Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
goldister
üzenetére
A gariztatásnak amazonnál annyi a lényege, hogy legyen gyártótól egy válaszod, amivel visszaküldenek amazonhoz (nem tudunk segíteni, javítani stb), ha ez megvan utána elfogadják és adják a return labelt stb.
Én már eleve így megyek hozzájuk, ez kb az előírt script a supportosnak (beszéltél e már a gyártóval? nem: beszélj ; igen: return és refund/csere indítása)Amint elindítom a chatet és üdvözöl (herzlich willkommen...) én angol supportost szoktam kérni egyből, ez a német aloldalon nem volt még soha gond és utána ment minden egyszerűen
Arra kell még figyelni, hogy jelezd, ha eltérő lakcímen vagy a termékkel, mert alapesetben pl mailboxde cím esetén onnan vennék fel a csomagot, de szólsz, hogy máshol vagy, és ha ez a cím szerepel az amazon fiókodon, akkor a supportosnak egy kattintás csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest