- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
radi8tor #3906 üzenetére
Éppen ez zavart össze (habár tény, hogy tűkön ülök). Hogy ma reggel adták oda a futárnak, de a futár csak másnap hozza ki, nekem ez nem volt logikus. Tisztázásképpen felhívtam őket és megerősítették, hogy holnap hozza ki a futár, de ... (és most megint össze vagyok zavarva) a futár elérhetőségét és a kiszállítás időpontját csak holnap reggel tudja megmondani, amikor a "futár felvette a csomagot". Most akkor a ma reggeli "Kiadva futárnak" státusz mi volt? Btw. befejezem, mert nem találok logikát ebben. Igazság szerint csak azt nem tudtom, hogy a telefonszámom megvan-e nekik, lévén az amazon.de-n nem emlékszem meg kellett-e adni valahol rendelésnél.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
l.skywalker #3905 üzenetére
Picit úgy érzem túlpörgöd a témát. A képed utolsó sorában is írják hogy holnap szállítják ki.
-
djnice
veterán
válasz
l.skywalker #3903 üzenetére
Nekem mindig másnap hozták ki, miután kiadták reggel a futárnak, furcsa de ez van
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #3902 üzenetére
-
djnice
veterán
válasz
l.skywalker #3900 üzenetére
A transoflex oldalán a belföldi nyomkövetés is hozza. A kiszállítás napján SMS-t is küldenek.
-
l.skywalker
titán
És az Amazonon meddig lehet nyomonkövetni? Mert azokat az állomásokat még írták, amíg az osztrák postánál volt a cucc, de tegnap délután 2 körül átadták a "kooperationspartnernek", ami a transoflex lehet. Most ha jól sejtem, akkor ahogy te írtad akkor a Transoflex-nél kell lennie. Tőlük kapok valami értesítést? Vagy az osztrák postás számsor jó az ő rendszerükbe is?Szerk:
Megtaláltam. Az eurodis.com-on lehet nyomonkövetni a 24 jegyű vonalkód szám alapján. -
Postas99
senior tag
Sziasztok!
Adódott egy problémám hogy április 2-án rendeltem az amazon-rol. Az összeget levonták. A termék meg is jött. De ma újra levonták az összeget a számláról.
Voltam bent a bankban zároltattam a kártyát. Az amazonnal is felvettem a kapcsolatot, de nem akarnak válaszolni. Nem akarom újra kifizetni az összeget a semmiért. Van még valami amit tudok tenni? -
binor91
csendes tag
válasz
l.skywalker #3889 üzenetére
Először én is ezt hittem, de pont ennyivel nőtt a számlámon az egyenleg és sem beérkezett összegként nincs olyan amivel magyarázható lehet, sem kimenőnél nem szerepel az amazonos vásárlás. (És ahogy írtam zárolásból is eltűnt.)
-
l.skywalker
titán
válasz
binor91 #3888 üzenetére
Tuti, hogy nem csak a zárolás tűnt el és a pénzt valójában levonták? A folyamat szerint zárolva van egy idegi (talán míg meg nem kapod) és utána vonják le. Én 4-én rendeltem, akkor zároltak. Most még mindig zárolás alatt van a számlámon és majd gondolom levonják ha megkapom vagy akörül.
-
binor91
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem Április 2-án Amazonról 84€ értékben egy terméket, rögtön zárolták is OTP-n az összeget és a héten tracking alapján elvileg meg is érkezik, azonban most hétvégén (április 8.) lekerült a zárolás a számlámról és mindenféle nyom nélkül visszakerült a számlámra az összeg.
Volt valakinek már hasonló eset? Most akkor ingyen megkapom vagy mi?
-
l.skywalker
titán
válasz
pisti124 #3886 üzenetére
Szerintem ki kéne deríteni miért vonnak le bármit is. Valamire előfizettél ergo. hiába törölted a bankkártyát, a szolgáltatásnál az adatai megmaradtak, azt kell lemondani.
Ezek lehetnek:
Amazon Prime
Amazon Video
Amazon Cloud... stb.Én anno igénybe vettem az Amazon Prime-t, mert az hittem, hogy azzal majd Magyarországra is lehet okosan szállíttatni, de kiderült, hogy csak DE-AT vonalon használható. Elfelejtettem lemondani, következő hónapban levonták az éves díját. Szóltam nekik, hogy hé, hahó! Lemondtam a szolgáltatást és visszautalták az egészet.
-
pisti124
csendes tag
Sziasztok fiókot hogy lehet törölni az amazonon?Mert nekem havi szinten 15000/--20000ftot levon a számlámról.A bankkártyámat töröltem az oldalról de még mindig vonják.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
l.skywalker #3883 üzenetére
Ja, ATPOST-nál ilyeneket ír. De ne foglalkozz vele.
-
l.skywalker
titán
Köszönöm. Érdekes ez a német amazonos kiküldés, nem sok ilyet láttam. 4 napig ültek a dobozon, majd írtak tegnap hajnalban, hogy elindult a csomag, osztrák posta honlapján tudom követni. Rámegyek osztrák postára, erre ott kiírja, hogy a feladó még csak elektronikusan értesítette őket a csomag kiszállításáról, de a csomag még hozzájuk nem érkezett be. Ma hajnalban változott az osztrák postánál a csomag helyzete: Kiküldés alatt. Rámegyek, erre apró kis információs buborékban az áll, hogy épp valamelyik elosztó központjukban van szortírozás alatt van és azután indul útnak. Ergó 31 órája azt kapom, hogy a csomag kézbesítés alatt van, de valójában az amazon és az osztrák posta logisztikázza még csak egymás között
Nem, nem panasz akart lenni, csak érdekes eljárásnak tartom ezt.
-
djnice
veterán
válasz
l.skywalker #3881 üzenetére
Akkor a transoflex fogja kihozni, ha beért az országba, akkor itt tudod követni: [link]
-
l.skywalker
titán
Jó kis konstrukció. Német Amazon-ról rendeltem, osztrák posta szállítja
-
l.skywalker
titán
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
l.skywalker #3877 üzenetére
A normál postához írt érkezési dátum nem szentírás. A gyorspostánál garantált. Utóbbinál ha késne, akkor visszafizetik a postaköltséget. Előbbinél nincs ilyen kötelezettségük.
Laox: azért ennyire nem vészes a helyzet. Pl csütörtökön rendeltem egy cipőt, pénteken feladták.
-
Laox
aktív tag
válasz
l.skywalker #3877 üzenetére
Nem tudok németül, nekem angolon van az oldal.
Miután megjelenik, hogy pakolják, akkor még 3-4 nap, mire feladják.
-
Laox
aktív tag
válasz
l.skywalker #3869 üzenetére
Az Amazon.de az egyik leglassabb, az angolok általában másnap feladják, a németek kb. 1 hétig pakolgatnak, én március 31-én rendeltem, azt április 5-én adták fel, viszont a futár gyors, nekem a hétvége miatt most hétfőre fog megérkezni, szóval a 3. nap kiszállítják.
-
Gabesz87
veterán
válasz
l.skywalker #3871 üzenetére
Chat-en? Hol van ilyen lehetőség? Mert még nem vettem észre. Angolul is tudnak vajon? Vagy inkább csak német?
-
Gabesz87
veterán
Egy kis segítséget kérnék. Amazon.de-n kinéztem egy projektort. Az eladó maga az amazon (amazon.de warehousedeals), viszont az állapotnál nem közlik, hogy hány óra van a lámpában, amire legfőképp kíváncsi volnék. Csak általános infók vannak róla, hogy a csomagolás szépséghibás ill. itt-ott kisebb, közepes karcok lehetnek a terméken. Valahol, valahogy meg lehet tudakolni az izzóban lévő óraszámot? Ha rámegyek a shop oldalára, ahol az értékelések vannak, van olyan, hogy Have a question for Warehouse Deals? és alatta Ask a question lehetőség, de nem sokra megyek vele, úgy látom, ott a függőben lévő megrendeléssel kapcsolatos problémákkal lehet elérni az Amazon Service-t.
-
l.skywalker
titán
Sziasztok. Rendeltem Amazon.de-ről 4-én egy csomagot amibe 2 tétel került. A rendelés végén 20-ára igérték a szállítást, amivel nincs is gondom, de még mindig nincs összeállítva a csomag ergo még úton sincs. Normális, hogy kb. 1 hétig pakolgatják utána adják fel? Ide fog ez érni 20-ára? Mik a tapasztalatok? Heti akciós xbox one konzol van benne + 1 játék
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Camembert #3866 üzenetére
Mármint úgy érted ki adja el a terméket. Mert egyiket sem Amazon szállítja hozzánk.
Nincs különbség. Annyi van csak, hogy ha nem Amazon az eladó, akkor először az eladóval kell egyezkedned. De ha nem segítenek megoldani a problémádat vagy nem vagy elégedett a döntésükkel, akkor mehetsz Amazonhoz is reklamálni. -
Camembert
csendes tag
válasz
pulutodurumo #3863 üzenetére
Köszönöm a választ.
Ha netán nem érkezik meg vagy sérülten érkezik, akkor van rá vásárlói védelem? -
Camembert
csendes tag
Sziasztok,
először rendelnék a német Amazonról, így ezzel kapcsolatosan szeretnék kérdezni.
Az világos számomra, hogy 39 euró feletti rendelésnél ingyenes a szállítás.A kérdéseim:
Kell-e fizetnem valami plusz költséget még rá (pl. Áfa)?
Honnan tudom, hogy az Amazon szállít-e?
Kapok a csomaghoz nyomkövetési számot? -
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Használ valaki internetes bankkártyát?
Nekem a CIB-nél van a normál kártyám mellett egy net kártyám, amihez saját számlaszám (a fő számlának egy alszámlája) is tartozik.
Eddig gond nélkül használtam is mindenhol...
Amazon.de-n nem tudtam vele fizetni, hibát dobott.
Megpróbáltam a rendes kártyámmal, azzal egyből ment.Van valakinek olyan infója, hogy efféle kártyával itt nem lehet fizetni?
Más:
Próbálom Verify-kálni a telefonszámom, de nem küld sms-t... resendre sem.
Erre 5let? -
XP NINJA
őstag
Ha valamit pre-orderelek, amég nem adják fel következmény nélkül visszamondhatom? Vagy az már nem lemondható?
-
Laox
aktív tag
válasz
Gombinyó #3823 üzenetére
Természetesen ad számlát, sőt EU adószámmal rendelkező cégeknek automatán levonja a német áfát, így még olcsóbban vásárolhatunk (én mindig így teszem), a rendelések listázásánál a rendelés fejlécénél van baloldalt ugye a rendelés dátuma, ára, a jobboldalán meg az "invoice" felirat (nekem angolon van a nyelv), arra rákattintva lejön egy menü, ott megint az invoice-t kiválasztva kidobja a számlát.
-
ldave
félisten
Egy kis update: ma reggel jött sms, hogy futár hozza az Amazon csomagom 8-17 óra között. Persze hogy az otthoni címemre rendeltem, nem a munkahelyemre. Azt hittem posta hozza majd, ami 5 perc séta a lakásomtól. Kár, hogy előre nem lehet tudni, hogy miként küldi el az Amazon a megrendelést, mert annak függvényében más címre kérhetném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Ford topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- További aktív témák...
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest