Hirdetés
- Gaming notebook topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- iPad topik
- Az első hardvertalálka az idei évben
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Nightmare-n ne is várj aranybányát, de hardon szarrá pakoltam magamat a begubózott emberekből. A bejutás nekem is hasonlóan lestrapáló volt azzal a különbséggel, hogy félórányi elemzés után végül legyorsultam az összes droidot, vagy egyet ami útban volt lelőttem. Visszafele az összeset: tűz bejelölés aztán pörgetővel fejre, de a második osztagra vagy sotyát nyomtam már, vagy hagytam hogy üldözőbe vegyenek libasorban és akkor semmit nem kell lőni.
Legközelebbi tolásnál megleshetném de annyira nincs értelme vele foglalkozni, mert elméletileg lehetséges hogy ha hagynám üldözőbe magamat és mindent felhekkelni átkapcsolni lassan körmenetben csinálni végig és a végén vagy 10 droid követne libasorban mert szerencsére lassúak nagyon. De mivel hardon kb. 2perc volt oda és vissza az út és cucc is maradt gazdagon így ezért nem látni értelmét, max majd rémálomban valamikor...

Új hozzászólás Aktív témák

- Xbox Series X|S
- OnePlus 15 - van plusz energia
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Sorozatok
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest