Hirdetés
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
radi8tor
üzenetére
Éppen ez zavart össze (habár tény, hogy tűkön ülök). Hogy ma reggel adták oda a futárnak, de a futár csak másnap hozza ki, nekem ez nem volt logikus. Tisztázásképpen felhívtam őket és megerősítették, hogy holnap hozza ki a futár, de ... (és most megint össze vagyok zavarva) a futár elérhetőségét és a kiszállítás időpontját csak holnap reggel tudja megmondani, amikor a "futár felvette a csomagot". Most akkor a ma reggeli "Kiadva futárnak" státusz mi volt? Btw. befejezem, mert nem találok logikát ebben. Igazság szerint csak azt nem tudtom, hogy a telefonszámom megvan-e nekik, lévén az amazon.de-n nem emlékszem meg kellett-e adni valahol rendelésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- Milyen okostelefont vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BMW topik
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest