Hirdetés
- Plazma TV topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
notafa3
tag
Egy tanács mindenkinek:
Ha tehetitek és az adott termék elérhető amazon.co.uk-n, inkább onnan rendeljetek.
Előnyei:
- nagyobb a választék (warehouse deals-en is)
- sokszor olcsóbb (nagyon sokszor)
- gyakran kedvezőbb a postaköltség (általában ha amazon raktárról jön)
- ugyanúgy visszaküldhetsz bármit és
- FREE RETURNS jelzésű termékeknél ugyanúgy visszatérítik a te postaköltségedet is a futárszolgálat számlája alapján (egyéb esetben érdemes érdeklődni náluk rendelés előtt, eléggé rugalmasak)
- ugyanazzal a határidővel dolgoznak (standard 5-8 nap)+ nem tudom hogy minden esetben igaz-e, de nálam nem számoltak rá magyar áfát, illetve semmilyen plusz költséget a rendelések végére
Chaten tudtam meg azt is, hogy a warehouse deals-es elektronikai termékekre is vállal 1 év garanciát az amazon.co.uk függetlenül a gyári garanciától, ami ezekre általában nem vonatkozik (nem tudom a németen hogy van).
Ja és kézhezvételtől számolják a 30 nap elállási időt (ez lehet nem volt mindenkinek egyértelmű).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs