Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Nah...reaktor pipa nightmare-n. Azok a kurva droidok. Ezek a csuklyás fajtákkal már nem lehet eljátszani azt, hogy belelősz egyet és elfutsz mellettük. Odafelé mondjuk elfutottam mellettük. Igaz, hogy ~15. próbálkozásra, de nem akartam semmit sem felhasználni.
Egyébként eddig egyetlen egy priccentésnyi naftát toltam el. Muszáj volt a pókocskára aki az szellőzőbe jön. Illetve a fészek kellős közepén nyomtam el a legelső medkit-et. Muszáj volt mert az pókokat nem tudtam szétcsapni a kulccsal mert a sav vesz le egy picit mindig. Egyébként én alig találtam cuccot a fészekben.
Semmit szinte. Pedig amennyire tudtam benéztem mindenhova. Illetve néztem a speedrun videót...ott is sokkal több mindent talál a srác. Azok is random vannak elszórva.
Egyelőre minden helyzetet próbálok úgy megoldani, hogy semmit se kelljen elhasználom. 15 shotiból maradt 3 a reaktoros droidokra a végén. Muszáj volt őket megölni. 3 fejlövés kell azokba.
Most úgy állok, hogy 3 shoti, 22 revolver, 675 nafta és 2 boltgun lövedék. Illetve nagyjából minden cuccból van 1-1. Annyira spórolok velük, hogy a végén megmarad minden.
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konteó topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Le Mans Ultimate
- Gyúrósok ide!
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Semmit szinte. Pedig amennyire tudtam benéztem mindenhova. Illetve néztem a speedrun videót...ott is sokkal több mindent talál a srác. Azok is random vannak elszórva.