aki szerint akadnak problémák a ups-sel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest