-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PixelPaja
junior tag
válasz
aldebaran #65524 üzenetére
Ó... Bocsánat, tényleg nem olvastam, csak a topik címéből indultam ki, hogy "Kezdő fotósok digitális fényképei" ...
Nos akkor elnézést, hogy megzavartam köreiteket. Már itt sem vagyok. Igen, még valami, lehet hogy 15 éves a masinám, lehet hogy a szemetekben sz@r gép, de nekem ez az első amit anyagilag megengedhettem magamnak nyugdíjasként. Nem vagyok profi fotós és nem is akarok az lenni, csak szerettem volna tanulni tőletek, hogy valamire való képeket tudjak csinálni, szerkeszteni. Ha véletlenül bele sodródnátok az én szakterületembe, valószínűleg nem ilyen fogadtatásba részesülnétek. Szerencsére volt köztetek egy személy aki tényleg segítő szándékkal állt hozzá a kérdéseimhez és önzetlen volt. Igaz privátba tette, de lehet hogy pont miattatok nem vállalta nyilvános felkarolást. Kívánom hogy segíthessek majd alkalomadtán nektek, ha ti lesztek bajban olyan területen ahol én mozgok otthonosan, még akkor is ha ilyen elutasítóak voltatok velem. További szép napot nektek, és még egyszer bocsánat, hogy meg mertem zavarni köreiteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest