Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
És az Amazonon meddig lehet nyomonkövetni? Mert azokat az állomásokat még írták, amíg az osztrák postánál volt a cucc, de tegnap délután 2 körül átadták a "kooperationspartnernek", ami a transoflex lehet. Most ha jól sejtem, akkor ahogy te írtad akkor a Transoflex-nél kell lennie. Tőlük kapok valami értesítést? Vagy az osztrák postás számsor jó az ő rendszerükbe is?Szerk:
Megtaláltam. Az eurodis.com-on lehet nyomonkövetni a 24 jegyű vonalkód szám alapján. -
l.skywalker
titán
Köszönöm. Érdekes ez a német amazonos kiküldés, nem sok ilyet láttam. 4 napig ültek a dobozon, majd írtak tegnap hajnalban, hogy elindult a csomag, osztrák posta honlapján tudom követni. Rámegyek osztrák postára, erre ott kiírja, hogy a feladó még csak elektronikusan értesítette őket a csomag kiszállításáról, de a csomag még hozzájuk nem érkezett be. Ma hajnalban változott az osztrák postánál a csomag helyzete: Kiküldés alatt. Rámegyek, erre apró kis információs buborékban az áll, hogy épp valamelyik elosztó központjukban van szortírozás alatt van és azután indul útnak. Ergó 31 órája azt kapom, hogy a csomag kézbesítés alatt van, de valójában az amazon és az osztrák posta logisztikázza még csak egymás között
Nem, nem panasz akart lenni, csak érdekes eljárásnak tartom ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem, nem panasz akart lenni, csak érdekes eljárásnak tartom ezt.