Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• marilllyo

veterán

Nah...reaktor pipa nightmare-n. Azok a kurva droidok. Ezek a csuklyás fajtákkal már nem lehet eljátszani azt, hogy belelősz egyet és elfutsz mellettük. Odafelé mondjuk elfutottam mellettük. Igaz, hogy ~15. próbálkozásra, de nem akartam semmit sem felhasználni.

Egyébként eddig egyetlen egy priccentésnyi naftát toltam el. Muszáj volt a pókocskára aki az szellőzőbe jön. Illetve a fészek kellős közepén nyomtam el a legelső medkit-et. Muszáj volt mert az pókokat nem tudtam szétcsapni a kulccsal mert a sav vesz le egy picit mindig. Egyébként én alig találtam cuccot a fészekben. :( Semmit szinte. Pedig amennyire tudtam benéztem mindenhova. Illetve néztem a speedrun videót...ott is sokkal több mindent talál a srác. Azok is random vannak elszórva.
    Egyelőre minden helyzetet próbálok úgy megoldani, hogy semmit se kelljen elhasználom. 15 shotiból maradt 3 a reaktoros droidokra a végén. Muszáj volt őket megölni. 3 fejlövés kell azokba. :(
    Most úgy állok, hogy 3 shoti, 22 revolver, 675 nafta és 2 boltgun lövedék. Illetve nagyjából minden cuccból van 1-1. Annyira spórolok velük, hogy a végén megmarad minden. :D

Új hozzászólás Aktív témák