Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Geller72 #1189 üzenetére
Szerintem általánosságban jobban járhat azzal is, de azzal már nyilván kevésbé (én mindig cyber monday, vagy black friday alkalmával vásárotlam), viszont úgy rémlik a Dell onnan nem postáz Magyarországra (mérget azért nem vennék rá). Jóval régebben Ebay-n vásároltam hivatalos refurbished gépet, úgy rémlik Angliából, de hogy kiléptek az Eu-ból már az sem olyan kedvezményes, mint az USA-ból. De az angol Dell oldalán szoktak lenni refurbished gépek, csak emlékeim szerint kisebb a kínálat és drágább is, mint az USA-ban.
Érdeklődni kell ismerősök között, jár-e valaki az USA-ba (vagy Angliába) és elhozza neked, asszem személyenként néhány laptoppal jöhet nyugodtan. A gyári dobozt nyilván nem hozza, de nem is hiányzik az embernek.
Még megjegyzem, hogy a Dell által javasolt táskába (amit felajánlott, hogy csomagban olcsóbb és ehhez való) nem fért bele a laptop.
.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Lifebook U939X Black /magyar bill/ - garanciális, használt
- Új! - Lenovo IdeaPad Slim 3 Arctic Grey i3/8gb/512ssd - billentyűzet világítás
- MacBookPro 15" 2018 - A1990
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9, 32GB, 1 TERA, 4GB Radeon, touchbar, garancia (100)
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest