Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Madwe
nagyúr
Anyaghasználat leginkább, de az nagyon - AW csúcs, Asus meg közepes...
De cserébe olcsóbb volt sokkal, kb féláron AWhez képest (ez 1070es asus) s a hűtése nagyon rendben van, s az új AW megjelenése idején tele volt a net hűtésproblémákkal...
Viszont a gsyncet nem szeretem benne, mert nincs rá szükségem, s a másfél-két órás akkuidő azért elég vacak, dehát no, nem nagy érvágás nekem, esetek 99% töltő mellett vagyok, csak macera kanapéról ágyba vinni pl
-
steelsec
aktív tag
Nekem az Asus g751 aksija meg mindig 1.5-2 orat bir 3 eves asszem (Pocok kollegatol vettem), folyamatosan tolton van kb csak mikor kiviszem a nappaliba akkor nem. Ezen ne aggodj, en csak egy dolog miatt tartanam erdemesebbnek az AW-t ami az AGA. A heten van 15% os kedvezmeny UK dell shopban
-
citkar
addikt
Régebben én is néztem több gyártót, Asust is. Viszont nálam előny a 13-14 colos képernyő, ami eléggé beszűkíti a kínálatot, sőt ha helyi garanciát akarok talán az Alienware-n kívül nincs is más. Legalábbis úgy emlékszem az MSI-nek nincs helyi szervize, a Razert meg meg sem említem (de ha változott valami, javítsatok ki).
-
Madwe
nagyúr
Ez vicces, mert anno nekem meg pont az volt az egyik vásárlási szempont, h lehetőleg ne legyen gsynces, mivel gsyccel nem megy az optimus, így az akku üzemideje a béka segge alatt van
Ha meg komoly gaming van, úgyis monitoron játszik az ember, az meg lehet gsynces. (végül nem AW lett nekem mert túl sok melegedési problémája volt még akkor, ráadásul sajnos gsynces asus lett így...)
-
bandras54
aktív tag
Gyors keresésben ennyit találtam:
The Alienware is available with a variety of matte, non-touch displays: our full HD IPS 300 nit 60Hz display (overclockable), a full HD 120Hz G-Sync TN panel with 400 nits brightness and TN's faster refresh rates (at the expense of weaker viewing angles and contrast) and a 4K Sharp IGZO display with 300 nit brightness. Gamers will likely go for the full HD option (either IPS or TN depending on how hardcore you are about refresh rates and G-Sync) and photo and video editors will gravitate to the 4K display
Ha ips akkor ezek szerint 60 ( gondolom 70-75-ig húzható, vagy kicsit tovább. Ha lehet hinni pár másik topiklakónak akkor volt akinek 100-ig is sikerült). Ha TN akkor 120.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest