- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
-
NTonee
veterán
válasz
vkrisz92 #635 üzenetére
Ugyanaz a paszta van abban is, amit inkább nem is neveznék pasztának. Azonnal újra kell kenni minimum thermal grizzly cryonaut-al. A hűtés nagyon hasonló, első ránézésre tök ugyanaz, de jobban megnézve van egy kis különbség és állítólag kicsit jobban is működik. Viszont nem tudom mennyivel jobb. Nekem 15R3 van 6700hq-1070 párossal, cryonaut paszta óta használható.
-
citkar
addikt
válasz
vkrisz92 #626 üzenetére
Ebay-en, illetve a Delltől nyugodtan vásárolhatsz, ha nem érkezik meg, vagy más állapotú, vissza is küldheted tudomásom szerint.
A csomagszállító csak annyit tud, hogy laptop, árát nem. Irányukba kell némi bizalom, mert nyilván nehezebben tudnád rajtuk behajtani, ha ők átveszik, majd eltűnik a scomag, de eddig ilyen tapasztalatot nem hallottam. -
citkar
addikt
válasz
vkrisz92 #616 üzenetére
Az előző refurbished Alienware gépem 4 éves kb, ugyan kellett gariztatni billentyűzet, meg még vmi miatt ez idő alatt korábban, de a mai napig jól működik.
A jelenlegi refurbished gépem viszonylag friss, ezzel sincs semmi bajom.
Refurbished gépekre is hosszabbíthatsz vagy vehetsz (a Dellnél) alapból hosszabb garit.(#618) vkrisz92 :
Igen, több helyen érdemes megérdeklődni, amikor két évre hosszabbítottam Magyarországon szűk 100 ezer volt a legolcsóbb, de valahol 120 körül adták volna ugyanazt.
-
citkar
addikt
válasz
vkrisz92 #611 üzenetére
Nem tudom hol nézelődtél, illetve refurbished gépek szóba jönnek-e, ha igen akkor nézelődj Ebay-en, UK Dell oldalán outletes (refurbished) gépeket (UK Dell nem szállít közvetlen ide, de létezek cégek, melyek megfizethető áron elhozzák Magyarországra), vagy legolcsóbb az USA-ban (Ebay-en, vagy US Dell oldalán), ha van aki elhozná neked.
Ha nem sürgős, az angol Dell oldalán és Ebay-n is szoktak lenni akciók, talán húsvétkor is lesz, karácsony előtt, black friday és cyber monday komoly akciókkal járnak (pl 15% a gépekre, több garit kapsz ugyanannyiért).Lehet a kisebb proci korlátozni fog, érdemes teszteket nézni külföldi oldalakon, különösen, ha van konkrét játék, program, amit használnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Reklámblokkolók topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest