- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
stnorcy
aktív tag
válasz
Pocok256 #713 üzenetére
Szia.
A probléma az hogy van Win 10 em jogtiszta, de frissült 1803 - ra és az AlienFx program nem müködik, nem lehet állítani a világítás. A win 10 ben meg nem lehet kikapcsolni a frissítést.
Rendben hogy jobb meg frissebb mint a win 7, de amire használom meg játékra a win 7 tökéletes.
Ezért kértem itt segítséget. Meg szerettem volna erre a gépre (Alienware 17 R3) optimalizált win7 rendszert.
De úgy látom itt mindenki nagyon okos, csak nem segítőkész mint más típusú csoportokban.
Tisztelt a kivételnek. Kinek nem inge nem veszi fel. -
Zolix64
tag
válasz
Pocok256 #332 üzenetére
Szia, én ugye egy ultrabookról váltottam (XPS 13), amin a hűtés már attól meg akart őrülni, ha meló mellett elindítottam egy twitch streamet. Ilyen terhelés alatt hangtalan az AW, max buildeléskor kicsit felpörög, de mivel bika a proci, az előtt végez mielőtt komolyabban melegedni kezdene. (kb 3x gyorsabban buildelek alapjáraton + terheléstől függően akár 10x gyorsabban is
)
Ha a teszteket nézzük, akkor FurMark alatt szépen megjött a hangja, de számomra még akkor sem volt zavaró. (Annyit hozzá kell tennem, hogy fejhallgatót használok, szinte egész nap.) -
Pocok256
veterán
válasz
Pocok256 #325 üzenetére
Na elhoztam a gépet a humansofttol és mi lett
Bekapcsoltam ott persze megnéztem minden jó. Majd most használnám és azt veszem észre, hogy nem tölt
Az alaplapi kábelt nem dugták rá Xd így hiába dugom rá a töltőt nem vesz fel áramot
Jaj csak én lehetek ilyen szerencsétlen
(nagyon röhögök ezen már
)
Ettől független humansoft jól dolgozott mert konkrétan 2 nap alatt elhárították a hibát és teljesen korrektek voltak
-
-
válasz
Pocok256 #284 üzenetére
Csak a böngészőben láttad, hogy továbbították. Az email címedre nem jött még semmi igaz?
Mert ha így van akkor még próbálkozhatsz nyugodtan, mert erre mondják az ügyfélszolgálatos kollégák, hogy elveszett az éterben, és addig kell próbálkozni, míg email-ben meg nem erősítik, hogy megérkezett a kérelmed. -
-
Madwe
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
válasz
Pocok256 #187 üzenetére
Ezesetben végképp nem szóltam
Várjuk a véleményt majd!
(#188) Muerte75 Azaz itthon is él onsite garancia, amikor bejelnted a hibát s másnap kijön otthonodba a szerelő a cserealkatrészekkel s rendbe teszi a géped? kétlem, szeritnem itthon postát küldenek érte...
A gari 5 évre meg akkor hirtelen nem 20k lenne, hanem 4-800 euro
De 13as esetében lényegtelen ez sajnos, mint kiderült -
Madwe
nagyúr
válasz
Pocok256 #182 üzenetére
Írtam anno hogy a laptopszalon astoria tud pl így gépet
(sima laptopszalonnak írsz ők nem, de ha az astoriának akkor igen. Ezt egyébként a hivatalos alienware hungary mondta anno facebookon, mikor érdeklődtem náluk, s valóban tudnak beszerezni!
(#183) Muerte75 Igen, itthon is él a garija, de nem fognak kijönni hozzá szerelők mint kint, ami ott nagy plusz. Cserébe kint 1 év jár amit pénzért hosszabbíttathat, itthon meg alapból 3, ami 5 évig kiterjeszthető, ha évente 1x 5kért kb elviszi karbantartásra. Azért a +4 év gari gondolom nem olcsó pénz garikiterjesztésben...
A horror pénz meg áfa nélkül dekára ugyanannyi ha nem olcsóbb mintha kint vette volna... -
Madwe
nagyúr
válasz
Pocok256 #180 üzenetére
Mondjuk én inkább venném hazai boltban, ahol 3 év a gari rá (+2 ha évente elviszed hozzájuk karbantartásra), míg kint csak 1 (onsite opcióval, azaz házhoz jön a szerelő, de azt nem hiszem h magyarországra kiküldenének egyet londonból
)
Ha van egy ismerősödnek cége, vagy bárki aki áfaképes, s azt visszaigényled, gyk. olcsóbban megkapod itthon mint a kinti. Persze ha ez nem járható út, akkor az a 200k vagy mennyi difi valóban megérheti a 4 évvel kevesebb garit...
Egyébként grat a géphez!
-
Madwe
nagyúr
válasz
Pocok256 #153 üzenetére
14es méretben már ott vannak a razer blade-ek (persze nemhogy itthon de usaban se könnyű beszerezni) nomeg a gigabyte aero 14, bár a pascal széria még csak most jelenik meg, itthon annyira azt se forgalmazzák, meg anyagminőségben nem tetszik nekem. Mondjuk a blade se, mert az meg túl vékony, s alulmérik a hwket benne h ne legyen thermal throttle...
Egyébként a paszta minősége mindenhol szar, még gamer notebookoknál is, a különbség az, h az alienware-eknél ha csak nincs szerencséd az AW lottón kötelező egy 100-150mv-os alulfeszelés meg újrapasztázás... De olyankor a 6820-ast akár 4ghzen is röhögve 70 fok közelében tudja tartani - ahogy illenék is neki
-
Muerte
addikt
-
Madwe
nagyúr
válasz
Pocok256 #129 üzenetére
Gsyncel játszanak gondolom, az kb 10%ot lenyel a teljesítményből sajnos (+ akkuidőt is megfelezi) személy szerint notebookot nem választanék gsync panellel, hiszen amugy se 13/5 colon fogok játszani hanem a külső monitoron ami már legyen is gsynces...
Nomeg kérdés milyen cpuval nézték, i5ös azért gyenge, lehet nem a 6700hq volt benne? az is sokat számít, főleg blizz játékainál amik ált. cpu igényesebbek.
A 60fpsnél meg lehet vsync-el futtatta?
A cpu 100 fokig nem throttlingol, a gpu sem, elvileg...
Mondjuk én 980m után 1070re váltanék, ott kb tényleg az asztali 1070 szintjén van (10%) míg a 1060 az olyan 30% lassabb az asztalihoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged