Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsi67
csendes tag
Sziasztok,
Január 12-én rendeltem egy terméket szállítással együtt 363 Euróért. A csomagot rmásnap rendben útjára is indították, de sajnos hozzám már nem érkezett meg. Utólag kiderült, hogy a Magyarországi UPS elhagyta. Felvettem a kapcsolatot az Amazonnal. Elsőre azt a választ kaptam, hogy kivizsgálják mi történt, 15-30 napon belül visszautalják a pénzemet. Válaszoltam, hogy ez így számomra nem elfogatható. Nem az én hibám, azonnal kérem vissza a pénzt. Végül is a pénzt még aznap visszaadták, de ajándékkártyára. Ezt megreklamáltam, kértem, hogy a bankkártyámra utalják vissza az összeget. Itt kezdődött a bonyodalom. Az ajándékkártyámról levették az összeget, megnyugtattak, hogy ez az első lépés a bankkártyára történő utaláshoz. Majd másnap jött egy email, hogy nem tudják visszautalni a pénzem, mivel előtte már ajándékkártyára kiutalták. Természetesen ezt is megreklamáltam. Következő nap jött egy email, hogy rajta vannak a probléma megoldásán, a pénzügyi osztály vizsgálja a lehetőségeket. Itt pár napig ment az oda-vissza levelezgetés, majd vasárnap este jött a hideg zuhany. A pénzügyi osztály sajnos nem tudja az utalást technikailag megoldani, mert ajándékkártyára már egyszer kiutalták a pénzem. Azt írták, menjek be az Amazon fiókomba és az ajándékkártya zsebben látom a visszautalt pénzt. Csakhogy pár nappal ezelőtt az ajándékkártyámról visszavették a pénzemet, mondván ez az első lépés a számlámra történő utaláshoz. Most ott tartok, se áru, se pénzem nincs. Az Amazon meg széttárja a karját.Dühítő. Tehetetlen vagyok.Szerintetek mit kellene tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest