Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Ace owner #14098 üzenetére
Nem nézünk. Tévedés ne essék, a saját és az airsoftos társadalom nyugalmának érdekében megmondom hogy hülyeséget beszélsz, gondolsz, és tervezel csinálni. Én ebből még nem ítélem meg az embert, de mások simán levonják a következményeket.
A pisztolyforma látványával (tényleges önvédelmi funkció nélkül) történő fenyegetés és az önvédelem fogalmának keverése súlyos hiba, de ezt reméljük sosem kell, hogy tapasztald a saját bőrödön. Az airsoftos dolgok ide keverése ezek után már csak hab a tortán.
10k-ért rugós pisztolyt tudsz venni otthonra, az fér bele ekkora összegbe.
-
Ace owner
addikt
válasz
Alukard #14097 üzenetére
na most akkor tisztazzuk. az onvedelem alatt azt ertettem hogyha jon egy betoro ezzel esetlegesen el lehet riasztani. marmost ha a varosban megjelenik 2 késelos gyilkos akkor 1: eselyem nem lenne elovenni ugy leblokkolna mindenem 2:sokat nem is erne kb kirohognek...
a fo felhasznalasi terulet a celbaloves lenne,itthon celtablara meg ilyenek...
le lehet nezni azert mert nem űzöm olyan szinten mint ti... en csak azt kertem hogy az emlitett kategoriaban ajanljatok a leheto legjobbat.
lehet hulyenek is nezni, egyaltalan nem zavar/erdekel..
koszonet. -
Alukard
senior tag
válasz
Ace owner #14091 üzenetére
A hozzád hasonló felfogásúakat leginkább kátrányban és tollban kéne jó alaposan megforgatni... Ha önvédelemre akarsz fegyvert akkor szerezz 1 gázpisztolyt... Megjelenésre kb ugyan az, ha szekrénytársat veszel akkor a patronokat sem szúrják ki szemből... és megvan ugyan abból a pénzből mint a cyma .028 nem beszélve arról, hogy a stop(mellék)hatása bőven jobb mint az airsoft fegyvereké.
-
ClayMore
aktív tag
ps csak már lejárt a szerk. idő-> én a proaktív önszabályozás pártján vagyok. nem kéne megvárni h fentebbről szabályozzanak. ha elébe menne az itthoni airsoft a dolgoknak jobban járnánk
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Hurkaleves #14094 üzenetére
kint az angoloknál ukara licenc nagyon faszán működik->ha kint maradok tutira meg csináltam volna a papírokat! itt is be lehetne vezetni vmi hasonlót.
amúgy álmomban airsoftoztam ma
-
Hurkaleves
őstag
tegnap én is láttam a híradóban a produkciót... nagggyon örültem neki.
ha így folytatja egy két "ész nélküli csibész" akkor nagy fenyítésekre vagy megszorításokra számíthatunk. fasza. és mi szívjuk meg persze... -
ClayMore
aktív tag
válasz
Ace owner #14091 üzenetére
ha csak egyszer is lesz vmi idióta aki bb-vel kilövi vkinek a szemét, mind1 h azt önvédelemből teszi-é vagy sem azon nyomban más meglátásba kerül a sportunkhoz elengedhetetlen eszközök megítélése! szval menj le a boltba paradicsomért, majd a zacsit húzd a fejedre!
2, ha a támadónál, szúrószerszám van és nem riasztod el bb-vel akkor pannónia sajtot fog csinálni belőled!
-
Mcray
senior tag
válasz
Ace owner #14089 üzenetére
Most nézem: MIRE KELL NEKED??? Önvédelemre?
Ha ezt komolyan írtad és nem poénból akkor menjél be a rendőrségre és váltsál ki egy 3 éves bérletet az előzetes letartóztatottak osztályára. Nagy szolgálatot tennél vele nekünk.
Az airsoft szar és drága, vegyél fényképezőt és remélem soha nem lesz erre pénzed...
-
Ace owner
addikt
udv!
valami olcso de megis strapabiro fegyvert keresek,lehetoleg 10k korul. igen tudom hogy ennyiert csak sz@rt kapok.. neha celbalovoldozes meg onvedelemre kell es mar unom a kis 3k-s kinai jatekcsuzlikat... es lehetoleg ne legyen kula 1het alatt ugyanis szakertelmem 0. -
-
Mcray
senior tag
Nem vitának szántam, hanem megosztottam pozitív élményemet a Cymával mint márkával
Rsov kb 2-3 hét. A vám témához nem tudok hozzátenni, mert még sosem intéztem.
Közben leveleztem egy jót a Taiwangunnal amiben már nem mondták, de céloztak rá hogy ha nagyker áron veszel tőlük boltosként, még akkor is szarrá keresik magukat rajtad ,mert pl a P90-t 80 Euróért adják nagyker áron. Gondolom akkor kb 50 Euróért veszik a gyártótól de lehet még olcsóbban...
Rablás az egész
-
Thome
veterán
Ebbe a vitába nem mászok bele, mert jóeséllyel igazad van, AK-hoz nem értek, csak hogy fullacélfa. Ez alapján egy nyekergős műanyagtól jobbnak tűnt, de ezek szerint nem az.
Akkor marad a pékilencven.
RSOV-ról ha rendelek valamit, mennyi idő általában mire ideér? Illetve ha megvámolják (mert megfogják, ez tuti), akkor mit tudok tenni? Esztergomból nem akarok felmászni Bp-re.
-
Mcray
senior tag
Nézzed meg hogy évekig elketyeg neked egy 50 ezer ft alatti M4 egyetlen hop up gumi cserével, mert a 27 ezres Cyma "028" ezt alapból tudja.
Szerinted miért ennek a 028-nak a bele van minden (4 db!) AK-mban kb 4 éve hiba nélkül?
Simán megér 35-öt postával mindennel együtt mert hosszú távon egyetlen fegyver vagy gyártó nem veri.
Az APS meg azért ennyi mert nincs illetve ami van vele tapasztalat az rossz.
-A felületkezelés olyan mint a cukormáz, törik a Blowback, szétveri a gearboxot, javíthatatlan módon lötyög a teli tus (és ez csak az ami az összes-nél jelentkezik, az egyedi esetekről nem beszélve) -
Thome
veterán
Üdv!
Az miért van, hogy az M4 (ami egy Ak-hoz képest rakásszar konstrukció), ilen horror árakon van? Taiwangunról akarok fegyvert rendelni (M4), de hihetetlen milyen árak vannak... Egy full acél-fa AK pedig megkapható 102 euróért...
Esetleg nem tudtok valami helyet, ahol max 35000Huf-nyi euróért kapható M4? (Illetve magyarhonbeli használt darab is érdekel, ha nincs lelakva).
Illetve, P90 lowcap/midcap/hicap tárat nem tudjátok, hogy hol lehet jóárasítva megkapni? Ez a "használt áron is 5000" nem igazán bejövős...
Lehetőleg Eu-beli bolt legyen, nem akarok szopókázni a vámmal, meg a satöbbi. Köszönöm!
-
Alukard
senior tag
Aki BPn lakik és szereti a CQB-t ajánlom figyelmébe az újpesti Airsoft Arenát!
Profi szinten kivitelezett, karbantartott, folyamatos fejlesztés mellett rendszeresen átrendezett pálya. Izgalmas és rendhagyó feladatokkal van színesítve a játék, mindenképp egyedi élmény.
Játék minden csütörtökön este, minden második pénteken és havonta 1x egy kisebb börzével szombaton van.Airsoft Arena: [link]
-
ClayMore
aktív tag
lehet nem jól számoltad az árfolyamot.
a képen látható dolgok cserélhetőek.
használatlan mellény, 1*3 as és 1*2 es od green molle tárzseb
2db gránát-kistár molle zseb
tépőzáras shoti-shell tartó
egy woodland tárdobóamit keresek:
magyar téglalap alakú felvarró od green árnyalatokban
acog vagy más irányzékok
esetleg g36 dolgok.
vagy csak simán mondd mid van. -
sss
őstag
Gunfire support nem igazán akar válaszolni.
Sebaj, elutaltam nekik a pénzt, remélem küldenek azért érte valamit.
Az amúgy miért lehet, h az ár+pk-n felül még egy szűk 10 eurót levontak a kártyámról?
-
-
sptkyle
senior tag
válasz
ClayMore #14066 üzenetére
Vegyél akkor tadzsik, vagy iráni felvarrót, és satírozd ki középen a címert.
Amugy a "nagymagyaroknál" szerintem az árpád sávos mellett mindíg van sima is... kunyerálj.
Esetleg itt is van.Más: Egy UCP IBA mellény nem kell véletlenül valakinek? "Jóáron" .
Más2: Tatabányára jön valaki játszani 19-én esetleg?
-
ClayMore
aktív tag
próbálok keresni magyar tépőzáras felvarrót téglalap alakút, de mindenhol csak a sima felvarró van.
tudja vki merre lehet ilyent kapni?
-
szbalogh
addikt
Hétvégén is volt egy M4 ami átment fogorvosi fúróba.
-
Kornel213
tag
válasz
stefanitsr #14061 üzenetére
több mint 2 éve M4 S-system-el játszottam, és összesen szerencsére csak 2-szer volt vele baj, ugyanúgy kattog most nekem is
elfogom adni és veszek valami normális cyma ak-t és kész.... vagy egy mp5-öt!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr #14061 üzenetére
Ha nem tud bütykölni, legózni, minek vesz bütykölős legót?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr #14058 üzenetére
Mer' az AK nem "emnégy" meg "Az AK nem tetszik."
-
ClayMore
aktív tag
a héten váltottam molle-mellényre a korábbi horvát mellényemről. mekkora szívás ha g36 tárakkal kell szívnod. a dupla vastag tárzsebekbe alig tudom betuszkolni a tárat persze 1 darabot
fejthetek le a gumit ami elölről szorítja a "zsebet". azon is filózom h a szemölcsöket az 1ik oldalon leszedem 3 táramról. 2 tárat meg duplában használok.
így alapból van két táram amin gyorsan tudok váltani. ha az is kifogy akkor kell a mellényben lévő 3 tárhoz nyúlnom.
off: vkinek nincs itt esetleg turisztikával, turista csoportokkal foglalkozó cége, vállalkozása? csak mert vidéki turizmusban utazik a párom családja és elég sok pénzt visszaosztanának azoknak akik csoportokat hoznak....
ps.: ha marad ez a kellemes nyári idő. 25 fok környékén igazi airsoft nyár lesz! nem kel megsülni majd.
ps2.: eladó-> 1*3as és 1*2 es molle od green tárzseb mellényről. 2 db 1*1es gránát, pisztoly tár tartó zseb.
keresek acoq féleséget és camelbacket. -
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr #14053 üzenetére
Egy sztori a Cyma 040-hez hétvégéről
Megyünk osonunk. Hátul mentem eccercsak többiek csöndben előreosonnak (balról volt egy út) Benézek hát ketten ott gugolásznak kb 50 méterre úgy, hogy egymás mögött voltak. Kérdem halkan "nem lőttök"? "Áááá túl messze vannak." (a rajpk-nak g36K-ja volt 330fps 0.25g bb-vel)
Egy kb 10 bb-s sorozatomnak megadta magát mindkettő
Egy élmény ez a pufka.impulse. : Ha olcsó gázost akarsz akkor NBB. Ha élvezkedni is mint én akkor GBB
Nekem van 2db is, mindkettő eladó 20-ért ha érdekel. -
stefanitsr
senior tag
-
ClayMore
aktív tag
h on is legyek: aep nagyon is jól jött mikor kibukott a tár mizéria szombaton. erdőben volt. kb 15 méteres távolságban a célpont.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
stefanitsr #14050 üzenetére
há miért, nem?
ja szituációs...ééértem.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
stefanitsr #14047 üzenetére
google->cituanciális->0 találat
-
stefanitsr
senior tag
válasz
.impulse. #14043 üzenetére
28 és 29 ezer forint + postáért van fostairen kettő darab cm.040. Ha nem kizárólag a kertben akarsz sörös dobozra lövöldözni, vagy nem a belülről fújt boylertestű cituanciális lövészkék táborát akarod népesíteni, akkor a pisztoly gondolata csak folyamatos cqb jellegű játékok esetén, vagy másodfegyverként veendő fontolandóra.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
épületbe esetleg jó lehet aep. én ott használom néha. ha nem tetszik a glock nézd meg a cyma p 229-et.
szbalogh: totál tiszta volt
összeollóztam mindent amit csak találtam a gyárilag makacs mid-capekről:
szétszed
kitakarít (tiszta volt!)
leszedtem egy kis pici sorját a rugó-műanyag toldásánál, a bb-ket rogzítő rugós pöcöknél és a rugók végén találhataó bb-ket felnyomó pöcökről
kis szilikon
bb nélkül a tisztító pálcával megjárattam
10 bb-be a tárba->megjárattam
ezt 10-15 bbvel növelve és ismételve eljutottam a teljes kapacitásigKÖZBEN mindig kiengedtem a bb-ket a bb-ket benttartó pöcök visszahúzásával. eleinte egy bb-se akart jönni ki. pedig hát vulkán szerűen kéne jönnie a rugó nyomja ugyanis...
ekkor a pálca be. nyomkod rajta párat. pöcök hátrahúz->pár bb kijön.
ezzel játszva azt vettem észre h egyre kevesebb játszás kell ahhoz h egyre nagyobb mennyiségű bb jöjjön ki egyszerre.
kb 10 perc után már a teljes kapacitás mint a kis-angyal ki is jön.
ekkor szétszedtem megint és alaposan kiszedtem a tárból a szilikont mert h ne tocsogjon benne a BB! amit járatás közben rugó felszedett magára (szemmel nem látható csak tapintható-szagolható) azt rajtahagytam a rugón (azt mondtátok h a rugón lehet szilikon).
tárat összeraktam és már friss (szilikonnal összekent bb-ket kidobtam) bb-vel teszteltem.
csodaszépen etet!ennyi. fin. koniec.
ha ez után is makacskodik akkor veszek low-cap tárakat a g36 hoz vagy tárátalakítótköszi a segítséget!
-
alph4
tag
válasz
Pisztolyoknál gázos amivel érdemes játszani, főleg ha fel akarod venni a versenyt az AEG-ekkel. Csak győzd majd utána tölteni. Egyénként AEGet vegyél.
Itt árulnak pisztolyt:[link]
csak nézz utána mert ma láttam egy hirdetőt az a ki a használt alap pisztolyát az új bolti ár több mint 2x-re értékelte -
.impulse.
csendes tag
válasz
szbalogh #14042 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást meg az ajánlást, erre viszont még várom a választ:
pisztolyból milyet érdemes venni, amivel játszani is lehet? Springes gondolom kiesik, gázosak drágák, tehát ha jól gondolom elektromos lenne a megfelelő választás. na de abból milyet?
Annyival kiegészíteném, hogy úgy 20 ezer forint alatt (lehet használtan is) nézelődnék. Azt már tudom, hogy a cyma glock az egy igen jól sikerült darab, de nekem a glock nagyon nem jön be
. inkább walther p99 vagy usp jellegű fegyverekben gondolkodom.
illetve egy AEP-pel AEG-ek ellen lehet eredményesen játszani, vagy első fegyvernek mindenképp egy AEG-re ruházzak be?
-
szbalogh
addikt
válasz
.impulse. #14036 üzenetére
Ott ahol sowi írta van most egy cyma cm040c AK. Az nagyon megéri
sss: utolsó darab... én is voltam így
ClayMore: akkor még azt kéne megpróbálni, hogy kicsit kipuceválod fültisztítóval az összeszűkülő részt hátha valami kosz van benne. Nem a szilikon miatt kell kijönnie a bb-nek.
Ha ez se segít akkor megállt a tudomány -
alph4
tag
Ha rendesen van az weboldalon felvéve tényleges raktári darabszám, akkor az valszeg az utolsót rendelted. Én nekem már volt így, csak máshol.
ui: softairen a 10hsz után már nem kell várni moderálásra, addig viszont eléggé nézik mit írsz meg hova :S Én elég ideges lettem mikor írtam egy csomót és utána nem jelentették meg, és ugye újra kellett írni mert a mailben nem volt benne...
-
sss
őstag
Megírtam az első hozzászólásomat softairen, de nem engedélyezték mert nem elég érdemi... Mondjuk a fórumot olvasgatva a hozzászólások viszonylag kis százaléka felel meg ennek a kritériumnak.
Más: elvileg rendeltem egy fegyvert gunfire-ről. Jött a visszaigazoló mail, viszont utána egyből "out of stock" felirat virított a fegyver mellett. Most akkor az utolsó darabot rendelhettem meg, vagy pedig egy nem létező fegyverért fogok fizetni?
-
VW
aktív tag
Üdv Urak!
keresek M4 fém testet (JG kompatibilist) lehet kopott ,karcos ,fogantyús vagy nélküli, feliratos, felirat nélküli , de sérült/törött NE!
szívesen fogadok linket is,hol árulnak kedvező áron újat.köszi -
ClayMore
aktív tag
válasz
szbalogh #14035 üzenetére
5 táram van hozzá 2 db 50bb-s azok jól és hibátlanul adagolnak és 3 db boyi mid cap. ezek ujjak. megvettem, kipróbáltam nem mentek. lecseréltem a bb-t. most guarderrel tolom. azzal mikor kipróbáltam az új bb-t adagolt. kivitem játékra. egyből nem adagol a 3 boyi tár.
elakadnak a bb-k ott ahol el kezd a járat szűkülni.
ilyent találtam a francia verébben->
de ha csakott kenem ahol a rugó van akkor hogy segíti majd a bb-ket feljönni
-
.impulse.
csendes tag
sziasztok!
olvasgatom már ezt a fórumot egy ideje, meg máshol is próbáltam tájékozódni airsoft ügyben, de még mindig dilettánsnak érzem magam
az tehát a kérdésem, hogy kezdőknek, baráti játékra milyen fegyert (típus, márka, beszerzési hely) javasoltok? Még mindig nehezen igazodom el a márkák között, hogy akkor végülis ár/érték arányban melyikek a legjobbak, amiket azért már megvásárolhat az ember úgy, hogy nem kell attól félnie, hogy 10-15 játék után megdöglik, vagy játék közben elakad, meghibásodik, stb. mindemellett persze lehetőleg minél olcsóbb megoldásokban gondolkodunk
Illetve amit még nem látok át, az az, hogy pisztolyból milyet érdemes venni, amivel játszani is lehet. Springes gondolom kiesik, gázosak drágák, tehát ha jól gondolom elektromos lenne a megfelelő választás. na de abból milyet?
előre is hálásan köszönöm a felvilágosítást
-
szbalogh
addikt
válasz
ClayMore #14032 üzenetére
- szerintem rossz bb-t használsz (ha egyik tár se adagol jól)
- ha nem akkor mivel egy tárnak gyári csomagból kivéve általában tökéletesen kell adagolnia ezért
- a rugót ne nyújtsd meg mert megcsavarodhat és akkor már tuti nem fog a kanyarban továbbmeni
- a tárat csak ott olajozd ahol a rugó mozog, a bb-nek rossz az olaj
- sima szilikonolaj -
stefanitsr
senior tag
válasz
BaKeSZ87 #14033 üzenetére
Jah, gyári jg hengerrel nekem 190-es rugóval pár felhúzás után látványosan adja meg magát a felhúzó kar csapja...
Az aksuba meg leltem itthon egy element "silent" szettet, a szétesős fajtát. Loctite 401-el befikszáltam a kiesős gumi-szivacs részeket, összeraktam, szépen üzemel. Majd a gyakorlat megmutatja, mennyire lesz tartós, de ez úgyis egy könnyen szerelhető puska... (Ami mellesleg az alapszabályt is megmutatta, hogy ha valami jól működik azt ne bizgessük)
Vettem bele mindenfélét, cnc ak kamra, element ak kamra, rugók, prec cső, guarder rugóvezető, hopup gumik, stb, de ennek egyetlen dolog kellett igazán újkora óta, és azt kb rögtön bele is tettem: Egy guarder 50-es hopup gumi. Bármi egyebet tettem bele, legjobb esetben is nem lett rosszabb...
Dugattyúfej egy ~130-140-es rugó betétele után ment szét...
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr #14031 üzenetére
Úton van a PDI Raven henger szet.
-
ClayMore
aktív tag
Hali,
van megint problémám mid-cappel és a keresővel találtam egy ilyent a topikban és a rá adott választ
A beragadó mid cap Cyma Ak tárra mi a megoldás?
Valahol olvastam , hogy szilikon spray, de nem tudom hogy merjek-e bele fújni! Hop up guminak nem lesz baja? :S
a válasz:
tárba nyomhatsz és utána járasd meg kicsit a tárat tisztító vesszővel. Én még szét szoktam őket szedni és a BB-t nyomó kis műanyagdarabról le szoktam vagdalni a sorját, meg nyújtok picit a rugón (nem minden tár szétszedhető)
a tisztító vesszővel úgy kell járatni a tárat h közben bb-is van benne? a vesszőt gondolom csak az első kanyarig nyomjam bele ugye? a sorját már le is szedtem. rugón nyújtani?
bármilyen szilikon spray jó? vagy vmi speciális kell?a szóban forgó tárak boyi mid-cap g36 tárak. egyik sem etet jól. mindben megakadnak a bb-k ott ahol elkezd a műanyag befelé szűkülni, hogy a két soros elrendezésből 1 sorost csináljon mire a tár szájához érnek a bb-k.
3 tárból egy sem akar adagolni. a rugók toldott rugók, tehát 2 db rugó van benne. ez jelenthet problémát a gyakorlatban? youtubeon kerestem videókat mid-cappekről és többségében egy db rugó van.továbbá találtam ilyent:
Mid-cap magazines must be prepared in particular way before first usage. Steps that must be made:- during first usage, magazine MUST NOT be fully loaded with bb`s, miért tilos?
- before first usage, magazine SHOULD be oiled with silicon oil for better working,
- during first usage, magazine SHOULD be loaded with few bb`s and subsequently core out. After magazine SHOULD be loaded with 10 bb`s more than first time and
core out? ez lenne a megjáratás vesszővel?
subsequently core out. Activity SHOULD be repeated until full mag capacity will be achieved.
- REMEMBER, If magazine is stored, it MUST be empty,
- REMEMBER to regularly oil the magazine with silicon oil.előre is köszi.
-
BaKeSZ87
őstag
Le lett kronózva a BAR-10, 0.40-es BBone-nal 412 Fps. Jót játszottam ma, 6 lövés, 2 találat, + 2 a springes TM Socom-mal
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78 #14028 üzenetére
Sniper kategóriában aztán végképp nincs keresnivalója semmiféle gáznak.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr #14026 üzenetére
Tetszik.
Mosin Nagant lenne jó, GNB sniper mondjuk. -
ClayMore
aktív tag
újváros, 13 ember, kellemes játék, egyszer sem volt olyan h vki ne mondta volna be a találatot.
olyan is volt h vki egy fán volt, és alatta ment el vki aki párásodást törölgetett a szemüvegéről. de folyamatosan. a szünetben mondta neki a srác aki mint kiderült egy fán campelt h csak azért nem szedte le mert félpercenként levette a szemüvegét. korrekt hozzáállás sztem.
jó pálya bár a civilek miatt kicsit féltem h baj lesz. csövesek lakták be az 1ik épületet.
-
stefanitsr
senior tag
-
ClayMore
aktív tag
esetleg vki szombaton újvárosban?
-
BaKeSZ87
őstag
Emberek! BBdepo-n mi ez az 1.000 Ft-os postaköltség?
-
Chris78
aktív tag
válasz
stefanitsr #14017 üzenetére
Köszi. Akkor lehet ,hogy még sem kezdem el szédszedni
. Vasárnap kimegyek a DAT Kalocsai játékara majd ott körbekérdezek ,hogy valaki válal e karbantartást. Majd ott ellesem a fogásokat.
-
Chris78
aktív tag
Nos valóban nem értek hozzá csak gondoltam megnézem a fogaskerekek kopotságát ill kapna 1 kis zsirt.
Valóban az AK jobban tetszik de most ez van alkalmi vételben. Megnéztem a Softairon és 1 csomó jó kis AK van jó áron csak mind messze.
"hiszen 1 hithű kommunista csak AK 47 használ -Mel Gibson" -
Chris78
aktív tag
Köszi a válaszokat. Természetesen körülnéztem már a többi fegyót is pl cyma 031-et most is látam a vaterán 25k körül 2000-es akkuval de ha rászámolom a postát meg veszek maszkot + mondjuk red dot-ot akkor már joval tulszárnyalom a jg g36c árát amit ráadásul ingyen kiprobálhatok. (30k a keret kezdésnek) Egyébként az Ak jobban tetcik.
Végül is kezdésnek jó lenne ez a g36 csak azt nem tudom menyire volt karbantartva. Bonyolult szétszedni? Nehézgépeszetben van tapasztalatom. -
Mcray
senior tag
válasz
Chris78 #14010 üzenetére
Van már 100 plussz ezer forintos fegyverem is, mégis most vettem 20-ért egy fent említett AK-t, mert annyira megbízhatóak és kezdő játékos tűrőek , hogy akkor is eldöcögnek ha a 100 ezeres fegyver meghal, mert túl hideg/meleg van...Ha meg eltöröd a 2000 forintos műanyag testét, veszel egy új testet, vagy 18-ért eladod a többit és veszel még egyet...20000-ért
-
Kornel213
tag
válasz
Chris78 #14010 üzenetére
Hello
Egyáltalán nem maradtál le, láttam már 60-70 év körüli bácsit is airsoftozni(volt katona volt)
Az fontos hogy a 3 év alatt a belseje karban volt-e tartva bezsírozva, kihézagolva!
Ha kicsit többet szánsz a fegyverre softairen kilehet fogni CA G36-ot 35-40 körül ami lényegesen jobb.
Mindenképp G36-ot szeretnél venni? pl a cyma 0.28-as AK-i nagyon jók mint kezdő mint haladó kézben! azok egyhamar nem romlanak el és 20 ezertől már lehet kapni. -
Chris78
aktív tag
válasz
Hurkaleves #14009 üzenetére
Hali mindenki. Én most szeretnék belekezdeni az airsoftba. "bár lehet ,hogy 32.-en tul már egy kicsit lemaradtam"
. Kölcsönbe van nálam 1 elmondásra keveset használt jg g36c kb 3 éves, +szerelksin +red dot +taktikai markolat +hálos maszk az akkut (1100mA) kipróbáltam és birja a gyürödést. Külsöleg hibátlan. Kb 28k tudnám megvenni. Szerintetek megéri? Mit érdemes megnézni még rajta?
-
Kornel213
tag
válasz
Hurkaleves #14000 üzenetére
Ugyanezek a tapasztalataim már több mint 2 éve használom
Nekem a gumis megoldás bejön! nem kényelmetlen.
stefanitsr: Tavaly augusztusban egyik tököli játékon volt egy fejsérülése egy srácnak, boonie kalapot viselt és nem látta az egyik épületnél hogy ki áll egy vasdarab a bejárt felett és telibe fejelte! szóval azért a látványon túl is van szerepe egy sisaknak( nem lett komolyabb baja csak felületi de azért rendesen vérzett a feje) , bár ez az ő hibája volt mert nem figyelt oda rendesen....
-
szbalogh
addikt
Én ezentúl Ghillie boonie-ban tolom
Lassan már láthatatlan leszek -
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr #14005 üzenetére
hát igen, ez így igaz...
-
rainmen
aktív tag
válasz
Hurkaleves #14003 üzenetére
Vigyázz, nehogy kilyukasszák!
-
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr #14001 üzenetére
ezzel ami nekem van viszonylag jól elvagyok... nem zavar és nem lötyög. és még nem lyukas!
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Egyébként van nekem is sisakom, fekete, lyukas, delta féle biciklis jószág, létezésének egyetlen oka, hogy arra tudtam rendesen feltenni a sisak kamera tartóját.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Láttam én már lyukas ABS sisakot.
No meg aláfő a fejed melegben, szarabbak csúszkálnak és állandóan igazgatod, blabla...
Jaja tudom én, hogy sokan a "teccikfaktor" miatt cidáznak igazi mélytorkosat, szóval nem ismeretlen a jelenség... (lásd boyi m4 hegyek)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!