- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
válasz
StevieW #1205 üzenetére
Nézegettem már én is az új, 2025-ös, 5070ti/5080/5090-es AW laptopokat. Minőségre kb az amit keresek (sajnos a közel 9 éves, 4,5 kg-os Acer Predatoromban eléggé elöregedett a hardver, de a készülékház még mindig úgy nyílik, mint egy trezorajtó, nem nyekeg, nem laza, stb). Valami ilyesmit keresek a következő 6-8 évre. (Egy Asus Strix 2,5 kg, hagyjanak már, tejfölös dobozból készült?
)
Nálunk Magyarba mely kis vagy nagyboltok forgalmaznak Dell Aw-ket?
-
citkar
addikt
válasz
StevieW #1187 üzenetére
USA-ban nem olyan nagy név. Én két alkalommal vettem onnan (a Dell oldalárol refurbished gépet), illetve másfél éve már nem tudtam, problémáztak a magyar bankkártyámmal, majd egy ismerős vette meg nekem, de még ő is szenvedett a Dell ügyfélszolgálatával, ami elkeserítő volt, nem biztos, hogy még egyszer bevállalom ezt.
-
citkar
addikt
válasz
StevieW #1185 üzenetére
Én kíváncsi vagyok, hogy honnan, mennyiért vetted. Mondjuk Magyarországon biztos drágán mérik, én külföldről, refurbished példányokat vettem, ráadásul valamilyen egyéb akció keretén belül, így közel fele annyi szokott lenni, mint egy új nálunk.
Ahogy nézem teljesítményben komoly előrelépés, szerintem elégedett leszel vele.
-
peet05
aktív tag
válasz
StevieW #1183 üzenetére
Szia!
Ez a 155H/185H, RTX 4060/4070 verzió?
Igazából mindegy, itt az a kérdés, hogy mennyi volt az annyi?
Nem fogok egy Alienware gépet egy LOQ-hoz hasonlítani, ezért választottam ezt (perpill. árak) példának: Legion Slim 5 - 8845HS, RTX 4060 - 520k-tól kapható, ue. RTX 4070-nel 670k.
Ha gari van még rá, és "értelmes" áron vetted, Neked tetszik, elég a teljesítménye, elégedett vagy vele, akkor használd, ne azon agyalj, hogy jó deal volt-e (de legközelebb azért tényleg kérdezz rá vásárlás előtt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Left 4 Dead 2
- Óra topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS routerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest