Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Raspberry Pi
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laox
aktív tag
Én is csak az Amazon korrektségét tudom alátámasztani, rendeltem egy fényképezőgépet, ami nem tetszett és GLS-sel visszaküldtem, ami 7000 forint volt, visszaadták a gép teljes árát, pluszban elküldtem a GLS-es számlát, azt is visszaadták átszámítva euróba. Szóval csak Amazon, vagy eBay+PayPal. Kínai cégek közül egyedül a Gearbest volt velem mindig korrekt, többször visszautaltak ők is már.
-
Laox
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ha kamu, az Amazon akkor is segít, mint az eBay. Ha nem az lenne, amit akarsz, nem adják oda a pénzt az eladónak, hanem visszaküldik neked.
-
Laox
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem tudok németül, nekem angolon van az oldal.
Miután megjelenik, hogy pakolják, akkor még 3-4 nap, mire feladják. -
Laox
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az Amazon.de az egyik leglassabb, az angolok általában másnap feladják, a németek kb. 1 hétig pakolgatnak, én március 31-én rendeltem, azt április 5-én adták fel, viszont a futár gyors, nekem a hétvége miatt most hétfőre fog megérkezni, szóval a 3. nap kiszállítják.
-
Laox
aktív tag
válasz
Gombinyó
üzenetére
Természetesen ad számlát, sőt EU adószámmal rendelkező cégeknek automatán levonja a német áfát, így még olcsóbban vásárolhatunk (én mindig így teszem), a rendelések listázásánál a rendelés fejlécénél van baloldalt ugye a rendelés dátuma, ára, a jobboldalán meg az "invoice" felirat (nekem angolon van a nyelv), arra rákattintva lejön egy menü, ott megint az invoice-t kiválasztva kidobja a számlát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- High-End Ryzen 9 7900 Workstation / Gamer Base 64GB DDR5, 2TB Gen4 SSD, 850W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Miután megjelenik, hogy pakolják, akkor még 3-4 nap, mire feladják.