Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• StevieW

lelkes újonc

válasz khirill #1203 üzenetére

Az Area-51 gépek a legerősebbek most, 5070-től indulnak talán. ( bár az árak, hát…) Nekem m16 van és teljesen elégedett vagyok vele. Az m18-ba 4090-et is lehet pakolni, m16-ban 4080 volt a max asszem. Nálam a zajszint fontos volt és a 4070-tel teljesen rendben van a teljesítmény quite módban.

• citkar

addikt

válasz khirill #1203 üzenetére

Az utóbbi években én csak a Dell amerikai oldalát néztem, ezt.
    5-6 éve még tudtam az oldalukon magyar (OTP) bankkártyával fizetni, de másfél éve már problémáztak rajta, egy ismerős vette meg végül, aki kint él. Ha most vennék Revolut, vagy Wise kártyával próbálkoznék. Cyber monday és black friday időszakon kívül is szoktak akciózni, érdemes néha felnézni, most mondjuk nem láttam semmi különöset. Náluk alapból 1 év garanciát adnak a laptopokra, de akciós időszaknál a kiterjesztésre is szoktak adni kedvezményt.
    A táskával a múltkor pórul jártam, a laptophoz általuk javasolt nem volt jó, nem fért bele a gép, ha rendelnél, nézd meg jól a méreteket, biztos megfelelő-e.

Nem néztem melyek a legerősebbek, de emlékeim szerint a nagyobbak közt voltak elég durvák, feltehetően azok közt lesz a legerősebb. Most elég silány a refurbished kínálat, nem tudom ez átmeneti-e, vagy most a náluk is romló helyzet miatt ez várható.
    Mondjuk egy Dell G sorozatban is vannak egész jók, i9-13900HX, RTX 4070 8GB GDDR6, igaz csak 16 GB RAM, de asszem ennél bővíthető (azért érdemes utána nézni), 16 inch QHD+ (2560 x 1600) bő 1400 USD, nálunk majd 1 milla.

Új hozzászólás Aktív témák