Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
DruidaHun #32830 üzenetére
Én eddig az Classic Army AUG A1-gyel voltam legjobban megelégedve, de számodra ez több okból sem felel meg.
"örök darab", "kiemelkedően pontos", "használható kint és bent is" - AK 74 rövidke, például. Ver3 GB tartósabb, mint a Ver2. Az AK hop up kamra ver bármilyen "alapáras" M4 kamrát. Kicsi is, de kint is elég pontos. Sose volt AK-m, nem tetszik, de az érdemeit nem kisebbíti.DNReNTi: Nekem fix tusos M4/M16 van, kb 30 centis csavar húzza a GB-hoz. Tuscsőnél ég egy törött M-szériás fegyvert sem láttam, de az upper-lower tus felőli találkozásánál már sokat. Tipikus M4 betegség.
Az a legstabilabb konstrukció, amikor az upper két oldalán hátul van egy-egy fül, amin keresztül megy a hátsó pin.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest