- DUNE médialejátszók topicja
- OLED monitor topic
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen házat vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Nah...reaktor pipa nightmare-n. Azok a kurva droidok. Ezek a csuklyás fajtákkal már nem lehet eljátszani azt, hogy belelősz egyet és elfutsz mellettük. Odafelé mondjuk elfutottam mellettük. Igaz, hogy ~15. próbálkozásra, de nem akartam semmit sem felhasználni.
Egyébként eddig egyetlen egy priccentésnyi naftát toltam el. Muszáj volt a pókocskára aki az szellőzőbe jön. Illetve a fészek kellős közepén nyomtam el a legelső medkit-et. Muszáj volt mert az pókokat nem tudtam szétcsapni a kulccsal mert a sav vesz le egy picit mindig. Egyébként én alig találtam cuccot a fészekben.
Semmit szinte. Pedig amennyire tudtam benéztem mindenhova. Illetve néztem a speedrun videót...ott is sokkal több mindent talál a srác. Azok is random vannak elszórva.
Egyelőre minden helyzetet próbálok úgy megoldani, hogy semmit se kelljen elhasználom. 15 shotiból maradt 3 a reaktoros droidokra a végén. Muszáj volt őket megölni. 3 fejlövés kell azokba.
Most úgy állok, hogy 3 shoti, 22 revolver, 675 nafta és 2 boltgun lövedék. Illetve nagyjából minden cuccból van 1-1. Annyira spórolok velük, hogy a végén megmarad minden.
Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- GTA V
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Semmit szinte. Pedig amennyire tudtam benéztem mindenhova. Illetve néztem a speedrun videót...ott is sokkal több mindent talál a srác. Azok is random vannak elszórva.