- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kisérlet tápokkal és egy nagy kérdőjel!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PixelPaja
lelkes újonc
válasz aldebaran #65524 üzenetére
Ó... Bocsánat, tényleg nem olvastam, csak a topik címéből indultam ki, hogy "Kezdő fotósok digitális fényképei" ...
Nos akkor elnézést, hogy megzavartam köreiteket. Már itt sem vagyok. Igen, még valami, lehet hogy 15 éves a masinám, lehet hogy a szemetekben sz@r gép, de nekem ez az első amit anyagilag megengedhettem magamnak nyugdíjasként. Nem vagyok profi fotós és nem is akarok az lenni, csak szerettem volna tanulni tőletek, hogy valamire való képeket tudjak csinálni, szerkeszteni. Ha véletlenül bele sodródnátok az én szakterületembe, valószínűleg nem ilyen fogadtatásba részesülnétek. Szerencsére volt köztetek egy személy aki tényleg segítő szándékkal állt hozzá a kérdéseimhez és önzetlen volt. Igaz privátba tette, de lehet hogy pont miattatok nem vállalta nyilvános felkarolást. Kívánom hogy segíthessek majd alkalomadtán nektek, ha ti lesztek bajban olyan területen ahol én mozgok otthonosan, még akkor is ha ilyen elutasítóak voltatok velem. További szép napot nektek, és még egyszer bocsánat, hogy meg mertem zavarni köreiteket.Amikor kijössz a moziból csak annyit mondasz, könyvben ez sokkal jobb volt. Törekedj arra, hogy amikor megnézel egy képet ne azt mond, hogy élőben sokkal szebb volt. - (saját mottó)