Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• feka007

veterán

Több mint öt éve kezdtem el a játékot, de anno elakadtam benne az elején, és abbahagytam. Aztán kb. két hónapja megint elővettem, mert fent maradt a gépen, most pedig végre a vágáre értem végre. Nem mondom, sokat kellett a YT-os walkthrough-hoz nyúlnom, hogy ne legyek teljesen frusztrált a rengeteg feleslegesen eldugott kapcsolótól, stb... Szerintem feleslegesen nyújtották ezekkel a nehezítésekkel a játékidőt. Ettől függetlenül a játék első fele brutálisan jó volt, ilyen az igazi horror feeling (talán emiatt is nem akartam anno folytatni igazából :D) . A lángszóró megszerzésétől viszont sajnos egyre inkább ellaposodott szerintem a játékmenet, a vége pedig kifejezetten összecsapott lett, nettó kb. egy óra pedig arra ment rá, hogy kapcsolókat nyomogatok, meg az ismétlődő kirakósdikkal töröm fel a zárakat, ami az 50. után már rohadtul frusztráló tud lenni.. Tudom, nem mai játék, de gondoltam, azért írom le a véleményemet, hátha valakit érdekel, hogy 6 évvel a kiadás után mi a véleménye valakinek a játékról. Összességében az első fele miatt érdemes volt folytatnom, de a végére eléggé leült a színvonal, így már nagyon vártam, hogy vége legyen.

Új hozzászólás Aktív témák