Hirdetés
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Nightmare-n ne is várj aranybányát, de hardon szarrá pakoltam magamat a begubózott emberekből. A bejutás nekem is hasonlóan lestrapáló volt azzal a különbséggel, hogy félórányi elemzés után végül legyorsultam az összes droidot, vagy egyet ami útban volt lelőttem. Visszafele az összeset: tűz bejelölés aztán pörgetővel fejre, de a második osztagra vagy sotyát nyomtam már, vagy hagytam hogy üldözőbe vegyenek libasorban és akkor semmit nem kell lőni.
Legközelebbi tolásnál megleshetném de annyira nincs értelme vele foglalkozni, mert elméletileg lehetséges hogy ha hagynám üldözőbe magamat és mindent felhekkelni átkapcsolni lassan körmenetben csinálni végig és a végén vagy 10 droid követne libasorban mert szerencsére lassúak nagyon. De mivel hardon kb. 2perc volt oda és vissza az út és cucc is maradt gazdagon így ezért nem látni értelmét, max majd rémálomban valamikor...

Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest