Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
És az Amazonon meddig lehet nyomonkövetni? Mert azokat az állomásokat még írták, amíg az osztrák postánál volt a cucc, de tegnap délután 2 körül átadták a "kooperationspartnernek", ami a transoflex lehet. Most ha jól sejtem, akkor ahogy te írtad akkor a Transoflex-nél kell lennie. Tőlük kapok valami értesítést? Vagy az osztrák postás számsor jó az ő rendszerükbe is?Szerk:
Megtaláltam. Az eurodis.com-on lehet nyomonkövetni a 24 jegyű vonalkód szám alapján. -
l.skywalker
titán
Köszönöm. Érdekes ez a német amazonos kiküldés, nem sok ilyet láttam. 4 napig ültek a dobozon, majd írtak tegnap hajnalban, hogy elindult a csomag, osztrák posta honlapján tudom követni. Rámegyek osztrák postára, erre ott kiírja, hogy a feladó még csak elektronikusan értesítette őket a csomag kiszállításáról, de a csomag még hozzájuk nem érkezett be. Ma hajnalban változott az osztrák postánál a csomag helyzete: Kiküldés alatt. Rámegyek, erre apró kis információs buborékban az áll, hogy épp valamelyik elosztó központjukban van szortírozás alatt van és azután indul útnak. Ergó 31 órája azt kapom, hogy a csomag kézbesítés alatt van, de valójában az amazon és az osztrák posta logisztikázza még csak egymás között
Nem, nem panasz akart lenni, csak érdekes eljárásnak tartom ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem, nem panasz akart lenni, csak érdekes eljárásnak tartom ezt.