- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Házi hangfal építés
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
khirill
aktív tag
-
Csupati
őstag
-
citkar
addikt
Leszedtem a hátlapot, de ott nem láttam durva eltérést, bár az akkut közvetlen még nem láttam.
Viszont most bekapcsolva, nem azt írja, hogy pl 67% van hátra, hanem, hogy 45 perc múlva lesz feltöltve (eddig nem írta, hogy mikor lesz feltöltve).
Figyelem majd, változik-e valami, kiderítek-e valamit. -
maximilian4
addikt
Én microsoft-os drivereket nem is látok a listában. Lehet az lesz a vége, hogy ezt a killer gecit kibaszom a kukába. Veszek bele egy normális modult, vagy egy 10-est engedek az árból. Bár valószínűleg tényleg csak szoftveres, de kezd magyon felbaszni. Amúgy érdekes módon tegnap kutakodva olvastam sok helyen, hogy sok dell-es, aw-es szív ezzel a kártyával. Tegnap 3-ig próbáltam megcsinálni.
-
Balázzs
senior tag
Fújd ki sűrített levegővel, ha poros koszos az segíthet átmenetileg.
Hogy lásd, ténylegesen mivel is van gond, érdemes a gép hőmérsékletét monitorozó progit feltenni (aida, hwinfo stb.) és látni fogod, hogy tényleg magasak-e a hőfokok. Ha rég volt takarítva és pasztázva akkor tuti ráfér, évente ajánlott is megcsinálni egyszer. -
Nem rajtuk múlik, hanem hogy az ami neked kell van-e raktáron.
Ha nincsen, akkor nagyon akadozik a kinti beszállítás.
Nekem lett volna
-VGA kártya csere
-topcase csere
-bezel csere
-audio board csereElső héten nem volt VGA board és arra vártunk.
A harmadik hétre már minden elfogyott, az összes alkatrész backlock-os lett -
alces
tag
Ugye ezen a típuson le van tiltva az Intel vga, csak a dedikált ad képet. Azt viszont nem tudom mi lesz ha a biosban letiltom az nvidiát.
Téglát nem szeretnék belőle csinálni, mivel itten azt sem tudom hova menjek, erre csak traktort szerelnek, max az emelő alá rakná a derék szervizes.... -
madstunt
addikt
nekem eddig szintén csinált, AW15 R2 2x8GB rammal, de ugye nálam mint nemrég kiderült sérült volt a proci, laza az egyik ram slot, szóval ezek közrejátsszhattak. Mondjuk nekem rendszeresen megelőzte ezt a fajta kékhalált egy power state failure-ös kékhalál is, ami az nv, intel és killer driverek újratelepítése után se javult meg
-
bandras54
aktív tag
-
törölt tag
Ilyet most latok eloszor.
Nemreg rendeltem 500-as mSata ssd-et, magam is elgondolkoztam volna arrol, hogy belefer-e.https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.TRS0&_nkw=mSATA+Mini+PCI-E+SATA+3.0+SSD+to+NGFF+M.2+B+%2B+M+Key+Male+Adapter+Converter+Card&_sacat=0
-
bandras54
aktív tag
Szerintem bármelyik nagyobb műszakis áruházban tudsz venni, vagy laptoppal, pc-vel foglalkozó üzletben, szervízben. Esetleg E-bay, bár ez nem mostanában jutna el hozzád, eléggé le van terhelve a csomagküldő rendszer.
Az a lényeg, hogy figyelj a csatlakozóra. Eltérő a 180 és 230-as táp csatlakozója. -
Sima USB-C-s dokkolót nem érdemes venni mert az annyit tud, mint a sima USB 3.0
Thundebolt-os USBC-s dokkolót jobban megéri beszerezni, mert az tud egy csomó extra fícsört; FireWire, Thundebolt, több monitor kezelése egyszerre.
Én AGA-t használok, nagyon kellenesen csalódtam benne! -
Muerte
addikt
Nekem a magyar zöld számon hívott supportos (ami egyébként Athénban van) mondta akkor hogy refurb gépekre csak az az 1 év van amit a gyártó ad a felújított/ újracsomagolt állapot miatt.Aztán én nem is firtattam tovább a kérdést,nem az én gépem volt csak a tulaj megkért rá hogy intézzem ha tudom.Lehetséges hogy meg lehetett volna kerülni itthoni disztribútorral a dolgot,nem próbálkoztam.
-
Gyanítom, hogy a Win7 support-ot megszüntette erre a modellre a Dell.
Majd a Driver Genius próbaverziójával ki tudod gyomláltatni a drivereket egy mappába és utána az MSDN-ről tölts le egy ugyanolyan verziójú Windows7-et, amit fel tudsz telepíteni és azt feldriverezni. De gondolom az ilyesmi nem okoz gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest